Hoe zien andere mijn Tinder-profiel?

Als je in Tinder zit zie je links bovenaan drie streepjes onder elkaar. Als je daar op klikt krijg je een aantal opties.  Door te klikken op Profiel weergeven zie je hoe andere jouw profiel zien.

Tinder Smartprofile

Wat mensen normaal kunnen zien zijn de volgende gegevens: Je foto, naam, leeftijd en baan of opleiding. Tinder noemt deze optie Smartprofile. Op deze manier hebben mensen sneller een beeld van je. Tinder gebruikt deze gegevens ook om betere matches te maken.

Als je iets aan wilt passen kun je dit in Facebook doen, Tinder update regelmatig je gegevens maar het kan even duren voordat het verwerkt is.

4 thoughts on “Hoe zien andere mijn Tinder-profiel?”

 1. goedemiddag,

  iemand anders heet mijn machts berichten gelezen op afstand.Ik vroeg de gene hoe hij dat gedaan had. zei hij via mijn google account

  hoe is dat mogelijk

 2. ondanks dat mijn vinkje op rood staat heeft hij eronder de melding dat ik niet zichtbaar ben in kaartenstapel. Kreeg steeds veel matches en nu dus niets meer. Heb account verwijderd en opnieuw er op gezet???

 3. Ik heb de volgende 2 vragen:
  1) Ik ben man van 73 en wilde leeftijdsbereik boven 60 instellen maar bij het instellen krijg ik tot minimaal 46 en 55+. Dames van onder de 55 jaar krijg ik veel binnen maar vind ik te veel van het goede.
  Andere manier om dit op te lossen?
  2) Waar kan ik iets over mezelf vertellen en beschrijven wat ik zoek??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *