Hoe blokkeer ik iemand

Heb je een match maar vind je die persoon toch niet zo leuk en wil je hem niet meer tegenkomen? Dan kun je de persoon blokkeren. Dit doe je door de volgende stappen te nemen:

 • Open de Tinder-app
 • Open het gesprek met de persoon die je wilt blokkeren (dit doe je aan de rechterbovenkant op het chat-icoontje)
 • Klik op de More button  (drie balletjes onder elkaar) in de rechterbovenhoek en klik op Match opheffen hierna bevestig je de blokkering.

Na het blokkeren kun je de blokkering niet meer opheffen.

6 thoughts on “Hoe blokkeer ik iemand”

  1. Beste mensen
   Mijn telefoonoproepen naar Tinderonline.nl. is geblokkeerd.
   Heb ik iets fout gedaan, als dat zo is wil ik u verontschuldiging aanbieden. Zou u dan die blokkering opheffen.

 1. Beste dames,
  heb dezelfde meegemaakt. Ofwel vragen deze mannen die in het Engels communiceren jouw emailadres ofwel jouw telnummer om in Wassup te chatten. Dan sturen ze ofwel lange brieven over zichzelf ofwel tekstjes en zeggen inderdaad dat hun vrouw al overleden was en dat ze zoeken naar nieuwe liefde, enz. Ze hebben mooie foto’s en lijken te goed om waar te zijn. Ik heb de brieven copy pasted op google en ze zijn helemaal gekopieerd en staan als spam aangeduid bij websites over bedrog. Die gast van Amerika wou per se me ontmoeten en vroeg me geld voor de tickets en visum in totaal van 3000 euro en om te sturen via wire transfer. Doe dat nooit, ik heb dat ook niet gedaan! ik heb die geblokkeerd als spam bij tinder en wassup. Ze zijn echt gevaarlijk.

 2. Hoi allemaal,

  Op Tinder geeft iemand zich uit voor George, 43, gemologist. Hij komt uit Florida zegt hij. Is sinds ong 4 maanden in NL Haarlem en handelt in edelstenen. Zijn site is georgedillenstones en op internet staat dat dit fake is. Let op want hij is goed!! Stuurt vaak foto’s, prijst jou de hemel in en na een flitsende start wordt hij rustiger in het contact, minder apps, druk etc. Hij belt af en toe en zegt heel eerlijk te zijn. Dan gaat hij naar Johannesburg, naar de mijnen is wordt hij enkele weken later zgn overvallen en komt in het ziekenhuis. Hij heeft geld nodig dat naar ene Wendy in Breda overgemaakt moet worden.
  To good to be true
  Trap er niet in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *