Filters en maskers over foto’s plaatsen

In Snapchat zit een simpele filter om je foto’s Zwart-wit, Negatief of in sepia te maken. Hier volgt een simpele handleiding hoe je dit kunt doen:

Snapchat foto in zwart-wit

Om je foto zwart-wit te maken maak je een foto en vul in de tekstbox (als je op de foto klikt) de volgende tekst in: ‘B&w…’ (Zonder de aanhalingstekens). Hierna wordt je foto zwart-wit en kun je een andere tekst invullen en die versturen.

Snapchat foto als negatief

Om je fotonegatief te maken maak je een foto en vul in de tekstbox (als je op de foto klikt) de volgende tekst in: ‘Negative…’ (Zonder de aanhalingstekens). Hierna wordt je foto een negatief en kun je een andere tekst invullen en die versturen.

Snapchat foto in sepia

Om je foto sepia te maken maak je een foto en vul in de tekstbox (als je op de foto klikt) de volgende tekst in: ‘Sepia…’ (Zonder de aanhalingstekens). Hierna wordt je foto sepia en kun je een andere tekst invullen en die versturen.

Maskers van Films of games

Sinds 2016 zijn betaalde filters verdwenen uit snapchat maar zijn filters van films en games te krijgen waarin reclame staat. Deze zijn gratis voor de gebruiker maar op deze manier kan Snapchat wel geld verdienen.

snapchat-gesponserde-filters

24 thoughts on “Filters en maskers over foto’s plaatsen”

  1. Je moet daarvoor in een gesprek in je typbalkje op het camera-icoontje klikken en dan staar er rechtsonderin een ander icoontje van je gallerij, als je daar op klikt kan je de foto selecteren en eventueel nog bewerken met je potloodje of filters die snapchat zelf al geeft, de ontvanger van deze snap ziet dit niet als een normaal(rood) bokje hiervoor moet hij/zij het gesprek openen door het opzij te schuiven en dan kan de ontvNger de foto zien. Deze manier van fotos sturen heeft geen ’tijd’ dus de hoeveelheid seconde die hij of zij de foto kan bereiken.. Dan komt de foto aan als bijvoorbeeld in whatsapp alleen kunnje hem dan niet opslaan.

 1. Ik heb iPhone 5c, maar ik heb peronfeluk de filter uit gezet bij snapchat. Natuurlijk wilde ik het weer aan zetten, maar dan word ik naar instellingen gestuurd, om me locatie aan te zetten, maar die staat op nooit. Iemand een idee ?

  1. Hoi,

   Dan moet je bij de selfiecamera je vinger ingedrukt houden op je gezicht als het goed is verschijnt dan vanzelf naast dat rondje waar je op drukt als je een foto wil maken nog meer rondjes en dan kan je een leuke uitzoeken.
   Ik hoop dat ik je hiermee geholpen heb!

   Doei!

   1. Dankjewel voor je reactie, je hebt me hier erg mee geholpen!
    Kan nu eindelijk die leuke extra’s toevoegen.

    God bless you 😛

   2. ja ik probeer dat witte gezichts gerkennings ding te krijgen maar die krijg ik dus niet hoe moet ik dat oplossen snap er niks van maar zolang ik dat witte ding niet krijg kan ik dus die lenzen ook niet gebruiken heb een huwaei ascend mate dus moet t gwoon doen

   3. Waarschijnlijk kan dat bij Samsung galaxy s3 mini want ik heb die ook maar het lukt bij mij… ik zit steeds te drukken maar het lukt niet. Weet iemand hoe het kan?

 2. Ik heb sinds vandaag snapchat op mijn iPhone. Maar ik kan nergens de overlangs vinden.
  Mijn vrouw heeft een Samsung en daar werkt het wel. Wie kan mij helpen.

  Mvg rob

 3. Hoi ik heb de Samsung galaxy sy edge.
  Ik heb dat filter met die hond nog nooit gehad samen met nog meer filters. Mijn vriend heeft de galaxy s6 de gewone en die heeft wel die hond enzo hoe kan dat?

 4. Weet iemand hoe die app heet voor Snapchat waarmee je je stem kan vervormen met filmen? Je kan dan ook als konijntje ofzo dan filmen..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *