Hoe maakt Tinder een Match

Als je een profiel aanmaakt op Tinder gaat dit in samenwerking met je Facebook-account. Maar vervolgens kun je zelf aangeven waarnaar je opzoek bent.  Je kunt aangeven welk geslacht je zoekt, hoever bij je vandaan en in welke leeftijdsklasse je iemand zoekt.

Krijg ik alleen matches die voldoen aan mijn eisen?
Ja, je krijgt alleen mensen te zien die voldoen aan jouw eisen. Daarnaast moet jij ook voldoen aan de eisen van de ander.
Voorbeeld: Jij bent 35 en zoekt iemand tussen de 30 en de 40.
Stel er is een leuke partner beschikbaar van 35 maar die zoekt iemand tussen de 40 en de 50. Dan krijg je die persoon niet te zien, jij voldoet namelijk niet aan de wensen van die persoon.

Zoekt die persoon iemand tussen de 30 en de 50 dan krijg je die persoon wel te zien.

Wanneer kunnen we chatten
Je kunt gaan chatten als jullie allebei hebben gezegd dat je elkaar leuk vindt. Dan pas kun je met elkaar in contact komen. Anders heb je helaas pech

Zie ook:

5 thoughts on “Hoe maakt Tinder een Match”

  1. Hoe werkt het dan als ik bijvoorbeeld zoek in de categorie 25-32 en die andere persoon in de categorie 25-28 en ik ben bijvoorbeeld 29, maar like die persoon wel. Verschijn ik dan wel op zijn tijdlijn als eventuele match omdat ik hem geliked heb? Ondanks dat ik niet aan zijn leeftijds eisen voldoe?

      1. Dus je ziet alleen de mensen op je tijdlijn voorbij komen die dezelfde leeftijdscategorie hebben opgegeven waarin ze zoeken en dezelfde afstand? Ik heb namelijk gemerkt dat als ik zoek in de leeftijd 25-32, ik mensen ertussen zie staan van 24. Ik dacht die zullen mij wel geliked hebben dan. Hoe kan het dan zijn als ik bijvoorbeeld 100km vanaf mijn locatie zoek ik toch mensen vind? Hebben die dan allemaal 100km ingetypt als locatie waarin ze zoeken? En als je iemand eenmaal een kruisje hebt gegeven, komen deze mensen dan nooit meer voorbij?

        Alvast bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *