Foto’s van Snapchat nog een keer zien met Replay

ManageSnapchat stond altijd bekend dat je de foto heel even kon bekijken. Maar dit bleek met een screenshot al niet zo goed te werken en nu heeft snapchat een functie toegevoegd waarmee je per dag een oude snapchat kunt terugkijken.

Door de optie Replay aan te zetten kun je iedere dag één snapchat foto terug kijken. De optie is te vinden bij instellingen en dan Manage / Beheer Overige Diensten. De optie staat uit en moet je dus eerst aanzetten.

Mocht je meer willen terug zien dan kun je kiezen voor de betaalde versie van Replay en dan kun je er meer dan 1 terug zien op een dag. In de VS is de optie nu beschikbaar en daar kun je tegen betaling van 0.99 dollar 3 Snaps terug zien.

Je kunt Replay gebruiken op alle Snaps die je hebt gekregen.

 

15 thoughts on “Foto’s van Snapchat nog een keer zien met Replay”

 1. Hoi,
  ik heb een probleem met snapchat. als ik een foto maak met de camera voor jezelf, dan draait die de foto om als ik de foto gemaakt heb. hoe kan ik dit oplossen??

  gr

  1. dit had mijn vriendin ook! ik zei dat ze snapchat opnieuw moest downloaden.. echt helemaal opnieuw en toen deed ie het! en nog een tip: zet ook je schermrotatie uit!

   groetjes shanna!

 2. Ik kan geen foto’s opslaan via snapchat. Ik krijg dan de melding dat ik dit in moet stellen via privacy. Dat knopje kan ik niet vinden. Kan iemand helpen?

 3. Mijn vriendin stuurde me een foto op snapchat maar ik had niet genoeg tijd om een screenshot te nemen. Een tweede keer afspelen is geen optie. Is er een manier om die toch ergens terug te zien?

 4. Ik vind de optie Replay niet terug in mijn iPhone. Collega’s met Samsung ook niet.
  Doen we iets mis? Wij zoeken bij instellingen en dan Manage/Beheer overige diensten. Maar dit vinden wij niet terug onder onze instellingen.

 5. ik heb altijd mijn berichten met iemand opgeslagen op snapchat door ingedrukt te houden, maar ik kan niet verder scrollen naar oudere berichten…help me…

 6. Hallo kan iemand mij helpen ? Ik wil mijn video snap terug het is een hele belangrijke maar hij is weg de video snap heb ik namelijk gekregen van een dj waar ik fan van ben

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *