Tips voor een snelle Tinder date

Wil je snel een date zorg dan voor goede foto’s. Iemand zet jouw foto maar een paar seconde dus je moet direct een goede indruk maken. Gebruik bij voorkeur een foto waar je hoofd op staat en waar je in de camera kijkt. Vul in je Tagline een leuke zin in om nog wat aandacht te trekken.

Bij je instellingen kun je aangeven wie je wilt matchen en hoe oud die persoon moet zijn. Mannen willen vaak een wat jongere man en vrouwen juist een wat jongere. Hier kun je rekening meehouden bij het instellen van je gegevens. Ook je afstand is belangrijk om goed in te stellen. Een kleine afstand zorgt misschien voor weinig tot geen matche terwijl een te grote afstand misschen weer een probleem kan worden in de toekomst met afspreken.

4 thoughts on “Tips voor een snelle Tinder date”

  1. Hoi, ik wil graag Tinder een dagje uitproberen. Moet ik nu eerst een maand Tinder Gold proberen a €33, enkel en alleen om te zien wie mij like-t?

  2. In ‘tips voor een snelle Tinder-date’ staat het volgende :
    “een paar seconde” –> een paar seconden
    En : “Mannen willen vaak een wat jongere man en vrouwen juist een wat jongere.”? –> mannen willen graag een wat jongere vrouw en vrouwen graag een wat jongere man… denk ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *