Hoe verander je de Tinder locatie

Tinder gebruikt normaal gesproken je huidige locatie om te kijken of er potentiële dates beschikbaar zijn. In de Tinder Plus-versie is het mogelijk om je locatie aan te passen. Dan kun je bijvoorbeeld kijken of er in een andere stad meer geschikte kandidaten zijn. Dit doe je met de optie Passport.

Je kunt hiet aanpassen of je bij je huidige locatie wilt zoeken of eventueel een andere locatie. Als je een andere locatie wilt kun je die zelf kiezen.

Tinder-passport

10 thoughts on “Hoe verander je de Tinder locatie”

  1. Stel ik woon in Amsterdam en ik stel in dat ik wil zoeken in Rotterdam centrum met een straal van 20 km , ben ik dan ook alleen zichtbaar in dat gebied of ook in Amsterdam ?

  2. Als ik de app niet open maar locatie staat op mijn telefoon wel ingeschakeld. Update tinder dan toch mijn locatie? Of moet daarvoor echt eerst de app geopend worden?

  3. hallo, kan ik op tinder plus een andere locatie invullen (ik woon in den haag maar wil zoeken in amsterdam), en dan gaan zoeken zonder dat ik mijn locatievoorzieningen aanzet? of moeten die altijd aanstaan? ik heb de indruk dat als ik die aanzet er toch in mijn geolocatie den haag gezocht wordt en niet in amsterdam 6km omtrek (de afstand die ik heb ingesteld als parameter).

  4. Iemand zegt in Italië te zitten maar komt vanochtend voorbij op 40 km afstand. Zit hij dan echt op 40km afstand of kan deze afstand ook een paar weken geleden gepeild zijn en dat hij de app recent niet heeft gebruikt?

  5. Hoe los ik het op als Tinder denkt dat ik in een andere stad zit? Ondanks dat ik mijn GPS aangezet heb en tijdens het aanmaken mijn stad Venlo doorgeef, duiden de matches erop dat Tinder denkt dat ik in Eindhoven of misschien zelfs nog verder weg zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *