Welkom bij Hoe werkt Tinder?

Tinder logoTinder is een online dating-app waarbij je heel makkelijk in contact kunt komen met mensen uit je eigen omgeving. Je hoeft niet een uitgebreid profiel aan te maken maar je logt in met je Facebook-profiel en je bent klaar.

Dagelijks daten miljoenen mensen met de Tinder-app. Er wordt dagelijks door 1,4 miljard profielen geswiped en dat levert dagelijks 26 miljoen matches per dag via de app. In totaal zijn er al meer dan 10 miljard matches via Tinder tot stand gekomen.

We helpen je met de veel voorkomende vragen over Tinder. Alles wat je maar wilt weten kun je hier vinden. Alles over de kosten, hoe het werkt en wat Tinder is vind je hier. Wil je weten op welk device (apparaat) Tinder kan? Wij zetten het voor je op een rijtje.

Bekijk de meest gestelde vragen:

Staat je antwoord niet op de site? Geef een reactie via de comment onderaan iedere pagina en we helpen je snel aan het antwoord.

362 thoughts on “Welkom bij Hoe werkt Tinder?”

 1. Blijft het profiel/chathistorie van een match in mijn lijst staan wanneer deze zich afmeld of de app verwijderd?
  Andersom: ik vind de chat toch niet zo leuk en kies match opheffen. Verdwijn ik dan uit zijn matchlijst?

 2. Het lukt me met geen mogelijkheid te verifieren met telefoonnummer, App al een paar keer verwijderd en opnieuw geinstalleerd, die van Facebook ook, maar het helpt niet. Ook een mail gestuurd aan Tinder, maar die wordt niet beantwoord. Iemand nog tips?

  1. Ik geloof dat er iets mis is gegaan.
   Mijn telefoon oproepen jullie zijn geblokkeerd.
   Waardoor komt dat?
   Kunnen jullie die opheffen.

 3. Ik heb een match met een leuk meisje, maar ik wil voor de grap vrouwen veranderen in mannen zodat ik een match heb met mijn beste vriend zodat hij ook een keer een match heeft (zielig he). Maar gaat mijn match met dat meisje dan weg? Groet

 4. Blijft steeds balletje rood staan.
  Had ik al een keer eerder .
  Toen ik opeens opnieuw moest aanmelden.
  Kwam alsnog de match met gesprek wst eerder niet te zien was.
  Hoe lukt mij dst nu weer!

 5. Ik had een berichtje van iemand waar ik al een tijdje contact mee had om mee te gaan appen, want hij ging zijn profiel verwijderen. Nou kan ik dat berichtje niet meer zien met zijn nummer omdat hij waarschijnlijk zijn profiel weg heeft gehaald. Kan ik nog met hem in contact komen of het berichtje terug halen.

   1. Ondanks dat ik Tinder gold heb aangeschaft krijg ik geregeld meldingen dat iemand mij geliked heeft en toch kan ik dit dan nergens terug vinden.Zijn er soms mensen die Tinder extra gold hebben en je die dan nog niet kan zien

 6. Beste Admin,

  Ik heb de app succesvol geïnstalleerd op mijn Samsung. Echter het ophalen van de code (telefoonverificatie met sms) mislukt steeds. Ik heb de app al enige malen opnieuw geïnstalleerd. Op internet (zo ook in deze chat, opmerking van A op 23 oktober) kom ik veel mensen tegen die dit probleem hebben, maar nergens wordt antwoord gegeven op hun (mijn) vraag. Is er een oplossing voor dit probleem? Zo niet hoor ik het ook graag, want dan stop ik met proberen.

   1. Nou das vreemd, want ik weet van een collega dat ie me weg heeft gedrukt en ik kwam hem daarna toch weer tegen. hoe kan dat dan??

   2. Wanneer je een match met iemand hebt gehad, en deze heb je om welke reden dan ook niet meer,
    Kun je diegene dan nog met swipen tegen komen?

    Groetjes

 7. Ik had een match en blijkbaar heeft deze persoon zijn account verwijderd. Nu staat niks er niks meer behalve ons gesprek. Geen foto, geen naam etc. Ik wil de match opheffen en er staat ‘match met (null) opheffen’ en als ik dat doe dan blijft ie toch in mijn lijst staan. Ik wil de app niet resetten dus hoe kan ik deze verwijderen?

 8. Ik heb geen Tinder account maar ben wel met mijn naam en foto op Tinder gespot, hoe kom ik erachter of iemand mijn foto gebruikt?

 9. ik krijg een melding op mijn gsm van dat mijn match een eerste bericht heeft gestuurd, als ik ga kijken wat gestuurd is dan is mijn match weg, of krijg ik altijd een melding als de match is opgeheven

 10. Ik heb het geinstalleerd en klik onder op inloggen met facebook.
  Maar als ik dan die nr verificatie krijg en nr intyp
  Krijg ik “het ophalen van uw code is mislukt probeer het opnieuw”

  Wat moet ik doen?

 11. De eerste keer dat ik tinder installeerde heb ik -dom dom dom- aangegeven dat ik niet wilde dat tinder toegang had tot mijn foto’s en status updates. Ik heb de app meerdere malen verwijderd en weer geïnstalleerd. Maar die vragen komen nooit meer voorbij. Daardoor blijf ik onzichtbaar en ik kan geen foto’s koppelen. ‘Geen album gevonden’ zegt hij steeds. Wat kan ik hier aan doen. ?

  1. Hoi R.
   Had het zelfde probleem, beetje door gezocht op t’web en oplossing gevonden.
   Facebook & tinder zitten gekoppeld ook al verwijder je tinder.
   oplossing: ga naar je Facebook account -> instellingen -> account instellingen -> app (icaties) dan klik je het hokje met (aangemeld via Facebook) aan, hier staa de tinder app in.
   deze verwijder je en natuurlijk tinder software ook van je telefoon, nu kan je weer geheel blanco beginnen!

   Tinderse.

  2. Dit heb ik per ongeluk ook gedaan! In aanvulling op wat J al had geantwoord: Als je in de Tinder app onder Settings – App Settings naar onderen scrollt kun je ‘Delete Account’ kiezen en de volgende keer dat je de app installeert krijg je de vragen wel opnieuw.

   Waarschijnlijk is het voor jou inmiddels allang opgelost, maar misschien heeft iemand anders er nog iets aan 🙂

 12. Wat betekent: ‘actief 1 dag geleden’? Betekent dit dat de persoon 1 dag geleden matches heeft gezocht, of heeft gechat met iemand? Of een chat heeft nagelezen?

 13. Heb me aangemeld en moet een verificatie code aanvragen. Maar wat ik ook doe, die code krijg ik maar niet. Hoe zit dat nou eigenlijk?

 14. Hallo,

  Ik heb sindskort Tinder en zag niet in mijn berichteninbox een rode uitroepteken in een rode driehoek staan, bij een profielfoto van een macht. Bij de andere machtes is dit niet.
  Heeft iemand enig idee wat dit betekend?
  Alvast bedankt voor het reageren!
  Groetjes Steffie

 15. Als ik een op het kruisje heb gedrukt van een man. Kan ik de volgende keer weer zien of als je eenmaal op het kruisje hebt gedrukt heb komt die persoon niet meer voorbij ???

 16. als er staat bij iemand dat hij sinds zoveel minuten geleden actief is,betekent dat dan dat ie dan alleen op tinder actief was of ook op facebook?ik heb namelijk match met iemand en ben aan het appen via whatapp, maar zie in zijn tinderprofiel dat hij 1 minuut geleden actief was, is hij dus aan het tinderen terwijl hij met mij appt????

  1. Manon, dat hij actief was betekent ‘actief op Tinder’. Het kan zijn dat hij op Tinder nog een keer naar je profiel/foto’s heeft gekeken. Of hij Tindert vrolijk verder als hij al een match heeft. Dat laatste gebeurt helaas vaak genoeg. Veel mannen zien Tinder (en andere dating app’s) als een spel of makkelijke manier om meerdere dates te scoren.

 17. Mijn Facebook account is geblokkeerd…nu kan ik niet meer inloggen op tinder..kunnen jullie mijn account verwijderen?

 18. Als je Tinder hebt afgesloten, maar niet bent uitgelogd, is je status dan actief? Of moet je uitloggen om van de actieve status af te komen?

 19. Tinder heeft me code gestuurd, maar waar kan/moet ik deze invullen?
  Ik heb nummer ingevuld bij Verifieer je telefoonnummer. Code aanvragen, maar dan krijg ik melding dat ophalen van code mislukt is. Ja, heb sms gekrgen met 6 cijferige code, maar waar vul ik deze in?
  Het lijkt een Catch 22.

 20. Ik kan een leuke vrouw ineens niet meer vinden, ik dacht dat ze tinder verwijderd had maar een kameraad van mij kan haar nog steeds vinden… hoe kan dat??
  Ik ben geen match, wil ik wel maar ken haar eigenlijk al en weet waar ze ongeveer woont, ik kom daar welk eens in de buurt… ik ga er niet vanuit dat ze mij volgt op tinder maar kan ze dan zien dat ik in de buurt ben??? Vond het wel raar dat ik haar niet meer kan vinden…
  grtjs Jerry

 21. Geachte

  Met Patrick
  Graag zou ik iets willenl weten is dit ook in het Nederlands en hoe moet dat en kan je ook provincie zoeken dan kan iemand me misschien helpen met dit.

  Groetjes
  Patrick

   1. Wat is de bedoeling van tinder?
    En waarom moet je persee voor betalen?
    Waarom kan het gewoon niet gratis?
    Want bekant voor alles moet je betalen.
    Mensen willen ook een keertje wat gratis.
    Toch mensen?
    En als je mee eens bent reageer.
    Groetjes d

     1. Ik wil graag weten waarom mijn account is verwijderd… ik weet zeker dat er een valse melding is gemaakt.

 22. Hoi

  Bedankt en je kan tinder toch ook gewoon op de pc of niet hoe moet je dat installeren en dan contacten proberen toe te voegen wat is het makkelijkste dan.

  Groeten
  Patrick

 23. Iemand anders wil via mijn ipad op zijn tinder account , maar dit lukt niet , als je op inloggen met facebook klikt meld tinder automatisch mijn account aan, valt dit op te lossen ? Ik heb de app al opnieuw geinstalleerd maar zonder resultaat.. Alvast mercikes

 24. Hoi, ik ontvang geen enkele match. Ik heb zeker meer dan 100 bij leuke profielen op het hartje geklikt. Is dit een storing?

 25. Hoi,
  Ik heb een melding ontvangen dat iemand mij leuk vindt, alleen kan ik dit nergens terug vinden op Tinder. Waar kan ik dit zien?

 26. Beste Tinder
  Ik heb me aangemeld bij Tinder app maar e.e.a. verkeerd ingevuld.
  Tinder herkent mijn enige emailadres en ik kan mezelf daardoor niet opnieuw aanmelden.
  graag hulp
  bij voorbaat dank

  erica

 27. Bij ophalen code mislukt bij verifieren 06 nr al 3 keer geprobeerd maar mislukt elke keer het zelfde probleem please help me 06 25 07 18 89

 28. Ik heb een match met iemand maar moet telkens als ik een nieuw bericht krijg helemaal naar beneden scrollen om het te kunnen lezen. Hoe kan ik dit oplossen?

 29. Dag Tinder,
  Tinder blijft bij aanmelden maar zoeken naar geschikte matches, echter op zo’n manier dat blijkt dat die vastloopt of gewoonweg in een cirkeltje zoekt. Klik ik op mijn locatie om een alternatieve locatie aan te geven, dan geeft Tinder de melding ‘er is een probleem opgetreden met het ophalen van je abonnementsstatus’. Hoe is dit te verhelpen? Ik heb dit namelijk elke keer. Inloggen/uitloggen helpt niet. Zelfs account verwijderen en opnieuw opmaken, blijft hetzelfde probleem houden. Ik zie graag een reactie.
  Vriendelijke groeten, Alain

  1. Hier hebben ik en een vriendin ook last van. Ontstond bij mij nadat ik nieuwe foto’s op mijn profiel had geupload.. Nu steeds dezelfde melding over abonnementsstatus. Hoe kan dit?

 30. Beste,
  Sinds twee dagen kan ik niet meer inloggen op tinder. Ik krijg steeds de melding: helaas, tinder is gestopt. Ik kan dan op rapporteren drukken of ok.
  Heb reeds geprobeerd app te deleten en opnieuw in te stellen, tevergeefs. Ik zou het liefst mijn matches niet kwijt spelen. Hoe los ik dit op? Alvast bedankt, Myke

 31. Hallo, ik wil me graag aanmelden. Maar kan iemand via mijn facebook account ook zien wie ik ben ? Niet wenselijk dus.
  Sunnyvale.

 32. Ls,

  Ik heb vrijdag en gisteren op tinde gezeten.
  Nu krijg ik ineens dat mijn account is geblokkeerd om te veel gebruikers melding gemaakt zouden hebben. Hoe kan ik contact opnemen met tinder? Ik heb maar met paar gesproken en 1 gesprek was gisteren okk ineens weg. Maar ik ben eerlijk en wil niemand oplichten. Snap niet dat account geblokkeerd is ook nu.

 33. hallo ik had een vraag ik wil graag tinder plus aanschaffen maar ik heb geen visa kaart ofzo kan dat niet via ideal ofzo mvg ramon

 34. Hallo,

  Ik wil ontzettend graag een gesprek tussen een meisje en mij teruglezen. Ze is namelijk nu m’n vriendin. Helaas heeft zij haar account ooit een keer verwijderd. Daardoor zijn alle gesprekken weg. Is het nog mogelijk om die gesprekken terug te halen? Lijkt me namelijk leuk om terug te lezen aangezien ik haar op die manier ontmoet heb.

 35. Er is een fakeprofiel op tinder en zelfs mijn kinderen staan op de profielfoto’s. Dit kan echt niet. maar hoe kom ik erachter wie dat gedaan heeft en hoe komt het eraf???

 36. Op mn tablet heb ik de 4.4 versie en op mn fone de 4.3 klopt t dat er sinds de update v 4.3 naar 4.4 niet meer mogelijk is om te zien waneer iemand actief is geweest?

 37. deze week was ik in contact met iemand uit het buitenland(alhoewel ik zag op zijn profiel dat die eigenlijk slechts 40km van mij was) toen ik vroeg kom je naar belgie zei hij dit w-end en vroeg me dan ook of ik hem 200 Euro kon bezorgen. Hij kent m’n naam en deze morgend kreeg ik op m’n vaste lijn een oproep in het engels zogezegd van microsoft. Wat moet ik doen?

 38. Na installeren de code aangevraagd, en gekregen….echter sluit mijn scherm/de app. Dit is helaas 3x gebeurd, heb dus 3x een cijfercode per sms gehad, maar weet niet waar ik dit in kan vullen. Bij één keer invullen toetste ik enter en ging ik een scherm terug. Als ik nu mijn tel.nr. weer invul krijg ik “Het ophalen van je code is mislukt. Probeer het opnieuw.” Waar kan ik mijn activatiecode invullen, of hoe krijg ik weer een nieuwe. Vele mensen hebben dergelijke problemen lees ik, op de website is er geen handleiding of oplossing geboden. Lijkt me ERG noodzakelijk.

 39. Ik kan niet meer in tinder alleen een wit scherm met tinder erop .
  Ik zie wel berichten langs komen en matches maar kan er niets mee doen
  Op mijn tel inloggen sms verificatie code aanvragen
  oeps er is een fout opgetreden probeer het opnieuw dit blijft zo door gaan
  ik kan niets anders doen

 40. ik wil met een ander FB account aanmelden maar als ik aangeef inloggen via FB komt mijn werk FB te voorschijn. Eerder logde ik daar wel mee in maar wil dit veranderen. Hoe doe ik dat? MvG

   1. Ik heb een gelijkaardig probleem. Ik ben op het ‘oude’ profiel op mijn iPhone afgemeld en ingelogd met het nieuwe profiel maar toch neemt Tinder nog het oude profiel. Wat doe ik fout?

 41. Hallo,

  Ik kreeg van een vriendin van mij een screen toegestuurd dat mijn vriend op Tinder zit. Hij beweert dat dit al een half jaar oud is. Is het mogelijk dat hij dan nog steeds voorbij komt op de swipe pagina?

  Groetjes,

  Angelique

 42. Hallo,
  Ik ben sinds zaterdag actief op tinder, helaas zaterdag avond geblokkeerd omdat *te veel mensen melding hebben gemaakt*. Ik heb niks verkeerds gedaan voor zover ik weet en vind het ook erg jammer. Kan dit opgelost worden?

 43. Vraagje , ik probeer Tinder te linken aan mijn Facebook , nu krijg ik de fout melding: THE Facebook account has not been configured on the device .
  Hoe moet ik dit oplossen om alsnog Tinder werkend te krijgen ?

 44. Ik heb een prille relatie met een leuke vent en hij heeft me unmatcht op tinder. Mijn vriendin zag hem een paar weken nog wel op tinder. Hij zei van de week dat hij zijn locatie heeft uitgezet. Wat betekent dit nou?

 45. Hoe weet ik wanneer iemand mij (super) liked?
  Ik zie regelmatig rood wit blauw gestreepte foto’s heeft dat ook een betekenis ?

 46. Ik ga soms op tinder via google chrome (via flamite). De eerste keer ging alles goed, maar na een log out en nieuwe login blijft de pagina continu refreshen. Ik kan helemaal niets doen. Wat kan ik hier aan doen?

 47. Beste, ik krijg continu enkel een wit scherm met Tinder op. Ik wil de applicatie niet verwijderen, hoe kan ik dit oplossen?

  Bedankt

 48. Iemand gebruikt mijn oude bio op tinder.. nu krijg ik allemaal insta verzoeken en snapchat verzoeken. Terwijl ik al een paar maanden geen tinder heb… wat moet ik doen?!

 49. Onlangs kreeg ik op mijn telefoon een bericht van tinder, zonder dat ik de app of wat dan ook van had.
  mijn vriendin zag dit en werd daarover furieus, wij dus kijken maar geen enkele app van tinder.
  kan het zijn dat iemand zodanig heeft gedaan dat ie mijn telefoonnummer heeft gebruikt zodat ik daar melding
  van heb gekregen? of zit er iemand te hacken of via Facebook zodat het ook kan?
  wij vinden het vreemd, en niet gewenst.

 50. Ik heb vorige week een volledig nieuw Facebookprofiel aangemaakt. Elke keer als ik me nu wil aanmelden op Tinder neemt Tinder echter nog altijd mijn vorige Facebookprofiel (wat ik om privacyredenen nog even niet volledig wil verwijderen). Tinder koppelt niet automatisch met mijn nieuw profiel. Ik heb nochtans mijn ‘oude’ Tinder-profiel al meerdere keren verwijderd in de hoop dat hij dan het nieuwe neemt maar tevergeefs. Wat doe ik fout? Of hoe kan ik dit oplossen?

 51. Hallo ik kreeg een melding op m’n scherm dat ik een super like had alleen op datmoment keek ik zie ik niks of niemand! Hoe vind ik deze like?

 52. Sinds de update van vanmorgen kan ik niet meer inloggen! Er staat: ‘Er is een fout opgetreden met het inloggen op tinder. Probeert het opnieuw. ‘ Dat ondertussen 20 keer gedaan. Maar helaas inloggen lukt niet! Wat nu te doen?

 53. Ik krijg sinds gisteren continue een wit scherm zodra ik tinder open.
  Ik krijg wel pushmeldingen van nieuwe matches en berichten, maar zodra ik tinder wil openen krijg ik geen startscherm, alleen een wit scherm met bovenin het tinder logo.
  Wat kan ik hieraan doen? De app verwijderen en opnieuw installeren? Of ben ik dan alle matches en berichten kwijt?

 54. Per ongeluk iemand n supetlike gegeven. En dat moest niet. Wat nu? Is die weg als ik m’n account verwijder en opnieuw aanmaak?

 55. Als ik alleen uitlog op tinder, is mijn profiel dan nog wel zichtbaar voor iedereen? Of word ik dan op 1 of andere manier non actief gezet?

 56. Eerder was het altijd mogelijk om te zien wanneer iemand voor het laatst online is geweest. Is dat nu weg (ik heb een iPhone) of ligt het aan mijn telefoon?

 57. Hallo, ik kan geen beri chten lezen. Ik heb hem ontvangen en ik zie deze ook als ik rechtsboven naar mn berichten ga, maar wanneer ik op het gesprek druk zijn deze wewg of voor een gedeelte vervaagd. Bij alle is dit het geval. Help SOS ik wil leuke gesprekken met mn matches bedankt.

  1. @Yasmin; Hier ben ik ook erg benieuwd naar. Eerst kon je wel zien wanneer iemand voor het laatst online was geweest. Helaas is dat nu niet meer 🙁
   Geen idee waarom niet, vind het zelf ontzettend irritant en jammer dat dit niet meer kan

 58. Iemand heft de match op, later kom ik dezelfde persoon weer tegen. Geef opnieuw een like, blijkt dat hij ook weer heeft geliked. Maar ik zie hem niet bij mijn matches staan. Is dit terecht?

 59. Ik wil via een andere facebook inloggen op tinder maar dat lukt niet, als ik uitlog op tinder en ik wil weer inloggen komt er te staan : je heb al toesteming gegeven aan tinder en als ik op OK druk logt hij weer in op mijn oude tinder, dus ik kan me geen eens aanmelden via mijn andere facebook. hoe verander ik dat?

 60. Kunnen mensen al mijn interesses (Likes op Facebook) zien? Of kunnen ze dit alleen zien wanneer we dezelfde pagina’s hebben geliked?

  1. Hallo Lotta
   Weet je al wat dit uitroepteken betekent? Ik kom het nu namelijk ook (voor het eerst) tegen in de foto van een van mijn matches.
   Groet Anneke

 61. Hoo,

  Een vriend vond het leuk om met mijn Facebook in te loggen op zijn telefoon, alleen komt het scherm om met eigen account niet meer te voorschrijf. Als tinder opent komt er direct inloggen ervoor ook als je uitlogt en opnieuw inlogt en als je tinder opnieuw installeert hoe kan je uitloggen en hij met zijn eigen account weer ?

 62. Hai, ik heb Tinder op mijn Iphone, maar op de een of andere rare manier is de app gekoppeld aan profiel van mijn zus. Ik Tinder dan dus onder haar profiel en niet die van mijzelf. Dat is niet erg handig. Hoe kan ik dat ongedaan krijgen/naar mijn profiel wijzigen?

 63. Hey
  Bij gemeenschappelijke connecties staat er altijd 1e of 2e
  Bij 1e betekent het dat je daadwerkelijk gemeenschappelijke vrienden hebt met je match, maar ik snap nog steeds niet wat 2e betekent.
  Weet iemand dit?

 64. hey,

  Vraagje… Mijn partner kwam onlangs met het bericht dat hij na maanden pas merkte dat hij nog een Tinderaccount had. omdat een match hem een berichtje stuurde… maar kan dat? Ik dacht dat tindermeldingen altijd binnenkomen of kun je dat ook uitschakelen? Het lijk mij sterk dat je er pas na maanden zogezegd ‘achter’ komt dat je nog een account hebt… Of heb ik dat mis? hij geeft aan dat hij in ene een chatbericht binnen kreeg en daardoor zich besefte dat hij nog een account heeft. Maar in mijn beleving kan dat helemaal niet. Je krijgt toch pas een match als je beiden aangeeft elkaar leuk te vinden? en dan komt zon chatbericht op gang?

  gr

 65. Wanneer ik Tinder open sluit hij na enkele seconden meteen weer af. Na herhaaldelijk opnieuw downloaden blijf ik met dit probleem zitten, wat doe ik hieraan?

 66. Hoi
  Ik snap er niks van, kan in eens niet meer op mijn account staat u account word gecontroleerd.Te veel gebruikers hebben een melding gemaakt.nu is mijn vraag hoe kan dit? Wat kan ik Hier aan doen? Toen ik nog wel op mijn account kon was ik ook vaak telkens mijn matches kwijt.is dit een teken dat er iemand op mijn account zit?

  In afwachting van.
  Alvast bedankt.

  Met vriendelijke groet
  Jessica

 67. hoi,

  Het Tinder account is geblokkeerd door mij toe doen, het account van Jessica Sijmens .Ik had dit nooit mogen doen. Ik wil bij deze vragen of jullie dit zo snel mogelijk voor haar op willen lossen. Zij heeft daar zelf niks mee te maken dat haar account nu geblokkeerd is. zouden jullie dan haar account weer actief kunnen zetten?

  Alvast heel erg bedankt
  ik hoop dat Jessica snel iets van jullie hoort.

  met vriendelijke groet,
  Dennis van Aert

 68. App geinstalleerd maar krijg als ik inlog elke melding van facebook ‘ je hebt Tinder al toestemming gegeven. Vervolgens gebeurt er niets als ik op ok druk. App al paar keer verwijderd en opnieuw geinstalleerd. Wellicht ligt het aan dat ik de eerste keer wilde aanmelden proces niet kon afmaken omdat er iets tussen kwam. Wat is de oplossing?

 69. hoi, bij een vriendin van mij is haar tinder account geblokkeerd door mij toe doen. ze wil graag dat haar tinder account weer actief gezet wordt. zouden jullie mij hier een mail over kunnen sturen hoe dat in zijn werk gaat.

  groeten

 70. Hallo,

  Ik zou graag in willen loggen op Tinder met een ander facebook-account. Echter, als ik Tinder open staat er: je hebt Facebook al toestemming gegeven. Als ik dan OK druk, blijft hij inloggen op mijn huidige account.

  Hoe kan ik in godsnaam inloggen op Tinder via een ander Facebook-account!??

 71. Ik probeer tinder te openen op mijn iPhone maar hij sluit eigenlijk gelijk weer af??? Wat te doen??

 72. krijg tegenwoordig constant de melding zijn geen nieuwe personen in de buurt waar ik ook ben. Kan hoogstens 12 likes per dag doen terwijl ik niet zolang actief ben klopt niks van.

 73. Als ik op een match klik om een berichtje te sturen sluit de app gelijk af. Hoe kan dat? Heb al uitgelogd en weer ingelogd en de app ook al verwijderd en weer opnieuw geinstalleerd maar het probleem blijft

 74. Vraagje als ik een match ophef kan diegene dan nog wel mijn laatste getypte bericht lezen of is bij hem dan ook gelijk alles weg van het gesprek?

 75. de app geeft rechtsboven aan dat ik of een nieuw bericht heb, of een nieuwe match, maar het is geen van beide en het stoor me. iemand een idee?

 76. Waarom moet tinder zien met wie ik bel? Waarom is het nodig om de apparaten te kunnen zien waarmee ik via wif verbonden ben geweest. Wat doet tinder met mijn browser geschiedenis, bookmarks, activiteit op mn telefoon en inzicht in de actieve apps?

 77. Ik kreeg zojuist een melding dat er een match was op Tinder én dat iemand een bericht had gestuurd.
  Toen ik ging kijken zag ik niets, ik snap er niets van en ben nog niet zo lang bekend met tinder.

 78. Ik heb net voor de eerste keer ingelogd op tinder maar ik krijg alleen mijn eigen profiel te zien hoe kan ik die van andere inkijken

 79. Ik heb een account aangemaakt op tinder maar ik zie als ik me aanmeld alleen me profiel , hoe kan ik die van anders zien dan

 80. Lieve dames die op tinder zitten , er hebben een aantal van jullie contact met ene Gilly uit amsterdam , deze vent is er alleen op uit om met zoveel mogelijk vrouwen contact te hebben dat doet hij via tinder badoo twoo en ga zo maar door hij speelt met al jullie gevoelens met zijn leuke lieve geïnteresseerde en soms geile praatjes . Sommige van jullie sturen hem privé foto’s dat is ook een hobby van hem zoveel mogelijk te hebben en nou weet ik dat jullie misschien denken ach daar is tinder voor maar geloof niet dat jullie er op uit zijn om je te laten kwetsen door iemand die alles en iedereen hetzelfde zegt en jullie alleen gebruikt voor de lol Geloof me jullie zijn allemaal niet de enige maar hij doet het bij 10talle tegelijk

 81. Hoi beste Tinder.
  Mij dochter is onterecht op Tinder gezet door vriendinnen. Ze hebben haar foto van haar facbook gepakt en een account aangemaakt met haar naam dat niet klopt. Ze is nog maar 11 jaar. Dus mij dochter moet er nu af gehaalt worden maar hoe moet dan nu!!?
  Graag snel reactie hier op!! Dit moet niet kunnen ongelofelijk dat het gedaan wordt ben heel boos op die vriendin.

 82. Soms als ik iemand “nope” komt die persoon na een paar dagen weer voorbij, betekend dit dat ik iedereen al gehad heb? ? nee mijn vraag is eerder betekend dit dat die personen mij wel geliked hebben en tinder mij een 2e kans wil geven?

 83. Hallo ik heb mijn tinder app enkele malen verwijderd en weer geinstalleerd. Nu wil de app mijn nummer verifieren mer telkens als ik het invul verschijnt een foutmelding en dat ik het opnieuw moet proberen.
  Alles al gedaan: telefoon herstart, tinder verwijderd en opnieuw geinstalleerd, koppeling met facebook verwijderd en weer gemaakt….

 84. Hoe kan ik alle gesprekken met een match kopiëren naar bijvoorbeeld mijn mail? Je kletst al gauw wat weg en wat ik nu zie kun je alleen maar antwoord voor antwoord doen, maar zit er niet iets van alles tegelijk kopiëren op?

 85. Waarom heb je een fb account nodig?? Soms zijn er mensen die omwille van beroepsredenen zoals ik ,niet kunnen of mogen een facebookaccount hebben, maar wij willen ook wel mensen leren kennen.

 86. ik heb al een tijdje een match met een leuke jongen. maar nu heb ik in een keer een probleem. als ik op het gesprek met hem druk sluit tinder in een keer af. nu kan ik hem dus niet meer berichten. wat kan ik hier aandoen. help mij aub.

 87. Ik zie dat hier nu al diverse keren de vraag is neergelegd wat het uitroepteken in iemands profielfoto betekent. Ik ben hier ook benieuwd naar.
  Kan iemand vertellen wat dit inhoudt????

 88. Hoe kan het dat ik mijn account heb verwijderd er mensen zijn en tegen mij zeggen dat ze mij toch gezien hebben.
  Kunnen jullie zien wanneer mijn account is opgezegd en kunnen jullie dat mijn doorgeven svp?

 89. Tinder blijft inloggen met mijn oude Facebook account. Ook als ik alles heb verwijderd en tinder weer download en ingelogd ben op mijn nieuwe Facebook account blijft tinder op de mijn oude account inloggen. Hoe verander ik dit.

 90. Ik had leuke match met Ben, 54 jaar, uit Hoofddorp, poosje gechat, date gepland, (helaas geen 06 nummers uitgwisseld), maar bij mijn laatste bericht gisteravond ben ik alles kwijt geraakt. Kan hem nu niet meer terug vinden.
  Hoe kan dit opgelost worden, want heb niet het idee dat hij mij geblokt heeft.

 91. Ik kan sinds ik tinder heb ge-update vandaag niet meer inloggen . Ik krijg hele even het beginscherm te zien en daarna gooit die mij eruit voor de update deed het nog prima . Zouden jullie mij kunnen helpen ? Wat ik nu precies moet doen ?

  Gr Jeff

 92. mijn man heeft de tinder app bij mijn app’s staan …………hij zegt dat hij van niets weet en dat dit waarschijnljk vanzelf is gebeurt! klopt dit???

 93. Is er een storing bij jullie? Kan al een week niet inloggen. Dan wordt tinder eruit gegooid. Ook na opnieuw downloaden van de app. Wat kan ik eraan doen?

 94. Sinds gisteravond kan ik tinder niet meer openen, telkens komt er een melding “Helaas, Tinder is gestopt”. Ik heb al verschillende dingen geprobeerd; telefoon opnieuw opgestart, de tinder-app geforceerd om te stoppen en opnieuw openen, meerdere malen tinder (en facebook) opnieuw geïnstalleerd, gekeken of er software updates zijn voor mijn telefoon (deze waren er niet). Alles is dus up to date, maar toch werkt de app niet…

  Heeft iemand een idee wat ik hieraan zou kunnen doen? Of hoe ik dit probleem zou kunnen oplossen?
  Alvast bedankt!

 95. Sinds gisteravond kan ik tinder niet meer openen, telkens komt er een melding “Helaas, tinder is gestopt”. Ik heb al verschillende dingen geprobeerd; telefoon opnieuw opgestart, de tinder-app geforceerd om te stoppen, meerdere keren tinder (en facebook) opnieuw geïnstalleerd en gekeken of er een software update voor mijn telefoon is (deze was er niet). Alles is dus up to date, maar toch werkt de app niet…

  Heeft iemand een idee wat ik hieraan zou kunnen doen? Of hoe ik dit zou kunnen oplossen?
  Alvast bedankt!

 96. na de laatste up-date begin oktober 2016 krijg je nu een super irritant geluid te horen als je op het X dan wel hartje drukt, of links rechts swiped.. heb nog nooit z’n k*t geluid gehoord!!
  hoe zet ik dat uit??
  dit moeten jullie echt snel veranderen heel irritant

 97. Vandaag app geupdate (heb iphone 4s) en nu wil de app niet meer openen. Moet iedere keer app verwijderen en. Opnieuw uploaden. Ideeeen?

 98. Hallo als je inlogt op tinder en je ziet profiel 4 foto’s logt uit via Facebook en dan dat je de volgende dag er nog maar 1 foto ziet als je weer terug inlogt via facebook en niets hebt veranderd is dit mogelijk ? Graag reactie dank u

 99. Ik wil Tinder downloaden, maar als ik verifieer met Facebook, komt mijn vader zijn facebook account naar boven, terwijl ik op mijn account ingelogd ben. Ik kan het nu dus niet downloaden. Ik heb Tinder al opnieuw geinstaleerd en facebook ook, maar niks helpt.

  Wat moet ik nu doen?

 100. Hoe kan ik met mijn juiste Facebookaccount inloggen? Hij pakt nu de verkeerde. Ook als ik uitgelogd ben. Ik kan nu niet bij mijn matches en chats.

 101. Ik heb sommige mannen echt meer dan 3x naar links geswiped (dus kruisje) en ze komen gewoon een paar uur later gewoon opnieuw voorbij. Hoe kan dat??

 102. Hoi, mijn account staat al weken op “jouw account wordt gecontroleerd”. Een foto op de schietbaan in America wordt denk niet gewaardeerd door de dames.

  Hoe krijg ik mijn account terug waar ik notabeen voor betaald heb?

  Koen.

 103. Ik heb een vervelende ervaring met iemand via Tinder. Ik heb het vermoeden dat hij alleen maar wilde daten om via mij aan geld te komen. En hij bleek ondertussen gewoon een relatie te hebben. Kan ik dit ergens melden? Wellicht kan zijn profiel geblokkeerd worden, zodat hij niet nog meer slachtoffers kan maken?

   1. Waarom moet je dan accepteren dat jouw vriendenlijst gebruikt word ? Anders doet de app het niet..
    Ze willen ALLES van FB weten…
    Ik vind het prettig als IK kan kiezen wat ik wil delen, of niet…

 104. Beste,

  Ik heb een geweldige match en we hebben elkaar al heel veel berichten gestuurd, maar als ik haar nu een bericht wil versturen sluit Tinder gelijk, andere kan ik wel aanklikken, maar bij deze sluit hij steeds. Ik heb de app al verwijdert en opnieuw geinstalleerd, maar ik kan haar chat niet meer openen

 105. Had van iemand een superlike en dacht dat ik naar rechts had geswiped maar had dat niet gedaan maar naar links dus? Kan ik het nog terugdraaien of kom ik diegene weer tegen in het swipespel

 106. als ik een match heb en door swiped gaat die gelijk weg en kan m dan niet terugvinden ookal log ik opnieuw in en heb ook al de app verwijderd en opnieuw geinstalleerd en dit gebeurt elke keer

 107. Ik zit al een tijdje op tinder en ik heb tinder plus dus ik swipe erg veel achterelkaar. Maar op den duur gaat hij zeggen dat er geen matches meer in de buurt zijn…. zelfs niet als ik de afstand met 100 verhoog. Ben ik gebanned? Want dat is de reden dat ik telkens een nieuw account aanmaak…

 108. Wat betekent een uitroepteken in de profiel foto van een match!? Iemand enig idee…?
  Is deze persoon geblokkeerd door tinder? Krijg ook geen berichten meer binnen

 109. Hallo, waar baseren jullie de connecties op die verschijnen bij sommige profielen?
  Die connecties komen niet voor in de vriendenlijst van facebook van die persoon. Ik heb er een aantal gecheckt en ook de mensen waar het om gaat hebben geen flauw idee waar ze die persoon van moeten kennen. Graag duidelijkheid.

 110. Hoe kan een afstand van iemand op bv 40 km blijven staan, terwijl ik weet dat deze persoon in het buitenland zit (en dus veel verder weg)?

 111. Geachte heer mevrouw,

  Ik heb mijn Facebook wachtwoord moeten veranderen en mijn app van tinder had ik verwijderd van mijn telefoon.Nu heb ik de app opnieuw gedownload maar nu kan ik er niet meer op komen. De app geeft aan:
  Aanmelden mislukt
  Geen netwerkverbinding beschikbaar.
  Controleer of je een dataverbinding
  hebt en probeer het opnieuw.

  Ik denk zelf dat het komt vanwege ik nu een ander wachtwoord op Facebook heb aan moeten maken.
  Hopelijk kunnen jullie mij helpen om er voor te zorgen dat ik de app weer kan gebruiken
  Alvast bedankt

  Met vriendelijke groet,
  Jessica

 112. Hey hallo,

  Ik kan mijn likes niet vinden/zien, ik krijg notificaties dat ik likes heb en dat ik naar rechts moet swipen maar ik zie niets als ik dat doe, kan iemand me helpen??

 113. Ik krijg te zien dat ik matches heb, maar alsnok op het rode bolletje druk, krijg ik ze niet te zien. Van de oude matches kan ik ze wel zien ( berichtjes van oude matches krikg ik wel te zien.. help aub !!! ?

 114. goedendag
  IK heb Tinder plus op een Android gedownload en geïnstalleerd en betaald via een credit kaart , elke maand wordt €15 af geschreven, ik wil van Tinder plus af.
  Maar de Android telefoon is niet meer in gebruik en is er niet meer in gebruik..
  Nu gebruikt ik een Apple 6 en kan volgens mij geen informatie van mij abonnement op mijn iPhone vinden.
  groet nico van der Veldt

 115. iedere keer heb ik een match, als ik een melding krijg dat ik een nieuw bericht krijg zie ik ze nog wel, ga ik kijken bij de matches staan ze er niet meer tussen, ik heb tinder al diverse malen er af gegooid en opnieuw geinstaleerd maar ik krijg geen matches terug. dit is nu al bij 4 of 5 matches gebeurd. waar ligt dit aan, en wat is de oplossing hiervoor

 116. Had een match en leuk gesprek. Opeens was zijn tekst op zijn account weg en later ook zijn foto’s en later ook zijn naam. Alleen berichten bleven wel staan. Heeft hij zijn account verwijderd/opgeheven?

 117. Hoe kan je iemand aangeven bij tinder. Even in het kort. Ik dacht echt een leuke jongen gevonden te hebben. Eerste 2 maanden waren super. Hij gaf aan dat hij bewaker was wat ook op zijn account stond. Nu ben ik erachter gekomen dat het 1 grote leugen is. Hij blijkt daar nooit te hebben gewerkt. Toen ik hem ermee confronteerde werd hij echt woedend. Echt van alles en nog wat uitgemaakt. Ik wil dat hij stopt met vrouwen zo te misleiden. Ik ben er echt kapot van en hoop dat anderen dat word bespaard.

 118. Een vriend heeft is op mijn gsm op Facebook gegaan en wanneer ik nu op Tinder wil gaan komt telkens zijn profiel ipv van het mijne. Dit gebeurde van de ene dag op de andere. Mijn vriend heeft nooit Tinder aangemaakt maar heeft hierdoor nu wel een profiel . Ik heb de app al meerdere keren verwijderd maar geraak niet meer ingelogd op mijn profiel . Hoe kan ik dit verhelpen ????

 119. Ik kan mijn gesprekken niet openen. Super irritant! Er staat dan Tinder is gestopt en dan sluit de app. Weet iemand wat ik hieraan kan doen? Ik heb de app al opnieuw geïnstalleerd (dat werkte helaas niet).

 120. Wie kan mij helpen? Kan het zijn dat iemand momenteel 1000 km verderop op vakantie is, maar de ene keer 10 km bij mij vandaan wordt weergegeven en de andere keer 30 km bij mij vandaan (terwijl zij nog steeds 1000 km verder zou moeten verblijven)? Kan dit of kan diegene nooit 1000 km verder zijn? Er wordt ondertussen overigens wel nog gepraat via Tinder.

 121. bij m’n chats heb ik een bepaalde match waarbij er rechts op de profielfoto een rood uitroepteken staat. Niet in een rode driehoek. Gewoon een wit bolletje met een rood uitroepteken in. Wat wil dit zeggen? Dat m’n berichten niet aankomen? Wat kan er aan gedaan worden?
  Alvast bedankt!

 122. Ik wil me aanmelden met een nieuw Facebook account maar Tinder blijft me aanmelden met mijn oude account “tinder heeft al toestemming gegeven”.
  Hoe kan ik aanmelden met een nieuw account?

 123. hoe kan ik terugzien welke matches geliked oftewel geswiped heb? Eenmaal geswiped zijn ze helemaal weg en soms wil ik even terug kijken of lezen. Hoe kan ik dat doen?

  Ik bedoel niet de matches maar de door mij leuk gevonden dames. Hoe kan ik die erugvinden?

  Groet

  1. Beste Marc,

   Dat kan niet, pas als ze jouw ook leuk vinden zijn jullie een match en dan kun je ze terug vinden.

   Succes

   1. dat is dus echt niet tof, dat je jouw geliked personen niet terug kan vinden. Ook niet als je dat wilt herstellen.

 124. Beste

  Ik heb probleem want de Tinder accepteer mijn Gsm nummer niet om de code te krijgen. Inloggen via Facebook lukt, maar mijn gsm nummer wordt niet geaccepteerd. Zou iemand mijn kunnen helpen a.u.b?
  Ik hoop dat iemand mijn helpt.

  Vg
  Sami

 125. Ik wil mijn huidig werk veranderen in tinder.
  In facebook is mijn huidig werk aangepast maar ik kan dit niet selecteren in tinder?

 126. heb een nieuw profiel aan moeten maken, sindsdien kan ik niet meer chatten met mijn matches van het eerste account.
  Hoe kan dit en wat moet ik doen om het weer te herstellen

 127. Je kan bij instellingen op zwart of rood klikken wat betekent zwart en wat betekent rood de mijne staan op rood kan iedereen mij dan zie nu sinds ik heb gezegd geen sex dates is het stil hihihi ik zoek relatie

 128. Ik zocht even bij de meest gestelde vragen hoe een ‘super like’ werkt. Maar een echt antwoord wordt daar niet gegeven. De mededeling dat je kunt aangeven dat je iemand super leuk vindt lijkt me voor de hand. Maar wat merkt die ander daar van? Krijgt die een notificatie? Wat is anders de meerwaarde?

 129. ik wil een match van mij een bericht sturen maar als ik op deze match tik gebeurt er niets wss doe ik iets verkeerd maar weet niet wat

  ook moeten beiden personen online zijn om berichtjes te kunnen versturen of niet?

 130. Tinder koppelt mijn oude facebook account. Mijn geboortedatum stond verkeerd en die heb ik aangepast al zeker 2 maanden geleden. Tinder pakt nog steeds de oude geboortedatum en ook oude foto’s trouwens. Mijn oude geboortedatum verschilt 25 jaar dus ik krijg niet de juiste profielen aangeboden en kan ik vervolgens niets doen. Waarom pakt Tinder niet het meest recente profiel van facebook?

 131. Ik heb per ongeluk iemand een super like gegeven, ik heb daarna meteen mijn account verwijderd, kan deze persoon nou niet meer mijn super like zien? Ik hoop van niet want ik ken deze persoon. Kan ik wel weer een nieuw account aanmaken of ziet deze persoon alsnog mijn super like??

 132. Hi,

  Weet iemand hoe je de mensen kan terugvinden die je een gewone like hebt gegeven/ Ik wil graag diegene alsnog een superlike geven ( te snel geklkt, balen )

  Hoop dat iemand dit weet

 133. Ola,

  Ik heb een vraag. Wanneer iemand niet meer op tinder zit en de app niet meer heeft, maar zn tinder profiel nooit officieel verwijderd heeft. Wordt diegene dan nog gepubliceerd, ondanks dat diegene al meer dan een aantal maanden er niet meer op heeft gezeten??

 134. Ik krijg ineens een melding dat mn account wordt beoordeeld vanwege te vele waarschuwingen (nog nooit iets over gehoord!). Nu ben ik transgender maar hier heel duidelijk over in mn profiel, echter heb wel vrouw als optie gekozen, blijkbaar is dat een isue ofzo? Op zn zachtst gezegd stuitend en tegen t discriminerende aan en dat in deze eeuw ????

 135. Ik krijg meldingen op mijn telefoon van matches . En als ik deze wil zien zijn er geen matches . Dit is in korte tijd al enkele leren gebeurt . Lijkt me sterk dat al die profielen zijn opgeheven . Hoe kan dit ??

 136. Wat gebeurt er als je links swiped of rechts swiped? Of maakt t niet uit als je links of rechts swiped, je hebt dan de persoon weg geswiped?

 137. Goedenavond,

  Had eerder een vraag gesteld, maar staat er nog niet tussen.

  Mensen die je wegveegt (wel of geen like) komen die na een x-aantal dagen weer terug, of is geswiped ook echt ‘geswiped’? Ik was in mijn eigen omgeving iets te kieskeurig, denk ik (oke, ik deed ook maar wat omdat m’n likes op waren), en sommigen gun ik nog graag een super like ;-).

  Groeten,
  JJ

 138. Hey, ik heb een paar keer op de kruisje gedrukt bij iemand maar die persoon komt dan weer terug, betekent dat die persoon mij wel leuk heeft gevonden?

 139. Beste, ik heb een tinder gold enkele dagen geleden geïnstalleerd, maar ik heb per ongeluk geluk mijn app verwijderd. Na het opnieuw installeren van de app was ik al mijn gegevens en ook mijn tinder gold kwijt. Hoe kan ik dit herstellen.?

 140. Waarom krijg ik 40303 melding. Ben ik dan geblokkeerd en zo ja waarom ben me van geen kwaad bewust. En wordt de blokkade na paar dagen opgeheven

 141. Kan iemand mij misschien vertellen of de weergegeven afstand op Tinder alléén verandert als je de app opent, of deze automatisch verandert als je je op een andere locatie bevind?

  1. Het zou kunnen dat die persoon jouw eerder wel geliked heeft, als jij disliked zien ze jou niet want dan komt er namelijk geen match.

 142. Ik wil graag de tinder activiteiten via de mail volgen, bij Facebook gaat dat bijv. Gaat dat op tinder ook?
  Hoe doe ik dit?

 143. Ik heb al een tijd Tinder plus maar steeds moet ik opnieuw inloggen wat niet lukt, ook word gezegd dat ik al een plus accound heb, weet niet hoe ik daar bij moet komen heb alkes al geprobeerd ????????????

 144. Zou graag willen weten waarom de km steeds veranderen bij een persoon ?
  Als hij bijv waar hij woont 50 km staat en dan ineens op 25 wil dat dan zeggen dat hij ergens anders is op dat moment en hij ingelogt heeft via tinder op die plaats

 145. Als ik mezelf uitlog, blijft mijn profiel dan zichtbaar voor mijn matchen of zijn deze gesprekken tijdelijk niet zichtbaar tot ik mezelf terug aanmeld?

 146. Wat betekent een ! In een wit rondje in de profielfoto? Ik zie het uitroepteken alleen in het overzicht bij de chats. Als ik op zijn profiel klik zie ik niks.

 147. Ik kreeg een reactie van iemand die ik eerder aangesproken heb. Melding op m’n ipad. Nu kan ik de reactie niet meer terugvinden.

 148. Hoe contacteer je Tinder? Ik heb namelijk een lastig probleem. Mijn tinderprofiel werd misbruikt door iemand anders, en die zette er een naaktfoto op op mijn profiel. Daardoor ben ik voorgoed verbannen van Tinder. Er verschijnt iedere keer op mijn tinder log in: “oeps, er ging iets fout. Tinder log in (40303).” Wat betekent dit? Ik kan niet meer aanmelden met mijn eigen facebook account of eigen GSM nummer. Hoe moet ik dit oplossen? Ik vind dit zeer oneerlijk. Omdat mijn account misbruikt is.

 149. Ik wou weer op tinder maar hij zei dat ik weer moest inloggen met mijn telefoonnummer of met facebook en als ik dat deed zei hij dat ik al ingelogd ben en als je op verder drult maak je weer een nieuw account aan.

 150. Een match van mij woont op 51 km uit de buurt.
  Nu zag ik vannacht ineens dat hij 24 km uit de buurt is. Betekent dat hij dan nu op een andere lokatie slaapt? Maw wanneer past Tinder de km’s aan? Als de app weer geopend wordt? En als hij terwijl hij aan het rijden is, de app weer sluit, dan worden de km vastgelegd waar hij op dat moment is?

 151. Waarom moet ik ook nog mijn gsm nummer invullen als ik inlog via Facebook?? Kan het ook zonder mijn gsm nummer? En anders wat gebeurt er met mijn nummer, wie ziet dat?

 152. Ik heb Tinder opnieuw geïnstalleerd, maar nu krijg ik geen mannen te zien. Hij zegt “er is iets fout gegaan, probeer het later opnieuw”.
  Ik heb de hoogste zoekafstand ingesteld en ook opnieuw uit- en ingelogd. Ik zit momenteel net over de grens in Duitsland. Dat zou niet uit hoeven maken toch?
  Graag reactie.

 153. Hello,
  I’m an effective member of Tinder, with the name of Roberto VB, 56 years old with a picture.
  Today ( July, 25th, 2018 ), I sent an e-mail to Tinder@mail.tinder.com ( in Dutch ) with the same question.
  Through Tinder I think that I found MY LADY FOR LIFE, but I didn’t respond with SUPERLIKE or HEART, but I have saved all her date via screenshots on my Iphone.
  How can I find her ( again ) to get in touch with her?
  If I’ll find her through you, how and by with payment options for one month, I have to pay you?
  Can you please let me know today, by mail, because I don’t want to loose this lady, what I have to do?
  Thank you very much.
  Roberto Ballasina

 154. Gisteren problemen gehad met Tinder. Heb me opnieuw moeten inloggen maar ben nu al
  mn matches kwijt en de foto’s die ik op tinder heb gezet van mezelf. App opnieuw installeren en inloggen werkt niet 🙁

 155. Er wordt al 3 maanden lang achter elkaar 31 euro afgeschreven voor tinder gold, hier was ik niet van op de hoogte en dat heb ik ook niet aangevraagd.. Ik heb mij compleet uitgeschreven en zie, dat nu voor de maand augustus zonder mijn toestemming weer is afgeschreven. Kpn is gebeld net, zodat ze dit kunnen blokkeren. Ik heb geen enkele toestemming gegeven voor gold en heb het allang opgezegd en ben al maanden er ook niet meer op geweest.
  Hoor zo snel mogelijk van jullie en wil zo snel mogelijk mijn geld terug. Heb dit niet aangevraagd. Ben ook niet meer actief geweest en het was al even opgezegd.

 156. Hallo,

  Sinds een aantal dagen kan ik niet inloggen op Tinder. Er wordt gevraagd om met telefoonnummer verificatie in te loggen. Dit wil ik niet.

  Maar dit heeft tot gevolg dat ik dus mijn eigen account niet meer op kan en deze niet kan verwijderen.

  Het lijkt mij gezien de hele privacy regelgeving niet heel netjes dat je eerst persoonlijke gegevens moet toevoegend alvorens jezelf kan verwijderen. Hoe gaan we dit oplossen voordat ik een melding ga maken?

 157. Hoi, ik kan sinds een paar dagen niet inloggen op Tinder; er wordt gevraagd om mijn telefoonnummer ter verificatie maar ik wil mijn telefoonnummer niet aan Tinder verbinden. Dit heeft dus tot gevolg dat ik mijn eigen account niet meer op kan, mijn match (met wie ik net leuk aan t kletsen was) niets kan laten weten en mijn account ook niet kan verwijderen mocht ik willen.
  Het lijkt mij in strijd met de privacy regelgeving dat je zonder waarschuwing vooraf persoonlijke gegevens moet ingeven alvorens je jezelf ook maar kan verwijderen? Hoe lossen jullie dit op?

 158. Sinds een paar dagen onwijs leuk contact met iemand op de app. Nu hoor ik al even niks meer van hem en alles lijkt erop dat hij niet kan inloggen of geen berichten kan versturen.
  Zo jammer dat we nog in ‘stap 0’ zaten. Mocht je dit herkennen laat hier dan even een bericht achter!

 159. Hoi.

  Hoe kan ik zien of iemand mijn leuk vind. Ik heb een Android telefoon en kan alleen maar mensen zelf liken of unliken.

  Alvast bedankt

 160. Hallo,

  Kan je elkaar op tinder alleen tegen komen als je allebei in de voorkeur uit komt?
  Stel ik wil mannen tot 34 tegen komen, kan iemand die zelf 35 is en mijn leeftijdscategorie als voorkeur heeft, mij wel zien?

 161. DRINGEND!!
  Iemand met wie ik aan het chatten was, begon heel expliciet over kinderporno. Ik heb het gesprek aangegeven en bij tinder melding gemaakt. Kan ik er zeker van zijn dat Tinder hiermee naar politie gaat? Anders onderneem ik zelf stappen.

 162. Als ik op de app van tinder druk, dan zie ik alleen het logo knipperen. Voor de rest gebeurd er niks. Heb mn telefoon al uit en aan gedaan. Ook geprobeerd om de app te verwijderen, maar dat lukt ook niet. Had ik einddddelijk een leuke match, leuk gechat… Kom ik er niet meer op! Helpppp

 163. Ik kreeg al verschillende malen melding dat iemand mij geliked heeft , echter als ik tinder open vind ik die likes nergens terug ? ik kan dus ook geen like terugsturen om te matchen ! in het begin ik tinder had lukte dat wel ! hoe komt dat ?

 164. leg uit aub: “delen met een vriend” ? Wie zijn dat ? Personen die al een “match” hadden met die persoon of gewoon uw eigen FB vrienden…..?
  leg uit aub: “melden” => geef je dan info over de persoon aan “Tinder” of wie…en weet deze persoon dit ?

 165. Ik wil van tinder af want jullie schrijven het automatisch van mijn account.
  Dat wil ik ongedaan maken.
  Help mij svp

  MVG Michel

 166. Als ik leeftijd 30+ instel, zien dan anderen onder de 30 ook mijn profiel niet?

  Zelfde vraag voor afstand: zien mensen in de buurt mijn profiel als ik zelf de afstand verhoog naar 5km+?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *