Hoe installeer ik Tinder

Op je telefoon of tablet kun je de Tinder-app opzoeken, de app is zowel in iTunes als in Google Play te vinden. Hier kun je de app selecteren en daarna installeren. De app is gratis te gebruiken.

Na het installeren kun je inloggen met je Facebook-account.  Dit doe je door te klikken op de knop Inloggen met Facebook. Hierna toont Tinder een scherm waar je in moet loggen met je Facebook-account. Nu krijg je een scherm met de informatie die Tinder van je profiel wilt weten.

Versvolgens moet je je nummer verrifieren doormiddel van een SMS. Voer je nummer in en je krijgt een code die je vervolgens in je app moet invoeren. Hierna kun j Tinder gebruiken.

42 thoughts on “Hoe installeer ik Tinder”

 1. Goedenavond,

  Ik heb een vraag over de installatie van Tinder.
  Op mijn oude toestel sony experia had ik tinader en werkte goed, had hem op gegeven moment verwijderd.
  Nu wil ik tinder op me nieuwe telefoon installeren een HTC one maar dat lukt niet.
  Als ik op inloggen met Facebook klik krijg ik de volgende melding: Er is een fout opgetreden bij het inloggen op tinder. Probeer het opnieuw.
  Wie kan mij vertellen waarom ik nog steeds niet kan inloggen op tinader, Facebook staat natuurlijk al geïnstalleerd op me telefoon en functioneert goed.
  Ook andere apps die via Facebook ingelogd moeten worden werken ook gewoon goed.
  Het is voor een raadsel dus help me please.

 2. Ik kan niet meer inloggen op tinder
  Geeft elke keer een melding oeps er is een fout opgetreden van een token probeer opnieuw

 3. Dit heb ik nu ook. :
  Ik kan niet meer inloggen op tinder
  Geeft elke keer een melding oeps er is een fout opgetreden van een token probeer opnieuw

  Kan er een reactie van Tinder komen ?

 4. Hoi ik heb tinder geinstaleerd maar er kwam geen foto, na een paar keer opnieuw staat er nu wel een foto al dagen maar heb gevoel dat ik niet gezien word haha, geen likes, ben niet de knapste maar had op zijn minst 1 verwacht 😉 , ik denk dat het niet klopt , kan ik nog iets anders doen om gezien te worden

 5. Hallo allemaal, een vraagje
  Ik moet mijn nummer voor tinder verifiëren maar dat lukt me niet want telkens als ik mijn nummer intyp en dan de code aanvraag zeg ie: het ophalen van je code is mislukt.
  Kan iemand mij hiermee helpen?
  alvast bedankt

 6. Hallo mensen ik had het zelfde probleem met inloggen kreeg ook steeds fout melding
  Kijk even bij instellingen of de ap op wifi staat en
  Niet op3 of 4 G had dat uit gezet en probleem
  was opgelost

  Hoop dat bij jullie ook zal werken.

  1. Hoi ik krijg dit ervoor als ik wil inloggen op tinder via fb weet jij wat ik moet doen

   your facebook password has changed. to confirm your passwprd, open setting >facebook and tap your name

 7. Ik heb tinder op mijn iPhone geïnstalleerd en dan inloggen via fb dan krijg ik dit hier onder wat moet ik doen snap er niks van

  your facebook password has changed. to confirm your passwprd, open setting >facebook and tap your name

 8. Ik heb ook de app gedwonload, maar ik moet mijn fb-account invoeren, dat doe ik, mijn mailadres en wachtwoord, net hetzelfde als bij mijn fb-account, en dan krijg ik dat het niet lukt, dat het niet het juiste adres is of MOET ik mijn cellphonenummer invoeren, dat mailadres is toch genoeg dacht ik, of moet ik mij eerst aanmelden bij fb wat ik al deed maar dan kent hij mijn fb-account niet van mijn pc? Hoe kan das nou?

 9. Tinder heb ik op mijn telefoon staan maar heb alle stappen gehad maar hij blijft maar staan op gps zoeken terwijl ik die ook al een hele dag aan gehad heb weet iemand hoe nu verder?

 10. Hallo,
  Ik ben van België en moet mijn telefoonnummer (0499377768) ingeven om een code te krijgen om op Tinder te kunnen.
  Maar als ik mijn nummer ingeef komt er altijd het volgende: “telefoonnummer ongeldig”.
  Ik zie wel boven het vak: “België (+1).
  Wat betekend dit en hoe moet ik mijn telefoonnummer dan wel invullen ?

  1. Is dat wel je mobiele nummer? Hier in Nederland moeten we dan de 0 weglaten dus met 4 beginnen..

   Maar misschien is het je ondertussen al gelukt!

 11. Na inloggen met facebook krijg ik de melding “niet alle info is terug te vinden” dat moet ik mijn geslacht ingeven. Als ik dit heb gedaan, zeg het dat profiel is bijgewerkt en blijft dan op hetzelfde scherm staan.

 12. Ik heb vorige week tinder geïnstalleerd alleen hij blijft personen in de buurt en matches alleen maar laden. Hoe lang ik de app ook open laat staan er gebeurt verder niks. Ben ik iets vergeten? Heb ook al uitloggen en daarna weer ingelogd maar ook zonder succes. Heeft iemand het antwoord of een tip voor me?

 13. Na inloggen middels FB krijg ik de melding ‘je hebt Tinder al toestemming gegeven’. Vervolgens op ok gedrukt om weer bij het inlogscherm terug te worden gemanoeuvreerd. Enig idee wat ik verkeerd doe?
  –> heb samsung GT i9100 met android versie 4.1.2

 14. ik heb zonet tinder gedownload op mijn iPhone 4, maar telkens als ik op de app klik word ik er na enkele seconden afgesmeten en kom ik gewoon terug op mijn hoofdscherm van mijn iPhone. ik kan dus niet inloggen. hoe zou ik dat kunnen oplossen

  1. In heb precies hetzelfde heb trouwens ook een iPhone 4. Tot halverwege januari heeft ie het prima gedaan en ineens doet ie niks meer. Ik klik op de app jij opent en een paar tellen later valt ie gewoon weg! Dus tinder eraf gehaald weer opnieuw gedownload via de AppStore maar dan krijg ik een melding dat het om een nieuwe software betreft wat ik dus niet haal met mijn iPhone 4. Ondanks dat ik op de verouderde versie klik (qat dAn ook zou moeten werken lijkt mij) blijft de app wegvallen! Nogmaals hij deed het gewoon prima tot halverwege jan. Help weet iemand hoe ik dit kan oplossen?!

   1. HoiF.,
    Heb precies hetzelfde als jij, T. Werkte goed tot half jan. op mijn IPhone 4.
    Heb je inmiddels een oplossing?
    GrtHJ

 15. Heb ook het probleem dat ik geen contacten meer krijg.dit nadat ik een nieuwe ttlefoon heb aangeschaft met een andere provider. Wie kan mij helpen? Thanks

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *