Aanbod

Voor Dinsey+ put Disney uit een ruimt aanbod van de verschillende merken. Zo zijn er films en series te zien van :

We hebben een totaal overzicht gemaakt van alle films die via Disney+ te bekijken zijn, die vind je hier. Daarnaast is er een overzicht van de series die via Disney+ te zien zijn.

Nieuwe Content

Nieuwe Content gemaakt voor Disney+ ontbreekt nog op de dienst. Dit komt omdat het nu een gratis testversie is. Vanaf 12 november is de nieuwe content ook te zien. Net als series en films waar de rechten nu nog elders liggen.

Komt Hulu ook naar Nederland?

Disney is ook eigenaar van ABC en 21st Century Fox (Titanic en Avatar) maar de verwachting is dat die niet op Disney+ te zien zijn. In de Verenigde Staten zijn die te zien via de streamingdienst Hulu. Disney+ baas Kevin  Mayer sluit niet uit dat Hulu in de toekomst ook in andere landen wordt uitgerold. Dat zou dus een dienst naast Disney+ worden.

Update 2021

Vanaf februari 2021 is Star beschikbaar gekomen voor Nederland. Via Star zijn duizenden uren tv en films ondergebracht uit de studio’s van The Walt Disney Company, waaronder: Disney Television Studios, FX, 20th Century Studios en 20th Television. Daarnaast wordt er ook content uit Europa en mogelijk ook Nederland toegevoegd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.