Hoe werkt Selfie flits op Snapchat

ManageHet is in snapchat mogelijk om een Selfie flits aan te zetten.  Maar wat is dit?

De optie Selfie flits izorgt ervoor dat gebruikers  die een selfie maken met de camera aan de voorkant van je toestel toch geflitst worden. Veel toestellen hebben geen flitser aan de voorkant en dat heeft Snapchat opgelost. Als je de functie aanzet en je maakt een selfie dan wordt je scherm even helder wit verlicht waardoor het effect van een flits wordt gecreëerd.

Om het aan te zetten ga je naar Instellingen -> Aanvullende Services -> Beheren -> Selfie Flits

9 thoughts on “Hoe werkt Selfie flits op Snapchat”

  1. Sommige telefoons hebben geen selfie camera
   Ps: Mijn snapchat filters werken niet op een samsung telefoon werken ze namelijk niet . Dat vind ik heel erg jammer voor je

 1. Hallo
  ik heb een cat s 50 smartphone ik kan geen foto maken met flits op snapchat
  ik vind het raar want als ik de knop ingedrukt hou kan ik wel en film met flits maken
  kan iemand mij hier bij helpen

  vrg koen

 2. Ik kan wel een foto maken met flits als ik de camera naar de buitenkant draai zeg maar, maar als ik een selfie met flits ’s avonds wil maken dan doet hij het wel maar je kan er amper iets van zien terwijl hiervoor kon je wel een selfie met flits maken en dat je daarna ook daadwerkelijk iets zag. Zou iemand mij kunnen helpen?

  1. Dit heb ik ook! Hij deed het eerst wel gewoon maar hij is ineens niet fel meer, je ziet het er niets van. Dacht dat ik de enige was! Misschien moeten we wachten op een update?

 3. als ik een selfie maak zonder flits, maakt de camera geen geluid. wanneer ik een normale foto maak zonder flits klinkt er echter wel geluid? hoe moet ik dit oplossen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *