Hoe werkt het?

Wil je weten hoe Snapchat werkt. Hieronder staan veel gestelde vragen over de App waar je meer informatie over kunt vinden.  Wordt jouw vraag niet beantwoord stel hem dan in de comments.

65 thoughts on “Hoe werkt het?”

 1. Iemand staat in mijn favorieten die ik amper snapp ik had alleen laatsts een foto gestuurd maar dat was naar iedereen hoe kan dit? Kan dat zijn omdat die persoon mijn verhaal steeds bekeek en mij snappt?

 2. Ik zag dat er een replay functie was op snapchat, maar kan die nu niet meer vinden.
  Is deze er nog? En is er anders een andere manier om snapchats opnieuw te openen als je ze al hebt geopend?

 3. Beste vriendin smiley, stond er gisteren nog nu niet meer, betekend dat, dat die andere persoon snapchats heeft gestuurd naar andere en niet naar mij? Die persoon heeft wel een mijn verhaal gemaakt?!

 4. Ik heb een foto in een Chatgesprek dat steeds terug komt. Ik probeer deze te verwijderen ook door het gesprek te verwijderen. Maar hij komt steeds terug in het nieuwe gesprek met deze persoon. Hoe kan ik de foto toch verwijderen uit de chat. En ziet de andere persoon deze foto ook steeds terug?

 5. Ik had samen met mijn vriend bij elkaar een rood hartje staan wat betekent dat we al meer dan 2 weken elkaars #1 best friend waren. Nu is dat hartje opeens weg terwijl we nog steeds elkaar #1 best friend zijn, weet iemand waarom dit is?

 6. Ik heb hulp nodig mijn snapschat dat ik wil bekijken mijn gezicht is groen en ik krijg het niet weg Hoe kan ik dat herstellen?

 7. Kan je je snapchat ook als nieuw maken ? Dat de punten weer op 0 komen te staan ? Zoja, hoe kan ik dit doen ?

  Ik hoop echt dat Jullie me kunnen helpen

 8. Ik heb bij een vriend gezien dat hij op z’n hoofd duwde het ff vasthield en toen kon hij bijvoorbijld z’n hoofd een hondenhoofd geven maar hij had een Samsung hoe werkt dat met iPhone

 9. Weet iemand waarom je sommige mensen alleen met hun gebruikersnaam ziet en sommigen met hun naam voluit? Is dat omdat je de mensen met hun naam voluit toevoegt via telefoonboek? Zo ja, moet je elkaar allebei toegevoegd hebben om de naam voluit te zien?

 10. Hoi allemaal!

  Ik heb een snapchat reeks met iemand en sinds kort staat er een soort beker/trofee naast. Ik kan nergens vinden wat deze betekent. Weet iemand wat deze betekent?
  Alvast bedankt!

 11. helppppppp
  ik kan niet meer inloggen op snap geen idee waarom
  hij zegt telkens dat mijn account geblokkeerd is zou net weten waarom??
  heb dit probleem kort na het updaten van mn samsung s7 samsung zegt me niet te kunnen helpen.
  iemand een idee????

 12. Wanneer ik mijn eigen verhaal of het verhaal van de ander de filmpjes bekijk, speelt elk filmpje maar twee seconden af. Het filmpje duurt langer maar ik krijg niet meer te zien, hij sluit dan gewoon af of gaat naar het volgende verhaal. Hoe kan ik dit oplossen?

 13. Ik wil zo graag dat de snapchat filters het op mijn huisdieren doen en dat doet die niet ik heb de nieuwste update al gedaan.Op mijzelf doet die het wel iemand die dit weet?

 14. Kan iemand mij helpen? Ik heb foto’s op snapchat gemaakt en gelijk opgeslagen. Ik heb ze naar niemand gestuurd, want ik wou gewoon snel veel foto’s maken. Ik had snapchat zo ingesteld dat mijn foto’s van snapchat alleen in ‘Mijn herinneringen’ werden opgeslagen, dus niet op mijn telefoon. De foto’s die ik opsloeg zijn helemaal zwart opgeslagen. Het waren super leuke foto’s dus ik wil ze heel graag weer hebben. Op het moment dat ik de foto’s maakte en opsloeg had ik geen internet. Misschien dat dit er iets mee te maken had? Kan iemand mij helpen met het terugkrijgen van mijn foto’s?

 15. Hoe krijg ik een video terug die ik naar iemand heb gestuurd een paar dagen geleden. Ik denk dat ik het niet terug krijg maar ik wil hem graag wel terug.

 16. Mijn hartje met mijn beste vriend is ineens weg terwijl wij beide elkaar het meeste snappen. We hebben beide geen andere beste vriend ervoor in de plaats gekregen. Onze snapreeks gaat wel door.. hoe kan dit?

 17. Hoi bij mijn snapchat ik het heel apart als ik een selfie maak met de filter tijd erover heen en stuur het naar iemand of in me verhaal zet dan word die foto zwart vanplaats me selfie met de tijd weet iemand want dit is?

 18. Bij het intikken van tekst worden engelse woorden gegenereerd. Kennelijk is een Engels woordenboek gekoppeld.. hoe Koppel ik een ned woordenboek?

 19. Hee Snapchat , ik ben vannacht 2 snapscores kwijtgeraakt, maar heb geen Zantloper zien staan en heb hun allebij ook een snap gestuurd . De snapscores waren 145 en 450

  Alvast bedankt !

 20. De berichten en fotos die ik twee/drie dagen geleden zelf naar iemand heb gestuurd en zijn opgeslagen door mij zijn ineens verdwenen.
  Kan het zijn dat de andere persoon het verwijderd heeft? Ook al heb ik ze zelf verstuurd dus zouden ze bij moeten blijven.

 21. Ik heb mijn verhaal op snapchat openstaan voor ‘iedereen’ in de instellingen. Als ik dan bekijk wie mijn verhaal heeft gezien, staat er eerst een lijst met ‘mijn vrienden’, daaronder staan ‘andere snapchatters’ en daaronder staat ‘+1anderen’. Wat houdt die ‘+1anderen’ in? Betekent dat dat iemand mijn verhaal heeft bekeken die mij heeft geblokkeerd? Of betekent het wat anders?

 22. ik heb mijn instellingen van mijn verhaal gewijzigd naar ‘iedereen’. Mijn verhaal is dus voor iedereen zichtbaar. Ik heb per post zo een 25 views. Dat zijn er heel weinig. Als ik bekijk wie mijn verhaal heeft bekeken zie ik ‘vrienden’, en ‘andere snapchatters’. Maar sinds kort bekijkt ook iemand mijn posts die wordt aangegeven met ‘+1 anderen’. Diegene bekijkt het soms als 1 van de allereersten, soms als maar 5 personen mijn verhaal hebben gezien. Weten jullie wat dit betekent? Waarom kan ik niet zien wie diegene is? Heeft diegene mij geblokt?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *