Hoe verander je je profielfoto in Tinder

Om je profielfoto aan te passen in Tinder kun je een foto uit Facebook halen of zelf een nieuwe foto toevoegen vanaf je telefoon in Tinder. Eerder was het alleen mogelijk om uit Facebook een profielfoto te halen.

Zelf foto toevoegen vanaf je mobiel naar Tinder

Ga naar je profiel en kies voor edit. Klik op het plusje om een nieuwe foto toe te voegen. Dan heb je de optie om uit Facebook een afbeelding te halen of er zelf één te maken. Als je dit wilt doen kies je voor camera roll. Je kunt nu kiezen uit afbeeldingen die op je telefoon staan.
cameraroll-tallcards-work

Zelf foto selecteren uit Facebook

Als je een foto uit je Facebook-account wilt gebruikten ga je naar je profielen kies je voor edit. Hier tab je op het plusje en kies je voor Facebook. Nu kun je kiezen uit al e facebook-foto’s. Zorg wel dat de foto en het album publiek zijn of zichtbaar voor je vrienden in Facebook staat. Anders kan Tinder er niets mee.

Mocht het nog niet werken dan moet je de app sluiten:
Voor iPhone: Dubbel tap “Home” en swipe Tinder omhoog om de app te sluiten.
Voor Android: Ga naar Instellingen -> Apps en selecteer Tinder. Klik vervolgens op Gedwongen stoppen.

Open vervolgens Tinder opnieuw en probeer het nogmaals.

20 thoughts on “Hoe verander je je profielfoto in Tinder”

  1. Dit probleem heb ik ook. Ik kreeg het advies om tinder geforceerd te stoppen (via appinstellingen), even te wachten en om tinder dan opnieuw op te starten. Voor mij was het helaas niet succesvol maar misschien helpt het jou. Succes!

 1. ik heb inmiddels bijna alle over tinder gelezen. Maar wat betekent een rood driehoekje met een uitroepteken bij een profielfoto van een mogelijk match??

  m.vr.gr.

 2. Ook bij mij komen geen foto’s zichtbaar. Helaas…
  Ik heb alles al geprobeerd. Ook al afgemeld van de app en opnieuw aangemeld.
  Aantal wijzigingen toegepast in mijn privacy instellingen op facebook… App gedwongen stoppen… Niks helpt.
  Op google kan ik geen goede oplossing vinden. Iemand nog een idee?

 3. Hey,
  £ik heb sinds kort tinder.. ik probeerde me in te loggen op men facebook maar kreeg een foutmelding. Ik heb dit geprobeerd met een andere facebook en hier werkte dit wel. Nu heb ik op die facebook dat hij “geen albums vindt” terwijl ik al op verschillende manieren foto’s erop heb gezet

  Any help?

 4. ik heb geen facebook en ik kan geen foto plaatsen op mijn profiel laat we weten A.U.B. als het niet kan verwijderd ik mijn account jullie site is wel niet de beste hoor heel erg moeilijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *