Hoe kan het dat je bij Tinder gelijk een match hebt?

Soms klik je op de knop dat je iemand leuk vindt en heb je gelijk een date. Dit lijkt raar maar kan wel omdat iemand jou dan eerder leuk heeft gevonden. Dan is er dus een match en kun je met elkaar in contact komen.

15 thoughts on “Hoe kan het dat je bij Tinder gelijk een match hebt?”

 1. Zeg ik had een match. Maar had geen tijd om gelijk te reageren. Moest weg. Toen ik later keek
  Bleek er geen match op geslagen te zijn.?
  Hoe kan dat. En kan ik dat op een of andere manier noch terug zien?

 2. Ik had een match, die stuurde mij een bericht, maar tinder liet me niet eens het bericht lezen en verwijderde meteen al mijn matches. Dat was zeer onplezierig

 3. Ik had eerst n heel hoog matchpercentage. Nu kan ik zoveel hartjes drukken als ik wil, maar ik heb zo goed als geen matches meer. Bij mijn instellingen is alles nog zoals het was. Hoe kan dit.

 4. Kan je ook mensen opzoeken? Ik heb echt een hele leuke jongen geliked en hoop natuurlijk op het tegenovergestelde maar is nu het enige wat ik kan doen afwachten? Hihihi

   1. O jammer. En als ik iemand like en diegene komt vandaag nog online verschijn ik dan al bij hem met me foto of kan dat ook pas over een paar dagen zijn?

 5. Ik had een match. Ik heb een bericht verstuurd. Maar nu kan ik die persoon bij mijn matches niet meer terugvinden. Het bericht wat ik gestuurd heb is ook weg.
  Kunt u dit verklaren?

 6. Dames pas op voor mooie plaatjes van Amricaanse mannen. Deze blijken niet echt te zijn. Dit zijn mannen die proberen zoveel mogelijk over je te weten te komen en dan opeens hebben ze slecht bericht. Blijken bestolen te zijn vragen of je geld wil overmaken. En of ze hun creditcard naar je adres kunnen sturen. Ik heb nu al 3 keer mee gemaakt dat het te mooi is om waar te zijn. Ook vertellen ze dat ze weduwe zijn en veel reizen in Europa met een zogenaamde mooie baan als ingenieur.

  WEES GEWAARSCHUWD

 7. Beste dames,
  heb dezelfde meegemaakt. Ofwel vragen deze mannen die in het Engels communiceren jouw emailadres ofwel jouw telnummer om in Wassup te chatten. Dan sturen ze ofwel lange brieven over zichzelf ofwel tekstjes en zeggen inderdaad dat hun vrouw al overleden was en dat ze zoeken naar nieuwe liefde, enz. Ze hebben mooie foto’s en lijken te goed om waar te zijn. Ik heb de brieven copy pasted op google en ze zijn helemaal gekopieerd en staan als spam aangeduid bij websites over bedrog. Die gast van Amerika wou per se me ontmoeten en vroeg me geld voor de tickets en visum in totaal van 3000 euro en om te sturen via wire transfer. Doe dat nooit, ik heb dat ook niet gedaan! ik heb die geblokkeerd als spam bij tinder en wassup. Ze zijn echt gevaarlijk.

 8. Dames idd heel erg oppassen met die profielen. Ze sturen je idd mooie teksten met liedjes.
  Ze willen je bloemen sturen en vragen je adres Nooit geven. Hij werkte aan een project in Griekenland dat af ging lopen en had een contract in België gekregen. Dan loopt er volgens hem iets fout met het uitbetalen van zijn afhandeling van het project. Hij vraagt je hulp NL. Hij vraagt je rekening nr om geld over te schrijven nr jouw nummer. Doe dit nooit want het is crimineel geld en zonder het te weten zit je in een criminele situatie.
  Ik vermijd die mooie Amerikanen totaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *