Hoe meld ik misbruik of een veiligheidsprobleem?

Heb je een situatie waarbij je het gevoel hebt dat er misbruik wordt gemaakt of iets met de veiligheid mis is kun je dit rapporteren bij Snapchat. Via het formulier op onderstaande link kun je dit rapporteren. Je moet dit zelf doen of één van de ouders. Geef een zo goed mogelijke omschrijving wat er mis is.

Meld misbruik via https://support.snapchat.com/co/other-abuse

35 thoughts on “Hoe meld ik misbruik of een veiligheidsprobleem?”

 1. beste, mijn zoon wordt door iemand beschuldigd van, via snapchat, provocerende foto’s en berichten te versturen. Mijn zoon ontkent dit en beweert dat hij zelf dergelijke foto’s ontvangen heeft (waar hij jammer genoeg geen screenshot van nam) Bestaat er een mogelijkheid, eventueel tegen betaling, om de “geschiedenis” van de afgelopen dagen/weken van mijn zoon zijn snapchatberichten te bekomen?
  een zeer bezorgde moeder,
  mvg

   1. Gisteren probeerde iemand een account aan te
    Maken met mijn nummer. Wat dus ook is gelukt. Aangezien mijn huidige Snapchat lijst waar mijn nummer mee synchroniseert is een berichtje hebben gekregen dat ik met “mijn nummer” een ander account heb. Dat ben ik niet en weet totaal niet wat ik er mee moet, verder helpt Snapchat support ook niet echt.
    Kan het zijn dat ik gehackt ben?

 2. Hallo,
  Soms staan er walgelijke dingen of provocerende dingen tussen Snapchat verhalen van nieuwszenders of roddel”pagina’s”. Kun je hier melding van maken?

 3. Hallo,

  Er zit iemand op mijn snapchat account en er word screenshots genomen van berichten en fotos terwijl ik er niet in heb gelogd en Ik heb hulp nodig ik weet ook niet wat ik verder moet doen.

 4. Mijn code word veranderd via een nummer ik hen mijn snap gemaakt met mijn icloud , doe nummer eindigt om 07 telkens als ik mijn mail doe dan sturen ze een verificatie code

 5. Hoi

  Mijn dochter van 14jaarwerd zonet gevraagd om naaktfotos te sturen naar een zekere matthias.
  Als zij dit niet zou doen zou deze man naaktfoto’s van andere meisjes openbaar zetten. Kan ik deze man zijn gegevens bekomen of dit ergens melden want zij voelt zich bedreigd?

  Maw help want wij weten niet goed hoe hier mee om te gaan en ik vind nergens een telefoonnummer om iemand te bereiken hiervoor

 6. Hay ik kan niet in mijn snap inloggen alhoewel ik me wachtwoord gewijzigd heb en krijg daar dan een bevestiging van op de mail. Maar kom er nog niet in . Wat moet ik doen ?

  1. Hay ik kan niet in mijn snap inloggen alhoewel ik me wachtwoord gewijzigd heb en krijg daar dan een bevestiging van op de mail. Maar kom er nog niet in . Wat moet ik doen ?

 7. Ik heb een probleem, ik heb onlangs een nieuwe telefoon en probeer in te loggen op mijn snapchat. nu heb ik mijn nummer laten wijzigen en beschik ik niet meer over de herstelcode en ook kan ik geen bericht ontvangen op mijn oude nummer. Ik heb wel een email-adres ingesteld en mijn wachtwoord weet ik nog gewoon. Hoe kom ik alsnog in mijn snapchat account.

  1. Hallo Fatima,

   Ik heb nu precies hetzelfde probleem. Zelfs met WhatsApp ben ik vergeten mijn nieuwe nummer in te toetsen waardoor de persoon die mijn oude nummer krijgt kans heeft mijn chats in te kunnen zien. Heb je dit kunnen oplossen? Of heb je het erbij laten liggen.

   Alvast bedankt voor je reactie!

 8. Ik had per ongeluk een te jonge leeftijd voor snapchat ingesteld. Hierdoor werd per direct mijn account geblokkeerd. Vervolgens heb ik meerdere keren mijn gegevens in de vorm van een ID-kaart etc verzonden. helaas krijg ik hier al drie dagen geen reactie op. ik heb zes mails verzonden naar de snapchat technische hulpcentra, maar krijg van geen van allen een reactie.

 9. Iemand heeft een account aangemaakt op Snapchat waar iedere keer andere bedreigd worden . En ze zen noemen iedere keer mijn zoon zijn naam . Dus nu denkt iedere keer dat mijn zoon het is . Dat account heet essen geil . Kunnen jullie erachterkkmen wie hier achter zit

 10. Hallo, kan ik het zien als iemand op mijn account heeft ingelogd of krijg ik daar geen melding van? En kun je met 2 mensen tegelijk ingelogd zijn op 1 account?

 11. Iemand heeft een snapchat account aangemaakt met het nummer van mijn dochter en daar een beledigende naam aangehangen. We hebben een vermoeden wie het is, maar hoe kunnen we dit achterhalen, die persoon ontkent uiteraard.

 12. Mijn Snapchat scores gaan weg omdat Snapchat offline gaat ik vind dat de scores dan gewoon weer opnieuw terug moeten komen want we kunnen nu niks meer bij houden

 13. hoi snapchat,
  ik vind de update vreselijk en heb geen overzicht meer!!! Iedereen om mij heen vind de update niet leuk en wil de oude terug.. Als snapchat zo blijft zal ik en veel andere snapchat verwijderen. Ik hoop dat jullie hier iets mee doen.
  mvg Jasmijn Aandewiel

 14. Elke keer al is mijn snap open hoor ik op de achtergrond ‘hehe me mij kunde lachen eh, ik zen nogal ne kerel’
  Iemand een idee hoe dit zou komen?

 15. Kan iemand me helpen?,
  Ik had uitgelogd bij snapchat om in te loggen bij een ander account maar toen ik snapchat opende was ik niet eens uitgelogd en waren al mijn vrienden verwijderd, is iemand op me account geweest of is dit een snapchat storing alvast bedankt.

 16. Iemand MELDEN op snapchat. Blijf jij zelf anoniem als je dit doet , dus dat ander niet te weten komt wie de melding over hem heeft gemaakt ?

 17. Sinds kort is een onbekende actief met een snapchat account onder de naam van mijn dochter.
  Snapchat benaderen zonder zelf een account te hebben is erg moeilijk (zeer slechte zaak overigens).

  Wat kan ik hier het beste mee doen?

 18. Mijn snapchat account is voor geen reden geblokkeerd. Al mijn herinneringen van 3 jaar zijn weg nu. Ik kan er niet meer in maar bij het proberen in te loggen staat er “U bent tijdelijk geblokkeerd”. Betekent dit dat ik hem nog terug krijg?

 19. Iemand gebruikt de naam van mijn dochter op snapshat en verdient daar geld mee voor zogenaamde naakt foto,s
  Mijn dochter krijgt nu allemaal gezeild over haar heen van vrienden die haar een oplichter noemen
  Moet ze naar de politie en kunnen jullie hier iets aan doen?

 20. Er gebruikt een ander persoon mijn kind zijn telefoonnummer om een snapchat account aan te maken (waarschijnlijk meerdere). Dus worden er ongepaste berichten, e.d. verstuurd naar de contacten van mijn kind. Zo is er al ruzie ontstaan.
  Hoe los ik dit het beste op?
  Als ik het account van mijn kind verwijder, kan de andere persoon het nummer nog gebruiken om terug accounts te maken?

 21. In had voor de grap een video met isolatie poeder in men verhaal gezet, en coke er bij gezet.
  Ik ben nu permanent geblockt en kan op deze telefoon geen enkel ander acc maken. Dit is schandalig zie graag verandering anders moet er toch een klacht worden ingediend!!!!!

 22. Mijn dochter ontvangt ongewenste berichten om geld te verdienen als zij meer van zichzelf laat zien. Ik heb screenshots van de berichten en de naam van de gebruiker. Waar kan ik deze informatie met jullie delen?

 23. Mijn zoon wordt bedreigd op Snapchat via een groep op Snapchat ik heb overal screenshots van en bepaalde van deze groep die ik kan achterhalen gerapporteerd. Graag zal ik willen dat er wat mee gedaan wordt. Hij wordt zelfs met de dood bedrijgt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *