Hoe pas ik mijn instellingen aan?

Als je in Tinder zit zie je links bovenaan drie streepjes onder elkaar. Als je daar op klikt krijg je een aantal opties.  Door te klikken op Voorkeuren voor ontdekkingen kun je een aantal zaken opgeven

 • Door Ontdekking uit te zetten kunnen andere jou niet meer zien. Wel kunnen bestaande matches met je in contact komen.
 • Met wie wil je daten? Selecteer bij weergeven of je met vrouwen of mannen wilt daten? Of beide?
 • Hoever mogen de mensen bij je vandaan wonen? Dit kun je aanpassen bij zoekafstand, hier kun je een range tot maximaal 161 km bij je vandaan pgeven.
 • In welke leeftijdscategorie zoek je? Dit kan tussen de 18 en 55+

Als je nogmaals links bovenaan op de drie streepjes onder elkaar klikt  en dan  op Appinstellingen klikt kun je een aantal instellingen van de app wijzigen. Zo kun je aangeven welke meldingen je wilt ontvangen van Tinder en of je de afstanen in Mijl of Kilometer wilt.

47 thoughts on “Hoe pas ik mijn instellingen aan?”

   1. Dit werkt bij mij niet.
    Ik krijg geen foto`s van Facebook op Tinder.
    Dus kan ik ook niks wijzigen. Hij zegt: Geen foto`s gevonden!.
    Terwijl al mijn facebook foto`s zichtbaar zijn voor vrienden.
    Ik heb bij de eerste keer inloggen wel een aantal machtigingen uitgezet.
    Ik denk dat hier het probleem in zit. Kun je dit terug draaien?

    Groet

    1. Kijk even of je synchronisatie met Facebook ook aan staat en probeer hem daarna opnieuw te downloaden.. dat was bij mij het probleem in ieder geval 😉

 1. Toen ik 16 was kon ik bij zoekleeftijd instellen dat ik mensen van tot en met 17 jaar kon zoeken. Nu ben ik 17 en is dat niet veranderd. Waarom kan ik geen mensen van 18 of ouder zoeken?
  Ik heb al geprobeerd hem opnieuw te installeren of opnieuw aan te melden, maar niks helpt…

 2. Hoe verander ik mijn leeftijd op tinder. Had voor de gein op facebook geplaats dat ik 100 ben dat staat nu ook op tinder. Ik wil dat veranderen naar mijn echte leeftijd.

 3. Als ik ontdekkingen uitgeschakeld heb kunnen mannen die ik geliked heb mij wel nog zien? Ik kreeg namelijk nieuwe matches binnen terwijl m’n ontdekkingen uitschakeld stonden.
  Oh en als ik mensen dislike en ze hebben mij nog niet gezien, verdwijn ik dan ook uit hun ontdekkingen?

 4. Hoi! Hoe zit dat met de km afstand bij tinder… als je bij een match de km afstand ziet veranderen… is hij dan gewoon op een andere plek? of zit hij dan op tinder? past tinder je km afstand alleen aan als je je tinder app opent? Of gaat dan vanzelf als je gewoon op een andere plek bent zonder de app te openen?

 5. Ik ben ook wel heel benieuwd naar de antwoorden op de vragen van Tessa. Ik zie bij veel mensen de km afstand veranderen en die zeggen dan dat ze de app niet aan hebben gehad. Soms lastig als ze dichtbij leken en vervolgens ver weg zaten, maar zeggen dit zelf niet weten. Heeft dit te maken met de app die wel op de achtergrond meedraait? Of kan de app echt afgesloten zijn dat de afstand veranderd? Of moet de app echt aan staan?

 6. Hi, ik kan al weken niet mijn leeftijdsbereik aanpassen
  Weet iemand er een oplossing voor. Ik heb al mailtjes
  gestuurd naar maar is nog steeds niet opgelost.
  Alles al geprobeerd aan en uit gezet profiel verwijderd
  Niks helpt heeft iemand hier ervaring mee

  1. Daar zit ik ook mee. De enige tip die ik krijg is nieuwe versie van Tinder installeren. Dat heb ik al een aantal keren gedaan, maar denk maar niet dat het helpt. Dus ik wil ook graag de gouden tip!

 7. Mijn ontdekkingen staan aan en ik krijg in de grijze tekst eronder wel de melding dat mijn profiel niet wordt weergegeven in de kaartenbak. Ik krijg idd ook geen matches. Waaraan ligt dit?

 8. Als je match met iemand bent, en er staat dat diegene 30 km uit de buurt is, maar jullie zijn veel verder uit elkaar, wil dat dan zeggen dat die andere haar app niet heeft geopend en de afstand dan niet word bijgewerkt? Of heeft dat daar niks mee te maken?

 9. Theo ik heb precies dezelfde vraag. Want dat zou
  dus invloed hebben op het aanbod. Als iemand binnen een straal van 30km zit, en die zou dan nog niet op de app geweest zijn, krijg je die dan ook niet voorgesteld? Als je juist aangeeft dat je bijvoorbeeld max 30km afstand wilt. Dus kortom, past tinder jou locatie aan als je op de app bezig bent? Of doet hij dat automatisch terwijl de app niet openstaat op dat moment?

  1. Dit komt omdat iedereen weer word gegeven die valt onder jouw interesse. Als een man zijn interesse op vrouw heeft staan, val jij hier ook onder. Jouw interesse staat op alleen vrouwen dit zorgt ervoordat jullie geen match zullen worden en er geen contact kan plaatsvinden tussen beide partijen.

 10. Ik heb gelezen dat je alleen op Facebook je leeftijd kan aanpassen, en niet op Tinder. Maar op Facebook lukt me dit niet. Mijn geboortejaar staat daar verkeerd. Bij instellingen staat dat ik alleen kan kiezen uit een datum die ik eerder heb opgegeven (en die ook fout is).

  Dus hoe kan ik mijn leeftijd aanpassen? Want nu staat op Tinder dat ik ouder ben dan in werkelijkheid.

 11. Goedemiddag,
  Vraagje je. Bij leeftijden weergeven staat bij mij nu 46-55+ . Eerder had ik vanaf 50 geloof ik. Ik wil graag alleen maar 55+ en als dat niet gaat vanaf 50.. Ik ben zelf 64. Nu krijg ik zoveel mensen langs van een leeftijd die totaal niet bij mijn passen. Ik krijg het niet meer veranderd. Klopt dat? Zou het heel graag aanpassen.
  Met vriendelijke groet,

 12. Ook ik ervaar nu het probleem met de voorkeursleeftijd: de vanaf leeftijd is maximaal 46 en kan ik met geen mogelijkheid veranderen. Is hier een oplossing voor? Dank.

 13. Ik wil graag hoogste leeftijd op 50 zetten maar het lukt niet omdat ik kan kiezen alleen tussen 49 en/of 55+
  Nu krijg ik zoveel mensen langs van een leeftijd waar ik niet geïnteresseerd ben. Omdat ik 51 zit, ben ik bang dat ik ook bij dames jonger dan 50 niet meer in gewenste range zit waardoor mijn kansen kleiner zijn geworden.

  Tinder moet deze leeftijd ranges weer op een jaar zetten.

 14. Ik wil mijn profielteksten aanpassen, maar elke keer als ik dat heb gedaan via bewerken, staat mijn oude tekst er weer als ik de app opstart. Heb al uitgelogd en opnieuw ingelogd maar de oude tekst blijft elke keer terugkomen.

 15. Ik heb dezelfde vraag als Kris en anderen;

  Mijn ontdekkingen staan aan en ik krijg in de tekst eronder wel de melding dat mijn profiel niet wordt weergegeven in de kaartenbak. Ik krijg hierdoor geen matches.

  Waaraan ligt dit?

 16. Mijn ontdekkingen staan aan en ik krijg in de grijze tekst eronder wel de melding dat mijn profiel niet wordt weergegeven in de kaartenbak. Ik krijg idd ook geen matches. Waaraan ligt dit?

 17. Kreeg een berichtje van een dame die op een afstand stond van meer dan 60km. Na enige berichtjes over en weer zag ik dat de afstand plots minder dan 20km werd. Hoe kan dat? Ik heb het idee dat het een fake profiel is.

 18. Mijn ontdekkingen staan aan en ik krijg in de grijze tekst eronder wel de melding dat mijn profiel niet wordt weergegeven in de kaartenbak. Ik krijg idd ook geen matches. Waaraan ligt dit?

 19. Tinder geeft aan dat er een bepaalde functie niet is ingeschakeld op mijn smartphone. Dut wordt weergegeven middels een paars bliksem icoontje. Momenteel kan ik hierdoor tinder niet gebruiken.
  Hoe is dit op te lossen?

 20. Hoe zit dat met de km afstand bij tinder… als je bij een match de km afstand ziet veranderen… is hij dan gewoon op een andere plek? of zit hij dan op tinder? past tinder je km afstand alleen aan als je je tinder app opent?

 21. Ik heb mijn Tinder op vrouwen staan maar doe het soms ook aan bij de mannen en dan swipen en dan weer uitdoen. Blijf k dan nog zichtbaar voor alle mannen of alleen de mannen die ik heb geliked?

 22. Bestaan er ook apps om in contact te komen met mensen buiten je eigen land heb het echt gehad met nederlandse mannen wil graag weer een long distance love ( liefst buiten europa) omdat ik binnen nu en 4 jaar ga emigreren 😀

 23. Bij mij ook het bekende probleem:
  Mijn ontdekkingen staan aan en ik krijg in de grijze tekst eronder wel de melding dat mijn profiel niet wordt weergegeven in de kaartenbak. Ik krijg idd ook geen matches. Waaraan ligt dit?

 24. Waarom krijg ik op Tinder geen GELUIDSMELDING meer, op me telefoon hoor ik het wel met whatsapp en met SMS en alle andere apps, maar alleen Tinder geeft geen geluidsmelding, ik voel alleen me telefoon trillen.

  heb toen het ook getest op me andere werk-gsm en daar ook hetzelfde, (beide Samsung)
  en toen op de tablet daar ook geen geluid… (ook samsung) ….

  is daar iets mee bekend … algemeen probleem … of ??

 25. Hoe zet ik de ad Get Tinder Plus uit? Het verschijnt telkens als ik naar rechts wil swipen op mijn mobiel, dus kan ik niemand meer kiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *