Wat is tinder

tinder_matchTinder is een dating/app waarbij je heel makkelijk in contact kunt komen met mensen uit je omgeving. Je hoeft niet een uitgebreid profiel aan te maken maar je logt in met je Facebook-profiel en je bent klaar.

Hierna ga je mensen bekijken en kun je aangeven of je iemand leuk vindt. Als die persoon dit ook bij jou aangeeft dan is er een match. Hierna kun je met elkaar gaan chatten om elkaar beter te leren kennen.

64 thoughts on “Wat is tinder”

 1. Ik heb een vraag als je iemand weg klikt wat niet de bedoeling was, kom je die persoon dan ook nooit meer tegen in je lijstje?

 2. Wat betekent het rode bolletje dat je ziet achter een match? Dus in map berichten/matches. Achter de match zie ik een rood bolletje. Persoon niet online of heeft hij me geblokkeerd?

 3. ik heb een keer paar mensen gematch en ik praatde met hun ik heb toen nummer gehad en de facebook van een meisje maar toen gebeurde het op eens het ging weg hoe krijg ik dat terug want het was een leuk meisje en we zouden samen wat gaan doen samen als keer bios of wat dan ook maar het gaat nu niet meer omdat het weg is oplossing graag

   1. Na het betalen van credits kon ik niet meer inloggen ook na herhaald nieuw wachtwoord.
    Fraude of vergissing?
    Van: Tinderonline.nl [mailto:tinderonline@contactbericht.nl]
    Verzonden: zaterdag 7 januari 2017 15:48
    Aan: kik-1956
    Onderwerp: Uw account gegevens op tinderonline.nl

    Beste kik-1956,
    U heeft uw logingegevens opgevraagd bij tinderonline.nl.
    http://www.tinderonline.nl
    Gebruikersnaam: ********
    Nieuw wachtwoord: *******
    Met vriendelijke groet,
    Team tinderonline

 4. Ik heb een vraag aan jullie: ik heb geen facebook en hoe kan ik bij jullie in loggen laat het even weten via de email met vriendelijke groeten stefhanie

  1. Ja, Tinder kun je ook in het buitenland gebruiken. Als je wilt daten met iemand uit Nederland dan moet je Tinder Plus gaan gebruiken als dat er eenmaal is. Dan kun je je locatie wijzigen. Als je hem nu in het buitenland gaat gebruiken zoekt hij mensen daar in je omgeving.

 5. Stel nou dat ik TinderPlus aanschaf, (kost mij €11,75/maand) zit ik er dan een x aantal maanden aan vast of kan ik dat ook eenmalig (per maand) zelf beslissen?

  Gr.

  Robbert

 6. Ik had een tijdje geleden een tinder account, maar ik had die app gewist. Nu zot ik in Australië en installeerde hem terug, maar krijg nog steeds Vlaamse meisjes. Er staat wel gebruik locatie, maar dat doet ie dus niet. Moet ik daarvoor tinder plus aanschaffen?

 7. Ik was aan t chatten met een leuke match, totdat ik geen berichten meer ontving. Ik krijg wel de melding dat ik een en nieuw bericht ontvangen heb, maar als ik naar de matches ga staat er geen matches… Alle matches weg. Heb al uitgelogd en opnieuw ingelogd maar dat helpt niet. Blijf wel meldingen van nieuwe berichten ontvangen. Hoe kan ik dit oplossen?

 8. Bovenin de mobiel krijg ik wel een melding dat ik een tinder match heb.
  Wanneer ik hier op druk kan ik niet meer een gesprek beginnen met die persoon maar verdwijnt die.
  De nieuwe staat ook niet bij de ‘nieuwe matches’, hoe kan ik alsnog communiceren/het profiel bekijken van die persoon?
  Ik vermoed dat dit een fout is in de app zelf

 9. Ik zag laatst op de mobiel van mijn man een foto van een vrouw waarbij hij een match had. Toen ik daar na vroeg zei hij dat het spam was en dat hij heen idee had hoe hij daar aan kwam. Hij zei dat het spam was. Klopt dat? Of heeft hij ergens toch een account of zich zelf geregistreerd? Kan ik dat ergens na gaan?

 10. Hallo,

  Ik heb sinds november 2015 een mobieltje aangeschaft en kan nu op tinder.
  Hoewel ik goede verhalen hoor, gebeurd er bij helemaal niets.
  Als ik tinder open, zie ik mijn profiel foto en ik heb een stuk tekst bij gevoegd.
  Zelfs een leuke foto. maar er gebeurd helemaal niets.
  Ook valt het me op, dat net als op datingsites vrouwen absoluut niet op mannen reageren.
  Kortom, we zijn nu bijna 2maanden verder, maar tot nu toe geen resultaat.
  Wie kan mij tekst en uitleg geven?

  MVG

 11. @dressboy

  Vrouwen krijgen zoveel berichten dat zij alleen de beste matches aandacht geven. Als jij aandacht wil van een vrouw op Tinder zal je moeten zorgen dat jij ertussenuit springt. Je moet ook foto’s van vrouwen keuren zodat jouw foto aangeboden wordt aan de dames wiens foto jij goedkeurt. Als die foto hen niet bevalt krijg je geen kans om te chatten. Als je er niet uitspringt zal het gesprek stoppen. Als er geen vonken overspringen ook. Toch is het prima mogelijk, je krijgt het alleen nooit cadeau. Voor jou duizend anderen.

 12. Stel dat ik geen tinder meer gebruik. Ook geen tinder meer op mijn tel heb staan (app) Maar nog wel een profiel heb. Is het dan mogelijk dat ik bij aanbeten wordt getoond? Oftewel wordt mijn profiel dan nog gebruikt?

 13. Als je op tinder staat en je wil van tinder.af, je verwijderd de tinder app, maar klopt het dan dat je profiel daar wel zichtbaar blijft, ondanks verwijderen van tinder?

 14. Hallo, weet iemand wat het betekent wanneer ik een rode uitroepteken in een wit rondje krijg te zien bij de profielfoto van iemand? Alvast bedankt voor de reactie.

 15. Het rare van tinder is dat het volkomen rustig is in het weekend. Iedereen hoopt iemand tegen het lijf te lopen.
  Behalve degene van 50+. Door de week leuke reacties weekend stil. Maar matches verdwijnen het vertrouwen om gelijk email of 06 nr te geven is er vaak ook niet tenzij je chat erg lekker verloopt. Dan je nr geven voordat er weer een bug in het programma zit. Het lijkt wel of tinder te veel data te verwerken dat het typen zelfs traag verloopt.
  Tinder heeft zijn beste tijd gehad ga op badoo of okcupid en je wordt er gelijk uitgevist als nieuweling en overspoeld, na een paar dagen is het weer rustig. je kan alle dating apps downloaden en registreren leuke foto’s plaatsen en een hele rustige avond hebben.
  Mijn advies probeer ze allemaal een week. dan account verwijderen en een nieuwe maken. Dan ben je weer nieuw en val je weer op. Iedereen succes ik woon nu samen door tinder en het klikt nog steeds proberen proberen niet opgeven.

 16. goedendag, Als je profiel nog op tinder staat maar er geen gebruik van maakt dus. en je de app verwijdert. blijven dan je gegevens staan of word alles gewist? of word het pas gewist wanneer je alles wist behalve de app?

  daarnaast wilde ik weten dat als je op fb iemand blokkeert die in tinder een match is en heb gesproken of die persoon dan ook jouw niet meer zichtbaar heeft in zijn matchlijst. pas als je op fb die persoon weer heeft geblokkeerd. want een hele tijd was het profiel niet zichtbaar tussen matches en nu ineens weer wel. moet je dan actief zijn op tinder of heeft het te maken met een fbkoppeling?

  groeten

 17. Ik heb al drie keer per mail mijn abonnement opgezegd; ook heb ik geprobeerd mijn account te wissen; dat gaat gewoon vrolijk door.Tinder heeft blijkbaar niet in de gaten hoe onfatsoenlijk het is om helemaal niet te reageren. Of u regelt het alsnog voor mij, dat opzeggen, of u geeft mij heldere instructies hoe ik de abo kan be-eindigen. Ik ben al vanaf half december bezig.
  Met groet,
  E.Theunissen

 18. Wat mij wel opvalt: Tinder gebruik naar verhouding tot andere Apps uit de Google Play Store vrij veel data. 5 minuutjes in Tinder en je bent meteen 20 MB kwijt! Dat had dus wel iets minder gemogen. De App is dus eigenlijk alleen geschikt als je of een unlimited bundel hebt of in de Wifi zit!

 19. Is het ook mogelijk om te proberen iemand van Tinder af te halen? Iemand die de bedoeling heeft om geld van vrouwen afhandig te maken. Ik ben gelukkig te nuchter voor dat, maar het is heel slinks hoe ze te werk gaan.

 20. Is het ook mogelijk om anoniem, dus zonder eigen foto in te schrijven…heb er nog moeite mee om persoonlijk naar buiten te treden

 21. Kan je een straal aangeven waarbinnen je wil dat je foto gezien wordt? ik wil bijvoorbeeld een straal van 5 km rondom mijn woonplaats. Daarbuiten hoef ik geen reacties.

 22. Sinds een maand kan ik niet meer inloggen en krijg ik de foutcode 40303. Nu ben ik er (via andere sites, niet via Tinder) achter gekomen dat ik geblokkeerd ben. Blijkbaar is er dus over me geklaagd, maar… waarom? Ik had geen naaktfoto’s, gaf iedereen keurig antwoord, schold niet, loog niet… En Tinder heeft ook helemaal niks laten weten of een reden gegeven. Ze zijn ook niet nagegaan of de ‘klachten’ over mij terecht waren. Want dan hadden ze zelf ook wel gezien dat ik me niet raar gedroeg. Nog een geluk dat ik 1 van de mensen met wie ik in gesprek was via facebook heb kunnen laten weten wat er aan de hand was. Maar de rest niet. Die zitten nu op antwoord te wachten, wat ik ze niet kan geven.
  Ik heb twee vragen hierover. Vraag 1: Is het voor Tinder normaal om zo met mensen om te gaan?
  Vraag 2: Staat mijn profiel nu nog op Tinder, terwijl ik er niet op kan? Ik hoop toch zeker van niet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *