Wat kost het?

Snapchat is een gratis app die je kunt gebruiken. Je betaalt ook geen kosten om foto´s/filmpjes te versturen. Je gebruikt alleen data uit je bundel voor het versturen van items.

Hoe komt Snapchat aan geld?
In eerste instantie verdiende Snapchat alleen geld met advertenties die getoond werden. Nu zijn er ook betaalde opties gekomen waardoor het bedrijf geld binnen wil krijgen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om meer dan 1 snap per dag terug te kijken tegen betaling.

Daar naast biedt Snapchar filters aan waarin reclame zit. Als je bijvoorbeeld een filter over je foto wilt van een bepaalde fim of game dan staat daar reclame bij.

8 thoughts on “Wat kost het?”

  1. Hoe werkt een Snapchat kanaal voor merken? Is dat überhaupt mogelijk? Zo ja, wat zijn hier precies de mogelijkheden voor en zijn er dingen die absoluut niet kunnen? Is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een filmpje vanaf de computer te downloaden? Zo ja, hoe werkt dit? En zijn er (bij een kanaal voor een merk/bedrijf) kosten verbonden aan snapchat of is dit ook gratis?

  2. Kan je snapchat ook gebruiken via wifi? Of alleen via de data in je bundel?
    En als je data (of wifi) niet de hele tijd aan staat, krijg je dan toch alle snaps binnen zodra je je data aanzet of krijg je dan niks?

  3. hey had even een vraag over snapchat wat ik me nog steeds wel afvraag als je video chat op snap betaal je daan mobielrekening voor en staat het dan ook op je facturen van je mobiel abonnement want ik had gevideochat en stond het op me recente nummers op me mobiel dus vraag me af hoe dat zit??? met vriendelijke groet anomniepje

  4. Als je hebt videochat via Snapchat en het staat bij mobiel telefoon recente nummer betekent dat ook dat het in je telefoonrekening zit en bij je abonnement facturen staat want vraag dat me wel af alvast bedankt als iemand het weet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *