Hoe blokkeer ik iemand

Als je iemand wilt blokkeren dan ga je naar het overzicht My Friends.  Als je de naam selecteert door in te drukken heb je de optie om iemand te verwijderen of te blokkeren. Als je iemand blokkeert ontvang je geen berichten meer van die persoon.

Als je iemand wilt deblokkeren (blokkering opheffen) dan ga je naar je vriendenlijst toe. En scroll je naar de onderkant waar staat: Geblokkeerd. Door de naam in te drukken en te kiezen voor Deblokkeren wordt de blokkering ongedaan gemaakt.

89 thoughts on “Hoe blokkeer ik iemand”

  1. Nee dit is niet te zien voor jou. Hij staat gewoon in je contactlijst en je kunt gewoon berichten sturen. De andere persoon krijgt ze alleen niet meer.

   1. Help! Ik heb een foto naar iemand gestuurd die niet voor hem of haar bedoeld was en k heb diegene meteen geblokkeerd kan diegene nu die foto nog zien?

 1. Vroeger zag ik altijd bij vrienden op snapshot wie hun drie beste vrienden waren. Bij sommigen verandert dat nr ‘gn beste vrienden’, soms tijdelijk. Was de reden daarvoor? Blokkeren ze u dan?

 2. ik zou iemand willen blokkeren die geen vriend is
  ik had die persoon als vriend maar nu verwijderd en nu kan ik die dus niet blokkeren of ik zou eerst terug vrienden moeten worden om die persoon dan te kunnen blokkeren, wat nogal raar is

 3. Ik vind iemand nie meer en tij mij ook nie.
  Wat moet ik nu doen ???
  Kan em nie meer toevoegen en kvind em nie meer op snapchat.
  En wat betekend feed wissen???
  Alvast bedankt

 4. Ik kreeg vanmiddag een snapchat van mijn ex.
  Maar toen ik wat terug stuurde veranderde zijn snapchat naam.
  En hij staat ook niet meer tussen mijn contacten…
  is dat een teken van geblokkeerd zijn?

  hoor graag antwoord.

 5. Ik zie iemand zijn punten omhoog gaan maar die gene heeft geen beste vrienden? Hoe kan dit, heeft die gene mij geblokkeerd?

  1. Dat vraag ik me dus ook af! Ik heb iemand bij wie geen beste vrienden zijn, ik ontvang haar stories niet met maar haar punten gaan als een razende omhoog. Weet iemand dit?

 6. Hoe kan je je feed verwijderen? Ikheb regelmatig probleme dat ik filmpjes van personen niet kan bekijken en daardoor blijven deze dus steeds een melding in mijn feed aangeven. Ik vind dit [1]’tje erg irritant en wil dus mijn feed wissen maar ik kan die optie nergens meer vinden sinds de laatste snapchat update voor iPhone…
  Wie kan mij helpen?

 7. Bij Dat ene agenda dingetje staan er geen contacten meer dus ik kan niemand meer blokkeren hoe kan ik iemand blokken ?x
  Alvast thnxx

 8. Mensen waarmee ik ruzie heb maken de hele tijd screenshots van foto’s die ik op verhaal heb staan. Als ik vraag waarom zeggen ze niks. Ik vind het een beetje eng, je weet nooit wat ze er mee kunnen doen (met al die bewerkprogramma’s jww). Ik heb ze al geblokkeerd maar dan kunnen ze nog steeds mijn verhaal zien en een screenshot maken. Kan ik hun ook helemaal blokkeren of kan dat niet?

 9. Wat krijgt een geblokkeerde te zien als hij/zij je snaps verstuurd? Als je een persoon deblokkeert krijg je dan al z’n gestuurde snaps in een keer?

 10. ik heb iemand op mijn snapchat al een paar keer geblokkeerd en verwijderd maar hij blijft mij snapchats sturen en toevoegen hoe kan ik der voor zorgen dat hij dat niet meer kan?

  1. Als je hem geblokkeerd hebt kan die je geen snaps meer sturen dus er moet iets fout zijn gegaan. Je kan het ook bij instellingen>mij snaps sturen & bekijk mijn verhaal aangepast doen. ( dan kan je mensen aanvinken die het dan niet kunnen van je contacten ) of je verwijdert hem uit je contacten en zet alleen vrienden

  2. Vreemd, na de eerste keer dat ik iemand heb geblokkeerd, heb ik sinsdien geen berichten van die persoon ontvangen. Misschien moet je een checken of je wel degelijk op de “blokkeer” knop hebt gedrukt. En nadat je hem hebt gebokkeerd, kun je misschien voor de zekerheid, die persoon ook als vriend verwijderen. Want alleen blokkeren is niet genoeg.

 11. Ik heb iemand op snapchat, wij gingen veel snapchat naar elkaar sturen, maar daarna helemaal niet meer ,alleen als ik een foto op mijn verhaal ging plaatsen dan zag ik dat die ook heeft gekeken, en ik kon ook kijken wat hij plaatst op mijn verhaal, maar daarna als ik een foto op mijn verhaal ging plaats dan zag ik dat die niet heeft gekeken, en ik zag ook niet meer wat hij op mijn verhaal plaatst, en ik zie wel zijn punten om goog gaan, heeft hij mij verwijderd??

 12. Hoi,
  ik ben dus een nieuwe gebruiker en eigenlijk geen selfie persoon maar ja Kwou toch even mee zijn in de nieuwe rage. Maar nu wou ik mensen uit mijn contacten lijst toevoegen en mijn vent heeft dit blijkbaar ook snap chat wist ik niet (heel vervelend) maar als ik dus op het plusje druk die er staat komt er dus op dat dit niet lukt en ik het later opnieuw moet proberen wat kan daar de reden van zijn? (Vreest een beetje dat hij me dus heeft geblokt en dus vanalles te verbergen heeft :'( snik) alvast bedankt mvg

  1. De kans dat ‘je vent’ wat ‘verbergt’ voor je is zeer groot in de situatie waar je in zit. Je zou ‘je vent’ om zijn telefoon moeten vragen. Als hij je die geeft, ga je direct z’n SMS/Whatsapp doorlezen. Vergeet niet naar zijn Galerij te gaan. Natuurlijk moet je ook de verborgen items bekijken!
   Wil ‘je vent’ zijn telefoon niet geven, is het overduidelijk. 😉

 13. Als ik iemand wil verwijderen en ik druk op het desbetreffend contact dan komt er helemaal geen menu te voorschijn om die persoon te verwijderen ! Qué ?

 14. Ik heb iemand toegevoegt op snap. En hij mij ook. Alleen het probleem is dat diegeneniet tussen mijn contacten staat. Hoe kan dat? Ik zie dat diegene mijn fotos ziet maar ik kan het verhaal van die persoon niet zien. Diegene staat helemaal nergens. Maar er staat wel bij dat ik diegene heb toegevoegt.

 15. Hoe kan ik zien als iemand mijn heeft geblokkeerd
  want kan geen chat sturen maar wel foto naar diegene vraag me af als degene mijn heeft geblokkeerd dan

 16. nadat je iemand deblokkeert op snapchat, ben je die dan kwijt uit je contacten lijst, want ik kan de persoon die ik blokkeerde niet meer zien.

 17. Als je iemand een snap hebt gestuurd en daarna blokkeerd, terwijl die de snap nog niet heeft geopend, kan diegene hem dan nog openen?

 18. Kun je ook mensen blokkeren, terwijl je elkaar niet hebt toegevoegd? Of is er een andere manier om te zorgen dat iemand je niet kan vinden op nummer?

 19. Hoe kan ik het aantal beste vrienden aanpassen? Vroeger had ik er 3 maar heb het eens veranderd naar 5. Maar wil graag terug 3 beste vrienden..

 20. Mijn dochter krijgt van een onbekende rare berichten. Dat ze zijn naam krijgt als ze een foto van haar tieten maakt. Ze is 10……..
  Hoe achterhaal ik zijn naam?
  Op snapchat DM200000
  Inmiddels snapshat laten verwijderen.

 21. Ik had iemand geblokt op snap, en heb die gene toen weer gedeblokkeerd, maar toen was die gene uit mijn lijst verdwenen. Heb het toen bij nog iemand anders gedaan, en die gene verdween ook uit mijn lijst, hoe komt dat ?

 22. Goeie dag heb een vraag mijn ex heeft mij onlangs weer toegevoegd op snapchat maar ik wil hem ook voegen en krijg als melding datbze hem niet kunnen vinden maar via contacten van telefoons staat aangeven dat hij snapchat heeft heeft tie mij dan geblokkeerd heb het hem wel gevraagd en hij zei dat hii het verwijderd heeft

 23. Goedendag, vandaag probeerde ik in te loggen, en toen zag ik dat mijn account was geblokkeerd. Ik weet niet hoe dat komt maar hoe kan ik het deblokkeren

  1. Snapchat stuurt je geen notificatie wanneer een vriend jou blokkeert of de app verwijdert. Heeft iemand jou echter geblokkeerd, dan verdwijnt die persoon ook uit jouw lijst met contactpersonen. Ook is het niet meer mogelijk om diegene te vinden via de zoekmachine.

 24. Help!!

  Ik krijg steeds de naam van de persoon te zien die mijn snaps iedere keer ziet. Dit wil ik dus niet. De persoon is al uit mijn contactlijsten geblokkeerd en verwijderd? Maar hoe kan deze persoon mij nog volgen? Hoe kan ik er voor zorgen dat hij mijn snaps niet meer ziet?

 25. Eerst keek een persoon altijd naar my story.
  De laatste tijd zie ik hem er niet meer bij staan. Hij staat nog wel in mijn contacten en ik kan zijn snapscore zien. Kan het zijn dat hij mij verwijderd heeft?

 26. hallo,

  iemand heeft mij geblokkeerd maar ik kan nog wel snaps verzenden. er staat dat ze aankomen maar niet worden geopend en later verdwijnt dat paarse dingetje. het zou mooi zijn wanneer diegene mij ontblokt dat ze dan een heel verhaal heeft om te zien. kan dit?

 27. Ik heb iemand geblokkeerd en daarna gedeblokkeerd maar kan hem nu niet meer toevoegen als vriend, hoe zorg ik ervoor dat ik dat weer kan doen ?

 28. Als je iemand blokkeerd blijven dan de opgeslagen berichten/gesprekken te zien voor de ander. Dus als ik iemand blok ziet hij dan nog wat onze gesprekken toen ware?

 29. Hoi ik heb een vraagje. Ik heb eergistere een foto geplaatst op mijn verhaal maar heb mijn instelling van verhaal bekijken op aangepast gezet. En plots zie ik dan opeens dat mensen die ik verwijderd had mijn verhaal konden bekijken? Hoe kan dat?

 30. Ik heb iemand geblokkeerd op Snapchat. De ruzie is over en ik zou haar graag opnieuw toevoegen maar we vinden elkaar niet meer bij ZOEKEN, terwijl ik haar heb gedeblokkeerd. Zou iemand mij kunnen helpen? Alvast bedankt,
  Anoniem123

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *