Groepsgesprek

Het is ook mogelijk om met meerdere personen tegelijk een groepsgesprek te houden.  Bij een andoid toestel klik je op je optie menu => Groepsgesprek. Voor de iPhone  trek je in het tabblad Chats het venster naar beneden en de functie wordt zichtbaar.

Hoe verwijder je een groepsgesprek?

Om een groepsgesprek te verwijderen ga je naar je overzicht van je chats en selecteer je het gewenste groepsgesprek. Nu klik je er niet op maar houd je he ingedrukt. Nu kun je de optie ‘Verwijder en verlaat groep’ nu ben je uit de groep. Sinds een update in november 2014 zie je ook wie er een bericht aan het typen is in een groep.

Wil je een groep op Whatsapp blokkeren kijk dan hier.

Hoe voeg ik iemand toe?
Je kunt alleen iemand toevoegen aan een groep als je beheerder van de groep bent. Om iemand toe te voegen aan de groep neem je de volgende stappen: menu => Groepsinformatie. Hier zie je wie er momenteel in de groep zit. Hier staat ook de optie + Deelnemer toevoegen…

Hoe zorg ik dat ik niet steeds wordt toegevoegd aan de groepsgesprek?
Ga naar Instellingen -> Contactpersonen ->Geblokkeerde contctpersonen en voeg daar je persoon toe.

Hoeveel mensen kunnen in een groepsgesprek?
Maximaal kun je 100 contacten toevoegen aan een groepsgesprek.

Hoeveel groepsgesprekken kan ik tegelijk voeren?
Er zit geen beperking op het aantal te voeren gesprekken.

11 thoughts on “Groepsgesprek”

 1. Als er inmiddels al een chatsessie heeft plaatsgevonden in het groepsgesprek en er wordt later nog iemand aan toegevoegd, kan diegene dan het begin van heel de chatsessie van de rest terugkijken of alleen het gesprek vanaf het moment dat hij is toegevoegd? Bedankt alvast.

  1. Als iemand word toegevoegd dan kan diegene alleen de chat zien van de tijden wanneer hij in de groep is geweest.

   -Een vriendelijke nerd

 2. Hallo,
  Ik zit momenteel in een groepsalp waar ik niet in wil zitten. Met tig beheerders wordt ik steeds weer toegevoegd. Ik ken niemand van deze groep (had per ongeluk een verkeerd nr geappt). Iemand een oplossing?
  Alvast bedankt!

 3. Ik ben beheerder van een Whatsappgroep en wil meerdere deelnemers in 1 keer toevoegen (in plaats van iedereen apart). Als iedereen apart toegevoegd wordt, ontvangen de deelnemers teveel appjes (per nieuwe deelnemer 1 en dat is wel storend.

 4. Hallo ik heb een vraagje.
  Als je in een groepsgesprek zit, kunnen de andere leden dan zien dat gij de berichtjes gelezen hebt of kunnen ze dat niet zien?
  Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *