Wat is Tinder plus

undoTinder Plus is een betaalde uitbreiding van Tinder waarbij je extra functies krijgt. Zo kun je eenvoudig een verkeerde swipe ongedaan maken. Dus als je gezegd hebt dat je een persoon niet leuk vindt maar dit was een foutje dan kun je dat ongedaan maken.

Ook is het mogelijk om je huidige locatie aan te passen. Zo kun je kijken of er in een andere stad meer potentiële dates voor je zijn en kun je vast een date zoeken voor je volgende vakantie.

Naast deze opties kun je ook onbeperkt mensen liken. In de gratis-versie is dit gelimiteerd.

Wat kost Tinder Plus
Momenteel is Tinder nog aan het experimenteren met de prijzen om te kijken wat mensen willen betalen. De bekende prijzen liggen tussen 0,78 en 15,67 euro.

41 thoughts on “Wat is Tinder plus”

 1. Ik heb betaald voor Tinder plus. Te snel en ondoordacht, stom maar helaas.
  Het abonnement zegt dat deze automatisch verlengt word. Dat wil ik dus niet. HOE EN WAAR KAN IK DAT STOPZETTEN????????????????

 2. Waarom betaal ik voor een maand €15,67 terwijl mijn vrienden €7, 83 betalen. Beetje groot verschil. En ik ben nog knapper ook! (Misschien daarom, haha)

 3. Ik heb nog geen Tinder plus maar wil m’n laatste terug swipen. Kan dit als ik nu Tinder plus aanschaf, of kan ik pas terug swipen op het moment van aankoop?

 4. Waarom is Tinder Plus niet te betalen met google play tegoed? Net expres 15 euro tegoed aangeschaft en zie nu dat ik daar niet mee kan betalen..

 5. Als je tinder plus koopt voor 1 maand is het dan ook werkelijk 1 maand of gaat die automatisch elke maand er af schrijven heeft iemand ervaring mee

 6. Als ik mijn locatie met tinder plus verander naar een ander land en de instellingen aanpas en op deze locatie aan het ‘tinderen’ ben (vanuit mijn eigen land), zien andere mensen uit mijn eigen stad (land) mij dan alsnog opkomen? Of is mijn profiel dan alleen te zien in dat huidige land totdat ik mijn locatie weer aanpas naar mijn eigen stad?

 7. Waarom zou je n abo nemen voor stadswijzigingen.. Tis veel goedkoper n losse fb account te maken voor tinder. Als je je stad wil wijzigen, unlink je tinder gewoon met fb, zet je woonplaats op n andere stad en link m weer. Helemaal gratis :p

 8. Ik heb 2 tegoedbonnen gekocht om tinder plus te kopen
  En nu wordt er verteld dat het niet kan? Niet mogelijk is via de bonnen?
  Wordt niet echt goed verteld aan de mensen.
  Wat kan ik doen, ik wil me geld terug gr Ronald

 9. Als je tinder plus aanschaft (voor bv een maand), kan je dan in de tussentijd wel je account verversen (=verwijderen en opnieuw inloggen via fb) en tinder plus houden?

 10. Lekker dan koop je extra te goed zodat je Tinder plus kan kopen, werkt dat gewoon niet…. En nu dan? Ik wil mijn geld terug, zonde van mijn geld zo………

 11. Hoi,

  Ik heb nu tinder plus en ik heb “leeftijd niet weergeven” op aan gezet, dus je ziet bij je naam niet je leeftijd staan. Mijn vraag: ben je dan nog wel te vinden door het andere geslacht binnen de leeftijd van 18 – 30 jaar? Dus als het andere geslacht bijvoorbeeld haar instelling op 18 – 30 jaar heeft gezet, komt mijn profiel dan ook voorbij? Ik vroeg mij dit af, omdat er namelijk bij mijn naam geen leeftijd meer staat en ik dan misschien buiten die range val en hierdoor geen matches krijg. Hoop dat dit zo een beetje duidelijk is.

  Groetjes,

  S

 12. hey ik heb juist Tinder plus aangekocht voor bijna €20 zo veel meer kan je niet echt hé of …. meer likes maar voor de rest vind ik niet echt dat je meer kan en vind ik €20 wel veel. Als ik dit morgen nu stop zet blijft het nog €20 zekers? Beter houden tot einde van de maand

 13. Ik heb tinder plus en wil deze stopzetten op nieuwste android telefoon.
  Ik zit in de playstore en zie wanneer de volgende betaling is met daaronder abonnementen beheren.
  Ik kan echter niet op annuleren drukken en onder abonnementen beheren staan geen abonnementen die gecanceld kunnen worden?

  Hoe moet ik het opzeggen?

 14. Gisteravond heb ik tinderplus betaald (android), het bedrag is ook afgeschreven. Op het moment dat ik een nieuwe locatie wil toevoegen dan geeft hij aan dat er een “probleem is opgetreden met het ophalen vanmijn abonnementenstatus”. Tinder everywhere kan geeneens geopend worden. Wat kan hier aan de hand zijn? hoe kan ik het herstellen? Hoe kan ik het en/of opzeggen?
  groet

 15. Ik wil mijn Tinderprofiel enigszins afschermen zodat niet iedereen het ziet maar alleen de mensen die ik heb geliked. Bij plus heb ik dat dus aangevinkt bij de opties ‘instellen wie jou kan zien’. Alleen: is dit voldoende? Ik kan nergens iets lezen over het gebruik en de werking van deze optie.
  En: als ik de optie ‘mij weergeven op tinder’ even uitzet, kunnen de mensen die ik in de tussentijd heb geliked mij dan wel nog zien?

  Groeten Peter

 16. Als je Tinder Plus koopt, krijg je dan een geheel overzicht van zeg maar de laatste 10 swipes of kan je alleen de laatste swipe ongedaan maken? Groeten, Martijn

 17. Als ik alleen door mannen gezien wil worden die …. ik like…
  Dat heb ik ook aangevinkt..
  Hoe kan het dan dat ik superlikes krijg van mannen die ik niet heb geliked?????
  Ik koop hoervoor speciaal tinderplus…. Maar werkt blijkbaar niet…

 18. Hallo heb tinderplus geblokeerd via me t mobile. Mag ik dan toch weten waarom ik hem nog steeds heb want als ik verwijder en weer aanzet staat tinder er als gloed nieuw op. Dus ook de boost zeg maar. Dus wil iemand eff helpen dat tinder door heeft dat ik nier meer betaal bjj voor tinder. Hopelijk vind ik hier antwoord op dit

 19. Ik heb een tinderplus abonnement betaald maar het werkt niet!! Hoe kan ik reclameren dat ik betaald heb en er niets mee kan…. schandalig!! Kan nergens een mailadres vinden….. ik voel me echt opgelicht!!!

 20. Tinder Plus en Gold opwaarderen werkt echt niet, ook niet na diverse installaties, wel nu contact kwijt !
  Waardeloos systeem !!!
  Steeds dezelfde foutmelding, maar geen oplossing dus
  Tinder, als jullie geld willen verdienen dan moeten jullie dit NU oplossen !

 21. Ik heb de indruk dat tinder plus niet werkt zoals beloofd. Alleen ik kan alle contacten zien die ik nog niet geliket heb. Dus als ik iemand like, dan zou dit niet meteen tot een match mogen leiden. Toch doet het dat.
  En als ik iemand links geveegd heb, zou ik die niet meer te zien krijgen. Toch krijg ik die weer te zien en stel ik mijnde vraag of hij mij ook ziet.
  Verder klopt die logica niet.
  Stel dat iedereen tinder plus koopt, dan zie je toch niemand meer… want als betaler zie jij degene die je kan liken. Pas als je die liket, dan ziet de ander je ook. Dus als iedereen tinder plus zou hebben, stopt het hele verhaal. Toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *