Hoe verwijder ik Tinder

Als je Tinder weer van je telefoon/tablet wilt afgooien dan ga je naar Google Play of iTunes op je device (toestel) en kies je er voor om de app te verwijderen. Hierna is de app van je device en als je hem later weer wilt gebruiken moet je hem weer installeren.

Account verwijderen

Klik linksboven op het Tinder-logo en ga naar Appinstellingen. Ga helemaal naar beneden en kies voor de optie Wis account. Nadat je hierop gedrukt hebt krijg je de melding of je het account echt wilt verwijderen. Druk op Wis account om je account definitief te wissen/verwijderen.

49 thoughts on “Hoe verwijder ik Tinder”

 1. Hoe kan het dat ik mijn account op niet zichtbaar had, daarna mijn account verwijderd heb en zelfs de app verwijderd heb, ik ineens tegen gekomen wordt door een contact die ik via Tinder leerde kennen en nu mee praat via een ander kanaal?
  Behalve dat mijn profiel dus nog rond hangt op Tinder, vrees ik zo voor mijn privacy. Hebben jullie hier een oplossing voor?

   1. Hallo,
    ik heb enige tijd gebruik gemaakt van de tinter app. Helaas kreeg mijn foon technische problemen waardoor ik de app heb moeten verwijderen en opnieuw heb geinstalleerd. Nu kan ik helaas niet meer inloggen en Ik wil mijn account verwijderen. Iemand tips?

    1. Ik heb weer een profiel aangemaakt op Tinder omdat ik mijn vriend niet vertrouw. Maar ik schrok toen ik ook daadwerkelijk mijn partners profiel voorbij zag komen. Terwijl hij beweert dat hij zijn profiel van Tinder eraf heeft gehaald. Hoe kan dit?

  1. Er staat nogsteeds een account met mijn foyo’s en
   Prive zaken online.Zelf kom ik met mijn inloggegevens er niet in!Ik wil hem
   Per direct deleten..maar kan dit nu dus niet zelf!Help hoe word dit opgelost??!

 2. nou, ik heb geen facebook meer en mijn tinder account bestaat nog steeds.
  Ik zou graag willen dat mijn account verwijderd wordt!
  En ik kan niet meer inloggen en via instellingen verwijderen, is er een oplossing voor?

  1. Ik heb exact het zelfde probleem. Ik wil echt dat mijn tinder profiel gedelete wordt, maar ik kan dus niet meer inloggen omdat mijn facebook account weg is…HELP!

 3. Ik heb onlangs mijn tinder account verwijderd, nu zou ik terug willen inloggen maar hij geeft melding: “Facebook-aanmelding geannuleerd. Je moet inloggen om Tinder te gebruiken.” Maar ik kan niets ingeven.

 4. Ik ben in het begin veel te haastig geweest en wil graag helemaal opnieuw beginnen. Account verwijderen en app helpt niet.

 5. Ik heb mijn tinder account verwijderd. Heb tinder nu een paar maanden later opnieuw geïnstalleerd en wil inloggen op Facebook account. Hij pakt automatisch mijn oude Facebook account, terwijl ik mijn nieuwe Facebook account wil selecteren. Hoe los ik dit op?

 6. Hoi, ik heb mijn facebook verwydert en de tinder app, zonder de tinder account eerst te verwijderen. Nou hoor ik dat ik nog steeds zichtbaar ben. Hoe kan ik deze alsnog verwijderen?

 7. Mijn profiel stond al 3 maanden verborgen, toch kreeg ik vandaag onverwachts een match en een bericht. Na het openen van het bericht was mijn profiel weer zichtbaar terwijl de instellingen op verborgen stonden. Weet iemand hoe dit kan of dat ook heeft gehad?

 8. Wat als ik de app heb verwijderd en weer opnieuw ingesteld. Begin ik dan weer helemaal opnieuw? Met alle mensen in mijn omgeving? Of onthoud ie welke personen ik in het verleden al heb weg geswiped en gaat ie vanuit daar verder? Of is het misschien verstandig me account te verwijderen en vanaf daar verder te kijken? Ik vind het aantal mensen op het moment erg weinig en weet dat dit in het verleden veel meer was. Vandaar me vraag.

   1. Als je tinder plus hebt. En je verwijderd je account om opnieuw te beginoen? Krijg je dan tinder plus weer terug op je nieuwe account?

 9. Als ik mijn account verwijder en deze opnieuw wil aanmaken, zodat ik weer opnieuw kan “swipen”, wat dan te doen? Mijn account verwijderen en nieuw account aanmaken? Kan dat gewoon met zelfde Facebook account?

 10. Ik had mijn tinder app verwijderd, maar niet mijn account verwijderd. Nu zegt iemand mij te zien met mijn meest recente foto’s van facebook. Terwijl ik deze niet had geselecteerd toen ik mijn app nog had. Weet iemand of dat kan en waarom dat is?

 11. Ik heb met vrienden altijd op mijn tinder account gezeten voor de grap om te kijken wat er in de buurt was. Nu wil ik tinder zelf gaan gebruiken, maar ik heb (bijna) geen mensen meer in mijn omgeving die al geswiped zijn van mijn kant. Is er een mogelijkheid opnieuw te beginnen? Door het account te verwijderen en een nieuwe aan te maken? Hij zit wel gekoppeld aan mijn Facebook.

  1. Hey mensen van Tinder zouden jullie mij kunnen helpen aub?Ik zou iets heel belangrijk willen zeggen maar ik kan het heel moeilijk openbaar doen.Het gaat namelijk over een match die ik had,maar het is nogal moeilijk om het openbaar te vertellen.Zouden jullie misschien prive contact kunnen opnemen?Alvast bedankt.

 12. Hallo, mijn vriend denkt dat ik nog op tinder zat tijdens het begin van onze relatie. Heb tinder een half jaar geleden al verwijderd. Hoe kan ik nu zien wanneer ik voor het laatst online ben geweest? Kan ik daar nog achter komen?

 13. Stel ik heb de app verwijderd maar niet mijn account gewist. Kunnen mijn matches mijn afstand tot hen nog zien. Als ik even op een andere locatie ben verandert dan ook de afstand? Of blijft dat standaard op een x aantal KM staan. App staat immers niet meer op mijn Telefoon.

 14. Beste Admin,
  Vraag 1:
  Ik heb Tinder een tijdje geleden verwijderd, maar niet mijn account gewist. Hoe kan ik zien / erachter komen wanneer ik voor het laatste online ben geweest. (zonder match) Dit om aan mijn vriendin te laten zien.
  Vraag 2:
  Hoe kan ik mijn profiel verwijderen zonder dat anderen zien dat ik online kom, ik wil niet gevonden worden op Tinder en/of online komen.

  Graag hoor ik van je, ook als bovenstaande niet kan zodat ik gepaste actie kan ondernemen.
  Alvast bedankt en met vriendelijk groet, Henk

 15. Mijn telefoon heeft het begeven en ik krijg straks een nieuwe, als ik tinder weer installeer, heb ik mn oude gesprekken daar dan nog opstaan?

 16. Op mijn tinderprofiel heb je rechtsbovenaan geen 3 bolletjes om mijn account te verwijderen. Als ik de app verwijderen, blijft mijn account bestaan. Ik vind geen manier op mijn account te verwijderen.. kan iemand mij helpen? Ik kon trouwens ook geen leeftijden en afstanden bepalen..

 17. Onthoud tinder bij uiloggen je locatie. Want een kennis van me had uitgelogd maar haar afstand blijft wel zichtbaar als ik mij bijvoorbeeld verplaats. Weet iemand hoe dit zit?

 18. Ik heb mijn tinder acount een aantal maanden geleden verwijderd en daarna ook de hele app eraf gehaald.. Nu krijg ik net een berichtje van een vriend dat mijn hele oude profiel weer zichtbaar op Tinder staat! Ik heb dat zelf niet gedaan, hoe kan dit?

 19. Goedemorgen,

  Ik heb mijn account al een tijdje niet meer gebruikt. Kunnen mannen mij dan nog steeds tegenkomen of moet ik daarvoor recent online zijn geweest.

  Alvast bedankt.

 20. Ik heb een vervelende situatie. Een tijdje geleden kwam een vriendin van mij me vriend tegen op tinder, terwijl me vriend mij verteld had dat hij zijn profiel verwijderd had. Nu weet ik dat het nogal eens voorkomt dat het profiel toch blijft bestaan. Maar dan nu het vervelende: Zijn profiel was niet meer hetzelfde als op het moment dat hij het (zogenaamd) verwijderd zou hebben, er stond namelijk een nieuwe foto bij, die gemaakt was toen ik al een tijdje met me vriend ging, onmogelijk dus. Kan het zijn dat Tinder zelf een nieuwe foto heeft geplaatst op zijn account, of is er een andere reden waardoor dit kan, of is mijn vriend me keihard aan het bedriegen?

  Alvast bedankt!

 21. ik kom niet eens bij instellingen , dus ook niet bij de optie verwijderen of uitloggen :/
  en ik wil graag mn account verwijderen

 22. Vraag: als ik mezelf uitlog bij tinder. ben ik dan nog zichtbaar? Ik bedoel krijgen jongens mij dan nog te zien als ze aan t swipen zijn? Of ben ik alleen zichtbaar als ik ingelogd ben?

 23. Op mijn oude mobiele telefoon had ik de app Tinder geinstalleerd maar is vorige week gecrashet. Inmiddels heb ik een nieuwe Phone.
  Ik vraag mij nu alleen af of mijn profiel nog actief is wat ik nu niet meer wil. Wat moet ik doen om mijn account volledig te deleten.

 24. Vraagje
  Als je niet ingelogd ben, krijg je dan een reminder?
  Mijn vriend had een teken van tinder op zijn telefoon maar beweerd dat tinder hem een reminder gaf. Ik kreeg een screenshot van hem dat hij niet ingelogd was.
  Dus kan er een melding komen als je niet actief ben?

 25. Ik heb twee keer een account proberen te openen op tinder ,maar twee keer ben ik geblokkeerd op mijn Facebook account ,der hangen nu dus twee accounts op tinder te zweven met me foto s zonder dat ik er op kan ,ik wil graag dat ze worden verwijdere ,de Facebook accounts waren rodekopje@hotmail.com zilverschaar@hotmail.com

  Alvast bedankt

 26. Ik heb mijn tinder account opgezegd, maar er wordt nog steeds maandelijks geld afgeschreven. Hoe kom ik in contact met het bedrijf achter tinder?

 27. Ik ben er al achter, als je je account opzegd blijft in je apple ID je abbonement gewoon doorlopen.
  Heel sneeky, je moet echt zoeken naar de manier om dit te stoppen.
  Het lijkt wel op die SMS services van een paar jaar geleden, waar je ook een betalend abbonement had voordat je er erg in had.
  En de betaalde maanden dat je je account al hebt opgezegd krijg je niet meer terug, mooie boel!!!

 28. Ik heb ook problemen met het verwijderen van mijn tinder account.. Echt verschrikkelijk.. ik heb hulp gezocht niemand lukt het en ik kan ook geen mail vinden om naar een helpdesk te mailen. Ik ben op de laptop naar de website gegaan om te zien of het daar wel kan, kan ik niet eens bij instellingen naar beneden scrollen om op account verwijderen te klikken. Wat is dit? ik baal als een stekker. waar kan ik terecht dat mijn account er af gaat?

 29. Hallo,
  Ik heb 1 keer betaald voor Tinder. Maar nu gaat dit bedrag er telkens opnieuw van mijn rekening.
  Graag zou ik Tinder weer gratis maken. Hoe kan ik dit doen zonder mijn account te verwijderen?
  Mvg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *