Wat kost het?

Snapchat is een gratis app die je kunt gebruiken. Je betaalt ook geen kosten om foto´s/filmpjes te versturen. Je gebruikt alleen data uit je bundel voor het versturen van items.

Hoe komt Snapchat aan geld?
In eerste instantie verdiende Snapchat alleen geld met advertenties die getoond werden. Nu zijn er ook betaalde opties gekomen waardoor het bedrijf geld binnen wil krijgen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om meer dan 1 snap per dag terug te kijken tegen betaling.

Daar naast biedt Snapchar filters aan waarin reclame zit. Als je bijvoorbeeld een filter over je foto wilt van een bepaalde fim of game dan staat daar reclame bij.

6 thoughts on “Wat kost het?”

  1. Hoe werkt een Snapchat kanaal voor merken? Is dat überhaupt mogelijk? Zo ja, wat zijn hier precies de mogelijkheden voor en zijn er dingen die absoluut niet kunnen? Is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een filmpje vanaf de computer te downloaden? Zo ja, hoe werkt dit? En zijn er (bij een kanaal voor een merk/bedrijf) kosten verbonden aan snapchat of is dit ook gratis?

  2. Kan je snapchat ook gebruiken via wifi? Of alleen via de data in je bundel?
    En als je data (of wifi) niet de hele tijd aan staat, krijg je dan toch alle snaps binnen zodra je je data aanzet of krijg je dan niks?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *