Verkeerde kant op geswiped, kan ik die terug krijgen?

Heb je per ongeluk de verkeerde kant op geswiped? Wilde je graag een match maar kon je door al die schoonheid niet meer goed nadenken? In de gratis versie van Tinder kan dat niet, hier geldt: You only swipe once!

Tinder plus: Maak verkeerde swipe ongedaan
Als je gebruik maakt van Tinder Plus  dan kun je een verkeerde swipe ongedaan maken door op de undo knop te klikken. Dit is de knop met het circelcormige pijltje. Hierdoor kun je toch aangeven dat je iemand leuk vindt.

Tinder swipe ongedaan maken

8 thoughts on “Verkeerde kant op geswiped, kan ik die terug krijgen?”

 1. Heel langzaam word ook Tinder een full pay site, steeds meer betaalde functies die straks ook steeds duurder gaan worden. Jammer, maar kennelijk getolereerd in de dating wereld.

 2. Afgelopen maandag zag ik een match van enige weken geleden. Hij ging toen van tinder af. Nu zag ik hem weer op tinder en swipte de verkeerde kant op.
  Ik dacht, zie hem wel terug want ik vaker dezelfde persoon voorbij komen op een dag maar helaas.
  Ik zoek Jack, werkt in Veenendaal, woont in Zeewolde. Hoe kom ik hem weer tegen op Tinder?
  Opnieuw opstarten? Tinder+ kopen?
  Waarom zie ik wel de ene man vaker op een dag en hem niet?
  Aub help mij hem vinden. Categorie tussen 45 en + omgeving Veenendaal
  Thnx! Monique

  1. de verkeerde kant op swipen kun je ongedaan maken met Tinder Plus maar dat moet je dan al hebben. Als je steeds dezelfde persoon ziet heeft hij mogelijk meerdere accounts.

  2. ik ken het verschrikkelijk hé, maar helaas net hetzelfde mee gemaakt, hadden zelfs een toffe conversatie maar toen kwam een concrete vraag over mijn beroep, door professionele activiteiten, ik stond op een beurs, kon ik even niet antwoorden en wap ik werd verwijderd, vermoedelijk dacht de “my-wife-to-be” das zijn beroep niet en het is een zeveraar helemaal niet waar immers ik weet alles over wijn ’t is mijn beroep….pffff zoooo jammer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *