Kan ik zonder Facebook ook op Tinder?

Soms heb je geen Facebook of wil je je eigen Facebook-profiel niet gebruiken voor Tinder. Hoe kun je dan toch op Tinder komen?

De enige manier is een Facebook-account aan te maken. Je kunt met een los e-mailadres een (nieuw) Facebook-profiel aanmaken en als je hier je interesses invult, je leeftijd en een paar leuke foto’s dan is dat voldoende voor Tinder. Log hierna in op Tinder en je bent klaar om los te gaan.

24 thoughts on “Kan ik zonder Facebook ook op Tinder?”

 1. Als ik Tinder download pakt deze automatisch het Facebook account van mijn zoon. Hoe krijg ik dut verandert naar mijn Facebook account ?

 2. Ik heb hetzelfde probleem maar dan met mijn moeder haar facebook (best genant). en ik krijg het niet zomaar verandert. Ik ben al ingelogd op mijn eigen account maar dat verandert niks..

 3. Waarom ben je verplicht een facebookaccount te hebben?? Sommige mensen kunnen door beroepseinden, niet zomaar op facebook of mogen het niet zoals ik, dus laat staan dat ik er dan ook nog efkes fotos op plaats, dan ben ik gegarandeerd mijn job kwijt.

  1. vind ik ook vreemd , want heb ook geen Facebook en ben ook niet van plan daar een account te maken , naar mijn menig staat tinder toch los van FB lijkt me

 4. Hetzelfde probleem als NAN. Op alle apps (FB+Tinder) uitgelogd. Zelfs facebook en Tinder verwijderd en opnieuw geïnstalleerd. Ingelogd met nieuwe accountnaam op FB. Nog steeds wil Tinder inloggen met een OUDE accountnaam.
  Hoe reset ik dat?? Erg frustrerend!

 5. GELUKT! Verander het wachtwoord van het facebook-account waarmee Tinder probeert in te loggen. Dan vraagt de Tinder app opnieuw naar de Facebook-loginnaam en -wachtwoord.
  Nu kan je een andere Facebook-account opgeven 🙂

 6. Ik heb even een vraag, ik heb contactmet iemand die ik heel erg leuk vind. Maar op facebook kan ik hem niet vinden, hij zegt ook dat hij geen facebook account heeft, hoe kan het dan dat hij wel op tinder zit?

  Dit wil ik graag weten want zou graag met hem willen afspreken maar dan moet ik wel zeker weten dat ik met degene spreek die ik op de foto’s zie…
  Groetjes !

 7. Komt er een melding op Facebook dat je Tinder gebruikt of hebt geïnstalleerd.
  ik zou het niet leuk vinden dan mijn hele familie en kennissen dat zien.

 8. Wel triest dat iedereen wordt geacht Facebook te hebben, omdat men anders van allerlei zaken wordt buitengesloten. Is dit om de macht van Facebook nog verder te vergroten?

 9. Gebruik mijn facebook niet meer! Maar kan via telnr.inloggen zie ik nu! Ben ik dan ook volledig zichtbaar op tinder? Krijg wel verificatie code van FB mar gebruik het niet meer hoe kan is dit mogelijk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *