Hoe werkt het

Je kunt veel vragen hebben over WhatsApp. Op deze pagina bespreken we veel voorkomende vragen over het programma. Wordt jouw vraag niet beantwoord? Geen probleem, reageer via het reactieformulier onder aan de pagina.

17 thoughts on “Hoe werkt het”

 1. ik heb een vraagje ik heb een contactpersoon bv mijn kapster. Ik zie ze staan in mijn whatsapp heeft zij dan ook mijn gsmnummer staan in haar contacten ?

  1. Dat hoeft niet. Je ziet alleen de mensen uit jouw adresboek die Whatsapp hebben. Sta je bij de ander niet in het adresboek dan zien ze niets tot dat je met ze gaat praten.

 2. wat betekent bij het versturen van een bericht. Dan staat er op beginscherm Whats App met de indeling van de laatste 7 verstuurde berichtjes.
  Er staat dan aan het eind een luidspreker met een diagonale streep er door heen?
  Wat bertekent dit icoontje?

 3. Tot gisteren kon ik een contactpersoon die in mijn telefoonlijst staat en ook Whatsapp heeft zien. (Statusupdate, laatst gezien en profielfoto). Nu vind ik die persoon ineens niet meer in mijn lijst van contacten op Whatsapp, staat nog wel steeds in mijn telefoonlijst. Vreemd genoeg werkt de shortcut naar zijn profiel nog wel (zie profielfoto en laatste status nog wel, niet meer ‘laatst gezien’). Hoe kan dit? Zou die Whatsapp verwijderd hebben?
  Alvast bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *