Hoe voeg ik contacten toe

Snapchat-schermAls je een nieuw contactpersoon wilt toevoegen tik je op het plusje aan de bovenkant van je scherm. Je krijgt nu de mogelijkheid om een username in te vullen en klik daarna op add.

Hierna ligt het aan de instellingen van je contactpersoon of hij je nog moet goedkeuren of dat hij je direct een bericht kunt sturen.

toevoegen-contact

Importeren

Als je je registreert kun je direct vrienden toevoegen. Snapchat stelt je dan de vraag: “Snapchat wil graag toegang tot je contacten”. Door op Toegang toestaan te klikken wordt er gekeken of er mensen met snapchat bij staan.

40 thoughts on “Hoe voeg ik contacten toe”

  1. als je op die gene zijn profiel drukt dan krijg je links boven 3 streepjes en als je daar op drukt dan krijg je een strook met die genen zijn profiel en daar staat ook verwijderen en dan kun je die genen verwijderen.
   veel succes;)

 1. ik had iemand bij beste vrienden staan en de volgende dag stond diegene niet meer tussen me contacten en kon diegene niet meer toevoegen want telkens krijg ik de melding : sorry kan……. niet vinden/toevoegen

 2. Ik wil iemand toevoegen waarvan ik zeker weet dat de naam klopt alleen lukt dat niet. Dan komt er sorry kan… Niet vinden. Kan iemand me helpen wat moet ik doen?! Alvast bedankt Sarah

 3. Kan ik ook vrienden uit het buitenland toevoegen?
  Want ik heb de gebruikersnaam van diegene maar snapchat zegt dat die niet bestaat.
  En diegene kan mij ook niet vinden.

 4. Hoi

  Als ik mijn snapchat open en naar contacten ga om nieuwe mensen toe te voegen die ik in mijn contactenlijst heb dan staat er contactenlijst is leeg

  Hoe fixe ik dit??

  Heb nu ineens niemand meer op snapchat en kan niemand meer toevoegen

  Gr sjors

 5. Als je op het scherm komt waarop je de foto kan zien die je wilt maken kan je op het logo in het midden bovenaan drukken, vervolgens kan je uit een selectie op contact toevoegen drukken en de gebruikersnaam van die bepaalde persoon invoeren.

  Ik hoop dat dit nog iemand helpt.
  Niels

 6. Hoe kan het dat bijna elke dag wel een onbekende mij toevoegd op snapchat? ik snap er niks van!
  Het zijn ook allemaal jongere kinderen. Voegen die dan random namen toe (ik heb neit een hele lastige snapchat naam)? Of kan het iets anders zijn?

 7. Elke keer als ik iemand wil toevoegen ga ik naar add friends en dan vanuit contacts en moet ik elke keer een sms versturen. Hoe kan ik mensen vanuit mijn contactenlijst toevoegen zonder een sms versturen?

 8. Als ik iemand uit mijn contacten wil toevoegen krijg ik steeds de melding “Voer een gebruikersnaam in om een vriend toe te voegen” wat doe ik fout want een gebruikersnaam heb ik wel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *