Hoe werken de knoppen?

Zodra je in Tinder zit krijg jeeen foto van en mogelijke match te zien. Onder de foto staan een aantal knoppen:

hartje.png Als je op het hartje klikt zeg je dat je de andere persoon leuk vindt. Als die persoon ook zegt dat die jou leuk vindt dan zijn jullie een match.
info Door op de i te klikken krijg je meer informatie over die persoon. Bijvoorbeeld naar de naam en leeftijd zie je hoever de persoon bij je vandaan is en wanneer die actief was. Ook krijg je iets meer informatie over die persoon.Ook kun je hier meer foto’s bekijken van die persoon. Dit doe je door in het informatiescherm de foto’s naar links of rechts te schuiven.
kruisje Hierdoor geef je aan dat je de persoon niet leuk vindt

Door een foto naar rechts te slepen geef je ook aan dat je die persoon leuk vindt. Naar links is niet leuk.

19 thoughts on “Hoe werken de knoppen?”

 1. Beste,

  Ik krijg meldingen binnen dat mannen mij leuk vinden maar ik zie ze niet terug op mijn tinder. Waar kan ik zien wie mij leuk vindt? Ik zie nu alleen mijn matches.

 2. Een collega vond t leuk om samen te kijken. Nu heeft ze een paar keer naar links geveegd maar haalde iemand weg dienen leuk vond en ik ook een paar keer bij twijfel. Dacht die komt wel weer eens terug. Helaas die komen niet maar wel andere die steeds en steeds maar terug komen. Waarom komt niet iedereen een keer terug

 3. Krijgt de ander ook een melding als is een LIKE stuur of gebeurt dit alleen bij Super LIKE? Wat is het grote verschil tussen een LIKE en een Super LIKE?

 4. Ik had een match met iemand en toen kon je drukken op chatten of op veeg verder. Ik drukte op veeg verder, maar kan diegene nu nog wel zien dat ik hem ook op leuk vinden heb gedrukt? Of is het dan gelijk weg?

 5. Ik weet wat een super like is, want die geeft zo’n sterretje erbij, maar ik zie nu ook gewoon dat het bij een foto blauw gekleurd is zonder sterretje, wat betekend dit?? Dat iemand je gewoon geliked heeft?
  Want als ik dan op hartje druk, heb ik niet een match! Maar heb wel veel fotos met blauw eromheen!

 6. Telkens als ik een “match” melding krijg op mijn telefoon, staat er een onduidelijke halve instructie.
  Zodra ik de app open om deze match te bekijken is dit er niet. Herhaaldelijk niet . feitelijk nooit.
  Hoe kan ik na de telefoonmelding mijn match zien?

 7. Ik had een aantal likes. Toen ik daarop klikte waren ze allemaal weg. Ik zou toch de mogelijkheid moeten krijgen om te swipen? Ik hen Tinder Gold.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *