Tinder kan geen nieuwe personen in de buurt vinden

Als je de melding tinder geen nieuwe personen in de buurt krijgt zijn je potentiële dates momenteel op. Wat je kunt doen is je jachtgebied wat vergroten. Dit doe je in Tinder door links bovenaan op de drie streepjes onder elkaar te klikken.

Als je daar op klikt krijg je een aantal opties.  Door te klikken op Voorkeuren voor ontdekkingen kun je de zoekafstand aanpassen. Dit doe je door bij zoekafstand de afstand te vergroten. Dit kan tot maximaal 161 km bij je vandaan.

5 thoughts on “Tinder kan geen nieuwe personen in de buurt vinden”

  1. Ik heb weleens als ik geen ontdekkingen meer heb, als ik dan de leeftijd een beetje opschroef. Dat ik dan ook ontdekkingen in het oude leeftijdsbereik bereik krijg. Terwijl die dan een paar dagen geleden voor het laatst online zijn geweest. Het zelfde geldt voor het vergroten van de afstand.
    En ik heb ook wel als de de afstand heel hoog zet en je wilt hem weer terugzetten dat soms pas naar een paar dagen weer op de oude afstand zit

    1. Bij mij is dat ook het geval. Heb net tinder terug geïnstalleerd, alles vanaf 0, en heb maar een paar personen in de buurt gevonden en nu zijn die al op, had er een paar weken geleden vele meer. Ik vind het bizar, net of het zit vast.

  2. Beste.
    Bij het zoeken blijft hij maar laden zonder iemand te vinden. En dit terwijl ik de zoek afstand maximaal zet.
    Heb tinder ook pas geüpgraded naar plus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *