Ik ben al mijn Tinder matches kwijt

Als opeens al je Tinder matches verdwenen zijn kun je even schrikken. Maak je geen zorgen ze bestaan nog! Log uit de app en log daarna weer in. Als het goed is zijn er weer. Eventueel kun je de app opnieuw installeren om te kijken of ze er dan weer zijn.

Mochten er één of twee matches verdwenen zijn dat kan het komen dat die persoon zijn account heeft verwijderd of je geblokkeerd heeft.

48 thoughts on “Ik ben al mijn Tinder matches kwijt”

 1. Hallo

  Zit met een vraag: ik heb Tinder nog maar sinds kort. Ben met een heel leuk meisje aan het babbelen. Maar ineens heb ik problemen met mijn account. Ik kan letterlijk niks meer doen, zelfs niet uitloggen. Ik wil mijn profiel niet verwijderen want dan ben ik dat gesprek kwijt. Iemand een oplossing hiervoor?

  1. ben nu ook sinds gistermiddag aan de tinder geslagen, maar ben nu alweer 4matches kwijt. hoe? als er een 2e match bij komt zie ik de ander niet meer.. hoe komt dit?

 2. Ik heb 14 matches in de afgelopen 3 dagen gehad. Elke keer als ik een melding krijg dat een meisje me een bericht stuurt kijk ik op tinder, en dan is het gesprek opeens verdwenen? Ook als ik een gesprek begin met een simpel hey of hoi. Ook heb ik geprobeerd uit te loggen en weer in te loggen en ik heb tinder verwijderd en opnieuw geinstalleerd, maar het werkt niet. Kan iemand me helpen?

  1. Ik heb precies hetzelfde, telkens weer, zelfs na een gesprek. Dat kan natuurlijk een keer gebeuren, maar het lijkt me sterk dat al deze mensen zon plotseling hun account verwijderen of onze match opheffen.

 3. Bericht ontvangen van “…” midden in een leuk gesprek. Ga je het bericht bekijken is ineens de persoon /gesprek verdwenen. Al meerdere keren overkomen. Uit- en inloggen verhelpt dit niet. Wat te doen?!

 4. kreeg eindelijk na maanden een push melding dat ik 2 matches heb, ik log in op mijn tinder app en ze zijn nergens te vinden? Echt slechte service van tinder als je het mij vraagt..

 5. Was in gesprek met iemand en verzond nog een berichtje …… die werd niet verzonden, het scherm werd zwart en ik werd uit Tinder gegooid. Bij terugkeer was de match verdwenen. Dit is al de 2e keer.

 6. Ben net begonnen met Tinder. Had een match maar nog geen bericht verzonden. Omdat ik wilde wachten met een bericht te verzenden heb ik dat weggeklikt en ineens was de match ook weg. Hoe kan dit en hoe krijg ik de match terug?

 7. bij elke match verdwijnt deze direct weer. heb nie t eens de kans om iets te zeggen, h o e krijg ik deze terug? opnieuw inloggen heeft geen effect

 8. Admin , opnieuw installeren, opnieuw inloggen, het account van de ander zal verwijderd zijn of heeft jou geblokkeerd. …
  Niet echt een adequaat antwoord op de vragen lijkt mij.
  Ik ben ineens een chat kwijt, er us geen aanleiding te denken dat ik geblokkeerd ben of dat de anders zijn account heeft verwijderd….
  Kortom. .. Hoe vind ik mijn chats weer terug?

  1. Eén chat wijst niet op een probleem van de app maar meer van een actie van de ander. Je kunt altijd proberen om opnieuw in te loggen of om de app opnieuw te installeren. Hierdoor raak je de andere chats niet kwijt, die zijn gekoppeld aan je profiel.

   1. Dus u zegt dat alle matches die ik als melding op mijn telefoon krijg, door de ander alsnog worden geblokkeerd of dat de betreffende account is opgeheven? Want dit gebeurt namelijk bij al mijn matches. Ik geloof niet dat ik zo afschrikwekkend ben. Graag een betere uitleg.

    Mvrgr. Arjan

 9. Ik heb exact hetzelfde verhaal, alle matches weg. Ook toen ik een popup kreeg van een nieuw berichtje, en daar op klikte, was mijn match (en alle andere) direct weg. Opnieuw inloggen of herinstalleren heeft nog niet gewerkt.

 10. Hier hetzelfde probleem als ik een notificatie krijg dat ik een nieuwe match heb + dat zij een berichtje heeft achtergelaten en als ik ga kijken, vind ik de match nergens terug! En is al de tweede keer op een week tijd! Kan wel geloven dat er eerst een match was en dat die persoon achteraf van gedachten is veranderd, mr toch niet als die persoon nog maar net een bericht achter heeft gelaten!?! Door de bovenstaande berichten van de anderen en de antwoorden van admin te lezen, is het mij toch wel duidelijk dat de admin blijft ontkennen of niet wilt inzien dat er probs zijn met de app!

 11. En nu was ik leuk aan het kletsen met iemand, tot dat plots de app blokkeert en vanzelf uitschakelt en wanneer ik er terug op kom, staat het contact er niet meer bij!

 12. Ik ben ook een mach kwijt waarvan ik zeker weet dat ik niet geblokkeerd ben.
  Ik moest me opnieuw via fb aanmelden.
  Vervolgens werden mijn berichten niet meer verzonden
  Opnieuw aangemeld en weg match.
  Vervolgens uren gezocht naar haar en gevonden en geliked. …nu maar hopen dat zij ook dat doet?
  Er moet toch een andere manier zijn.
  Maar ik zie dat er totaal geen reactie van Tinder op alle vragen komt????

 13. Hoi,

  Ik moest tinder op nieuw laden dat gaf hij aan. Nu ben ik al mijn matches kwijt? Ik heb nog een paar keer geprobeerd opnieuw te laden maar ze komen niet terug? Hoe kan ik dit oplossen?

 14. Hallo,

  ik heb tinder net een uurtje hij is al een kwartier bezig met zoeken naar contacten uit de buurt..Weet iemand hoe k nu verder kan..?

 15. Dat heb ik ook steeds na 20 naar links en paar naar rechts, dan is hijvoor een half uur aan het zoeken naar mensen in de buurt?
  En idd ook berichten van matches kwijt,
  Ik klikte op vlammetje links boven en was het gesprek kwijt?wat zal die man wel denken? Heb het zo te doen te doen met hem?
  Voortaan bij een “klik” geef ik mijn email adres maar door, dat vertrouw ik meer?

 16. Hoi,

  Wat hierboven gezegd wordt heb ik ook. Ik krijg een melding op mijn telefoon van een match en dat ik een bericht heb gekregen. Open ik de tinder app dan zijn de meldingen weg en heb ik geen match en geen bericht… alles weg. Ook opnieuw opstarten werkt niet. Heel vreemd.

 17. Vandaag 2 x op 1 dag hetzelfde gehad, match->bericht->match kwijt zonder bericht te kunnen lezen. Snel een oplossing hiervoor aub!

 18. fijn, ik zit net op tinder, drie erg leuke mannen gezien, met twee een gesprek, nu alles kwijt… zo ga ik nergens komen natuurlijk! Ik dacht eerst dat het was omdat je als niet-betalende misschien maar telkens een paar matches zou zien, maar dit is toch echt bizar! iPhone app. of verdwijnen die na een tijdje als je niet (meer) chat?

 19. Ik ben plots al mij matchen kwijt. Letterlijk allemaal… Heb mezelf al enkele keren uitgelogd en terug aangemeld, heb het app’je al twee keer verwijderd en terug gedownload en heb ze nog steeds niet terug. Hoe moet ik dit oplossen? Ik zat middenin een tof gesprek

 20. Ik heb sinds 1 dag (gratis) tinder. Ik zag dat iemand een berichtje had gestuurd, maar kan hem niet vinden als ik de App open. Wat kan ik dat berichtje vinden? En hoe kan het dat een match opeens verdwijnt?

 21. ik gebruik Tinder nu 3 dagen. Heb 2 matches gekregen en telkens als ik dan vrolijk de app open om te kijken met wie ik heb gematched… krijg ik een prachtig leeg chat scherm te zien met….JE HEBT NOG GEEN MATCHES…-.- bug fix dit ? ik heb probeert in en uit te loggen…opnieuw te downloaden en te installeren niks helpt…

 22. Ik heb ook iets bizar. Leuke conversatie met een jongen, maar opeens staat hij niet meer tussen m’n matches. Het gesprek kan ik wel nog zien en zelfs nog berichten verzenden. Ik weet nu niet of die match is opgeheven of niet…

 23. hallo heb vrijdag 23 juni aan het chatten geweest met een man en nadien is alles verdwenen , gaat elke keer zo en ik kan niets ervan terug vinden. Heb voor een maand betaald nu in de hoop dat ik meer kon terug vinden , maar nu is het nog minder dat ik te zien krijg. wat moet ik doen om deze persoon terug te kunnen vinden?

 24. Zelfde hier.
  Toevallig zag ik wel een fractie van een seconde haar antwoord in de trant van : http:/562fgh.com
  Een soort link
  Toen flikkerde het scherm en was de chat weg.

  Ik denk dus dat het gewoon Spam is. En dat Tinder dan automatisch de chat verwijderd.
  Wel raar dat in deze hele conversatie niemand een goed antwoord kan geven op het probleem.

 25. Hallo,

  Bij mij precies zelfde was in gesprek met een dame. Leuke vrouw. Kim. Opeens alle matches weg. Foto’s ook weg. Heb me tig keer afgemeld en weer aangemeld. App opnieuw geïnstalleerd. Niks!!! ????????‍♂️ Je kan ze ook niet bellen. Echt raar voor zo’n bekend bedrijf!!
  Ow kimmetje… ????????

 26. Ik was leuk aan het praten met een jongen. Toen vroeg hij me mee op date. Ik wilde gaan reageren, maar toen liep mijn telefoon vast. Dus ik Tinder opnieuw opstarten is die hele match weg… en natuurlijk ben ik zo dom dat ik zijn naam en woonplaats niet onthouden heb zodat ik m ergens anders kan opzoeken… #thnxtinder

 27. Het probleem van de verdwijnende matches is blijkbaar al jaren bezig en nog steeds niet opgelost.
  Als ze bij Tinder nu denken dat ik ga betalen voor een app die niet werkt zijn ze serieus mis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *