Hoe verwijder ik mijn account

Als je wilt stoppen met Snapchat dan kun je je account opzeggen. Daarvoor ga je naar deze pagina toe: www.snapchat.com/a/delete_account. Hier moet je inloggen en bevestigen dat je je account wilt verwijderen. Hierna worden alle gegevens verwijderd.

Als je de App Snapchat ook van je telefoon wilt verwijderen doe je dat in je App Store of Google Play. Open de app en kies verwijderen.

50 thoughts on “Hoe verwijder ik mijn account”

 1. DIE STOMME SITE DOET HET NIET EENS is er Nog een site???????

  het is zo kut het frustreerd me heel erg omdat het Mijn mobiel Laat crachen
  (ik weet niet hoe je t schrijft)

 2. Ik heb mijn snapchat account verwijderd, maar als je ooit met iemand hebt gechat, kan die gene die tekst dan nog lezen/jouw naam nog zien staan of verdwijnt dat allemaal?

 3. Hoi, als ik mijn account zou verwijderen, worden dan ook alle foto’s die ik ooit heb verzonden verwijderd van snapchat? Kan je die foto’s ook zelf nog eens herroepen? En verwijderd snapchat die foto’s überhaupt wel?
  Groetjes
  Mij

 4. Ik moet sinds een paar dagen ineens eerst inloggen op snapchat voordat ik de app kan gebruiken. Ik wou dus inloggen maar de app gaf aan dat mijn wachtwoord verkeerd was, maar die is gewoon goed dat weet ik zeker. Toen heb ik het op mijn ipad geprobeerd en daar kon ik wel gewoon op inloggen. Hoe zorg ik ervoor dat ik snapchat weer op mijn mobiel kan gebruiken? Ikheb de appop mijn mobiel ookal een aamtal keer verwijderd en opnieuw gedownload.

 5. Ik moet sinds een paar dagen ineens eerst inloggen op snapchat voordat ik gebruik kan maken van de app. Nu geeft hij steeds aan dat het wachtwoord fout is maa ik weet zeker dat dat niet zo is. Ik heb snapchat al een keer verwijderd en opnieuw gedownload maar ook dat werkt niet. Toen heb ik het op mijn tablet geprobeerd in te loggen op snapchat en dat kan gewoon wel? Hoe zorg ik ervoor dat snapchat het ook weer op mijn mobiel gaat doen?

 6. ik heb nieuwe snapchat aangemaakt maar wil de chats met mijn lief houden, is er een manier dat ik die kan kopieren naar mijn pc of eventueel mijn nieuwe snap, of lukt dat niet?

  alvast bedankt
  omar

 7. Ik heb destijds voor inloggen met verificatiecode gekozen, alleen heb ik een nieuw nummer. Nu ben ik al uitgelogd en stuurt snapchat de code naar mijn oud nummer. Weet iemand hoe ik alsnog kan inloggen of waar ik mijn telefoonnummer kan wijzigen?

 8. Ik ben met iemand beste vrienden, en heb een vlammetje met een aantal dagen. Maar diegene heeft mij een snapchat gestuurd die ik al dagen niet kan openen, terwijl diegene later ook nog snaps heeft gestuurd die ik wel kan openen. Nu wil ik dus die ene snap weg hebben. Iemand zei dat ik ons gesprek moest verwijderen, maar gaan onze emojis dan ook weg?

 9. Mijn snapchat account is opeens geblokeerd en ik weet niet waarom want ik heb niks verkeerd gedaan en als ik wil inloggen staat er oh nee je account is geblokeerd ga naar de site http://www.snapchat/unlock en dan moet je daar inloggen maar als ik inlog dan moet ik dat weer doen en dat gaat maar door en als mijn account dan toch is geblokeerd wil ik dat mijn oude account word verwijderd

  1. het duurt 30 dagen tot snapchat het permanent verwijderd daarvoor kan je nog op snapchat inloggen op de website zelf om het te reactiveren

 10. Ik weet mijn wachtwoord niet meer van snapchat en de email waar ik mijn wachtwoord kan veranderen weet ik het wachtwoord ook niet van, ik wil dus een nieuw account aanmaken maar mijn nummer staat nog opgeslagen in mijn oude snapchat account hoe verwijder ik mijn nummer?

 11. Als ik mijn account verwijder verdwijn ik dan ook uit overzicht van al mijn vrienden? En kunnen zij dam alle opgeslagen gesprekken nog lezen?
  Graag als iemand het weet antwoorden alsjeblieft!

 12. Hoi!
  Als ik mijn snapchat-account verwijderd heb, ?verdwijnen bij anderen dan ook de opgeslagen berichten in de chat? Of blijven die daar dan gewoon staan.

 13. Hallo,
  Ik heb een enorme fout gemaakt. Ik heb iets gestuurd naar iemand wat ik helemaal niet naar hem wilde sturen. Hij heeft hem nog niet geopend maar hoe kan ik ervoor zorgen dat hij t niet te zien krijgt?

 14. Ik heb mijn snapchat verwijderd maar iemand zegr dat ze mij nog tussen hun vrienden ziet staan en ze had mij iets gestuurd en later opende het gewoon
  Hoe kan dat?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *