Kan ik in contact komen met iemand waar ik geen match mee heb?

Nee, alleen als jullie beide hebben aangegeven elkaar leuk te vinden op Tinder kun je met die persoon chatten. Anders is er geen mogelijkheid.

22 thoughts on “Kan ik in contact komen met iemand waar ik geen match mee heb?”

 1. een wel werkende manier (deels) is om op Facebook te zoeken ad hand van de foto of naam. dit is niet de bedoeling, maar werkt wel deels (de foto moet terug te vinden zijn)

 2. Stel, ik ben aan het tinderen en een tindergebruiker heeft mij al gezien en bij mij op kruisje gedrukt. Komt hij dan nog wel bij mij in beeld met zijn foto? (Dat ik bij hem nog wel de keuze heb om een kruisje of hartje te drukken)

 3. Ik had een heel leuk gesprek met iemand en ik weet 100% zeker dat hij mij niet geblokkeerd heeft, hoe kan ik deze jongen ooit nog terug vinden? ik weet alleen zijn naam, leeftijd en afstand. Is er dan echt geen mogelijkheid om iemand terug te vinden?

   1. Waar kan ik dat terug vinden? Ik heb dezelfde vraag. Ik was heel leuk met iemand aan het chatten, we hadden al een date gepland maar nog geen locatie, wel tijd en datum. Helaas geen 06 nummers nog uitgewisseld. Ik geef hem antwoord op een chatbericht, opeens alles weg. Ik weet ook zeker dat hij mij niet heeft geblokkeerd.
    Waar kan ik mijn berichten dan terug vinden?

 4. als ik een match heb met iemand en diegene haalt de match weg uit zijn tinderaccount,kan ik diegene dan nog wel zien in mijn tinderaccount of is hij bij mij dan ook weg?

 5. Hoe kan het dat ik me afgemeld heb voor Tinder mijn account toch nog te zien is voor de matches die ik kan zelf niet meer op Tinder omdat ik dan oonieuw moet inloggen via FB. Graag een reaktie hierop.

 6. stel ik druk op een hartje, krijgt die persoon dan een melding dat ik haar lleuk vind? of krijgt die gewoon mijn profiel te zien tussen al die andere fotos?

 7. Als mijn match per ongeluk mij wist uit zijn tinder account terwijl we in een heel leuk en gezellig gesprek zaten, is er dan niet alsnog een mogelijkheid om elkaar terug te vinden?
  Hij is namelijk ineens verdwenen uit mijn lijst terwijl we het super goed konden vinden.. Help! Groetjes Ashley

 8. Ik was aan ’t tinderen en toen likede ik iemand. Toen ging hijdoor naar de volgende persoon. Deze likede ik niet maar kwam de foto van de vorige weer terug. Tinder tript soms op mijn telefoon. Heb ik diegene nu niet geliked of dan toch wel (achter de schermen goed gekomen)? Alvast bedankt!

 9. Ik kreeg een melding dat iemand super tinder voor mij gebruikt heeft.Zag dit echter niet bij mijn matches.Heb deze melding per ongeluk weggeveegt.
  Kan ik nog terugvinden wie dit is geweest?

 10. ik kreeg een melding van een match op mijn telefoon.toen ik ging kijken op tinder stond er ,je hebt nog geen matches.
  waar vind ik die match dan? of is het snel weer verwijderd door diegene?

 11. Hoi ik ben me chatberichten verloren. Iser een map waar verwijderde berichten worden bewaard of mogelijkheid om ze nog terug te halen? X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *