Wat is Snapchat-score?

Hiscore_newJe krijgt een punt door het versturen van een Snap. Als je de app een tijdlang niet gebruikt kun je bij het versturen van een snap een hogere score krijgen, als een soort van welkomterug-bonus. Je score neemt ook toe als je een snap ontvangt.

Ook als je een snap stuurt in je Story neemt je score toe

Snapchat wil hiermee het gebruik van de app bevorderen.

 

125 thoughts on “Wat is Snapchat-score?”

 1. Mijn ex stuurt soms snaps. Ik wil die niet bekijken maar wel verwijderen anders staat er constant een 1 van die foto die gestuurd is. Blokeren is een optie maar ik wil weten of ik de foto kan verwijderen maar wil niet de snap openen zodat hij kan zien dat ik zijn snaps niet open.

  Dankjewel alvast 🙂

  1. Dan moet je hem als vriend verwijderen op snapchat. Als hij dan een snap naar jou stuurt dan ontvang jij die niet. (Dan staat er bij hem als hij een snap naar jou stuurt: in afwachting).

  2. Je kan gesprekken verwijderen door naar instelling te gaan en als je dan helemaal naar beneden scrolt zie je de optie om gesprekken te verwijderen

  3. Je kan gewoon bij instellingen gesprekken wissen drukken en dan op het kruisje rechts drukken bij je ex de gebruikersnaam dan kan je ongeopendesnaps verwijderen! Thank me later ????

 2. HOI,
  Ik vroeg me af of je ook bij meer bekijkers meer score krijgt. Ik heb namelijk NIET bij elke foto 12 punten erbij, slechts een stuk of 3/4. Hoe kan dit?

  1. Als je een lange tijd niet meer online bent
   Geweest en je stuurt een snap dan krijg jeer 12 punten bij maar niet elke x het licht er ook aan hoelang je al niet meer met die gene hebt gesnapt

 3. als je op snap naar rechts schuift, kan je een gesprek met iemand starten.
  is er een mogelijkheid dat je het gesprek kunt leegmaken? want 1x je op de tekst klikt blijft hij staan. ik zou graag een gesprek leegmaken, hoe doe ik dit?

  1. Ja, dit kan. Je moet dan naar je instellingen gaan, vervolgens scroll je helemaal naar beneden en dan staat er ‘gesprekken wissen’. Als je hier op drukt kun je de gesprekken die je wilt verwijderen uitkiezen om te verwijderen.

   1. Beste
    Als ik mijn gesprekken wis en ik krijg een nieuwe snap van het persoon staat mijn gans gesprek er weer ik zou willen dat ze weg blijven wat nu ?

    1. Dat vraag ik me ook af en kan het antwoord nergens vinden, heb al paar keer gesprek verwijderd maar klik ik die persoon weer aan dan staat hele gesprek er weer. Hoe krijg ik dat weg?

 4. Hoe verwijder je de namen.naar wie je het meeste stuurt kwil die er namelijk af mensen moten het niet weten naar wie ik het meeste stuur

  1. De lijst is altijd gesorteerd op laatst mee gepraat, en de meest gepraat iconen kan je niet uitzetten. Wat wel kan is de iconen aanpassen: Camerascherm > Spook > Tandwiel > Aanvullende Services > Beheren > Vrienden-Emoji’s. Je kan hier de iconen aanpassen, bijvoorbeeld naar iconen die veel op elkaar lijken of die niets zeggen over frequentie.

 5. ik wil mijn account weer terug, maar ik heb hem een tijdje geleden verwijderd
  kan ik hem terug vragen of niet?! en wanneer gaan ze die update doen dat je je naam kan veranderd !! #needit

 6. ik krijg een ander telefoonnummer, als ik op die telefoon snapchat installeer behoud ik dan mijn score ook die ik op mijn andere telefoon gemaakt heb?

 7. Hoe kan je een foto nog een keer bekijken? Ik Zie soms dat iemand mijn foto nog een keer bekeken heeft, maar heb geen idee hoe ik dit kan doen bij iemand anders..

  1. Als de tijd van de eerste snap om is staat er een leeg vierkantje. Als je hier op drukt voordat je ergens anders op drukt kun je de snap opnieuw afspelen (dit is wel voor dezelfde tijd)

  1. Probeer deze langere tijd vast te houden, dan staat er rechts “unsaved” als je dit goed doet. Hierdoor is enkel dat bericht verwijderd, maar blijft derest van de chat wel staan. Als je dan weggaat uit de chat en teruggaat naar de chat zie je dat deze is verwijderd.

   1. Wat als alleen de foto’s die je verstuurd heb uit je bibliotheek in een chat blijven staan? Ik vind het hinderlijk dat al die foto’s van maanden te zien blijven zodra ik een bericht van die persoon open! Is niet bij alle personen zo! Hoe kan ik deze verwijderen, zonder mijn account te moeten verwijderen?

  1. Het kan zijn dat hij jou uit zijn vriendenlijst heeft verwijderd. Dan kan je zijn snaps en verhalen nog wel bekijken (als hij deze op openbaar heeft staan). Hij hoeft je hiervoor niet te blokkeren.

 8. Hoi, als je op snapchat bent daar waar je je prive snaps kan openen en je klikt bovenaan op “snapchat” dan krijg je allemaal cijfers te zien wat beteken die ???

  1. Dan is het niet jou beste vriend, maar dat ben jij wel zijn beste vriend. (Denk ik)
   Ga naar instellingen > beheren > vrienden emojis
   om te kijken wat wat betekend.

  1. Het kan zijn dat hij jou uit zijn vriendenlijst heeft verwijderd. Dan kan je zijn snaps en verhalen nog wel bekijken (als hij deze op openbaar heeft staan). Hij hoeft je hiervoor niet te blokkeren.

  1. Het kan zijn dat hij jou uit zijn vriendenlijst heeft verwijderd. Dan kan je zijn snaps en verhalen nog wel bekijken (als hij deze op openbaar heeft staan). Hij hoeft je hiervoor niet te blokkeren.

 9. heyy ik heb een scoree met iemand (10) maar nu verstuur ik weer een snap maar hij gaat niet omhoog de score hoe kan dat? want we willen zo hoog mogelijk komen! ;D

 10. Hoe kan het dat ik na een snap of 50 nimeer kan sturen naar die persoon hij/zij ontvangen men snap nietmeer maar ik hun snap wel en als ik dan naar andere mensen stuur ontvangen ze men snap wel ???

 11. Waarom kan ik bij sommige mensen de highscore niet zien? Mijn snaps zijn wel afgeleverd aan die persoon maar ik kan zijn highscore niet zien. Ben ik dan geblockt/verwijdert of hoe kan dat? Bij andere mensen zie ik de highscore wel??

 12. bij hoeveel dagdn gaan snapdagen WEG want we hebben een streak van 280 dagen en het hoogste is 300 en ww hebben 4 dagen kamp????

 13. Ik wil graag mijn scores op snap behouden maar als wij op vakantie gaan dan verdwijnen die omdat je geen internet hebt wat lun je daar aan doen?

  1. Voor een volgende keer kun je een vriendin die niet op vakantie gaat je ww geven, die kan dan als er een zandloper komt een snap sturen zodat je je scores behoudt.

 14. Ik ben nu bezig met snapchat reeks en het lukt me redelijk hou het goed vol maar hoe kan het dat bij de ene de score dan aan het einde van de dag pas veranderd?

 15. Kan je als je een snapscore kwijt bent hem met een bepaalde hack weer terug krijgen want mijn vriendin en ik hadden 189 samen en toen was je zomaar weg terwijl we wel binnen 24 uur een nieuwe hadden gestuurd?

  1. Hallo Anoniem,

   Je snapscore kan soms omhoog gaan door dat anderen je snaps sturen, zo krijg je ook score.
   Groetjes & volg me zeker op snap!
   JaniBaetens

 16. Is het mogelijk dat iemand die ik niet op snapchat heb, maar mij wel ineens toevoegd kan zien naar wie ik mijn snaps stuur? Zodat deze persoon ze kan benarderen? Alvast bedankt

  1. Hallo Anonymous,

   Dat is in zekere zin wel mogelijk, je kan dat in en uitschakelen in je snapinstellinstellingen.
   Groetjes & volg me zeker op snap!
   JaniBaetens

 17. Hallo bij mij op snapchat stond er bij iedereen ineens een zandloper! We hadoen toen weer wat gestuurd en de zandloper was weg nu werd ik vanmorgen wakker en waren al mijn dagen weg met iedereen! We zijn er achter gekomen dat bij mijn vriendinen de dagen met mij er nog wel gewoon staan. Ik heb de app al opnieuw gedownload maar de dagen komen niet terug hoe moet ik dat doen??? Want bij mijn vriendinnen blijft het wel staan?

 18. Ik heb een snapscore van 53 met mijn vriendje, we sturen gewoon snaps naar elkaar, heel veel zelfs op een dag. Maar er komt geen score bij. Er is ook geen zandloper. Heeft iemand anders dit ook en weet iemand wat ik eraan kan doen?

  1. Hallo Anoniem,

   Wanneer er iemand een snap stuurt met “Streak, Snap, Reeks” dan wilt degene een snapreeks deze heb ik een paar reacties geleden uitgelegd
   Groetjes & volg me zeker op snap!
   JaniBaetens

  1. Hii,
   Een snapreeks krijg je door elke dag 3 of meerdere snaps MET een foto te versturen naar een persoon appart, na een dag (24u) krijg je een getal en een vlammetje naast de naam van een vriend, vb: Jason 3????’
   Groetjes & volg me zeker op snap!
   JaniBaetens

 19. Hallo,
  Ik vroeg me wat af, mijn vriend zegt dat die niet snappt maar zijn score gaat wel elke keer omhoog. Gaat je score ook omhoog als je via chat praat of andere snapps opent ? Ipv zelf snapps sturen

 20. Hii,

  Ik las hier iedereen die het verkeerde antwllrr geeft? Je wilt gewoon niet dat iemand ke snaps bekijkt maar je wilt het stiekem wel, niet zo moeilijk!
  Vliegtuigmodus aan bekijken & hij heeft het niet gezien! Hetzelfde geld ook voor snaps screenshotten!
  Groetjes & volg me als je dit las ????
  JaniBaetens

 21. Als mensen mij toevoegen en ik accepteer ze.. kan ik dan automatisch hun snapverhalen zien? Of moet daar weer een andere handeling gedaan worden? Ik heb t idee dat sommige vrienden pottenkijkers zijn en zelf niet actief zijn..of komt dit omdat ik iets niet heb ingesteld? Groetjes

 22. 1.Hoeveel beste vrienden kan je op snap hebben ?
  2. Wanner krijg je hele hartje en wanneer rode?
  3. Hoe lang moet je met iemand niet snappen dat de hele of rode hartje weg is ?
  4. Krijg je punten alleen als je snap stuur of ontvangt of pas als die ene snap open en als ik die pas open.Korom groet score per verstuurde en ontvange of pas als je open?

 23. Hoelang duurt het voordat je een getal achter iemands naam ziet? Want ik stuur iemand al bijna een week snaps (diegene ook) en er komt niks. Ik dacht dat het na 3 dagen al was.

 24. Hoi ik kan mijn beste vriendin : ndey997 niet toevoegen en zij mij ook niet en we willen heel graag streaken , kunnen jullie me helpen?

 25. Hoi,
  Ik kan bij m’n vrienden de snapscore zien, maar bij 1 iemand zie ik dat zijn score hetzelfde blijft ondanks dat zij wel snaps stuurt en ontvangt. We snappen elkaar ook.. Als je op haar telefoon de score bekijkt is die al hoger dan als ik naar haar score kijk op mijn telefoon. Hoe kan dat?
  App opnieuw downloaden werkt niet. Heeft zij dan iets ingesteld?

 26. Kunnen je snapscores ook omhoog gaan als je de app een tijdje niet gebruikt. Of kan het ook omhoog gaan bij het ontvangen van snaps, zonder dat je deze snaps opent?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *