Hoe deel ik chats per e-mail of Whatsapp

Het is mogelijk om chats te versturen. Je kunt doormiddel van een schermafbeelding een stukje van een chat opslaan en met iemand delen maar het is ook mogelijk om het hele gesprek naar iemand te e-mailen. Hieronder een korte handleiding over hoe je een schermafbeelding maakt en hoe je je berichten per e-mail kunt versturen.

Schermafbeelding maken.
Je kunt met je toestel een schermafbeelding (screanshot) maken om zo de gegevens op te slaan of te versturen. Een schermafbeelding maak je op de volgende manier.

iPhone Houd de homeknop ingedrukt en druk tegelijkertijd op de sluimerknop bovenop het toestel.
Windows Phone Druk tegelijk de aan/uit-knop en de startknop in.
Android
Samsung/LG Druk op de homeknop en de aan/uit-knop tegelijk in
Sony/Motorola Druk de powertoets lang in en selecteer ‘screenshot maken’ in het menu.
HTC Druk op de onderste volumeknop en de aan/uit-knop tegelijk.

Verstuur per e-mail
Ook is het mogelijk om je chatgeschiedenis per e-mail te versturen. Ga naar naar je gesprekken lijst en houd het gesprek wat je wilt versturen ingedrukt. Er verschijnt een menu waar je de optie gespreksgeschiedenis e-mailen kunt selecteren. Zodra je dit aan klikt ga je naar je mail en wordt de tekst in een e-mail geplakt die je kunt versturen.

24 thoughts on “Hoe deel ik chats per e-mail of Whatsapp”

 1. Ik heb mijn chatgeschiedenis per e-mail verzonden, maar niet heel de geschiedenis is verzonden. Enkel vanaf 20 januari. Hoe kan ik de rest ook verzenden?

 2. ik krijg de optie gespreksgeschiedenis mailen niet bij indrukken gesprek.
  Alleen : als ongelezen markeren, contactinformatie, archiveren, verwijderen.
  hoe komt dit aub ?

 3. Mijn chat gesprek wordt als zip verzonden naar mijn email. Deze zip krijg ik niet geopend op de iPad. Kan iemand me helpen het toch geopend te krijgen?

  1. zipfileviewer (gratis) installeren via APP STORE. vervolgens op zip bestand klikken en in rechter boven hoek (vierkantje met pijltje) klikken en kiezen “openen met Zipfileviewer)

 4. Moet je iets activeren in je telefoon?
  De optie naar welk emailadres het toe moet verschijnt niet.

  Hij loopt op tot exporteren 100%.
  Daarna een afbeelding van mail.
  1 enkele. En de optie annuleren.
  Bij mail doet hij niets.
  Moet ik iets instaleren op mijn iphone om het voor elkaar te krijgen?
  Ik zou een gesprek graag bewaren maar moet de leentelefoon retourneren.

  Alvast bedankt!

 5. als ik mijn whatsapp berichten incl. de gesproken berichten naar mijn email verstuur ontvang ik alles, maar zodra ik het wil downloaden kan ik de ingesproken berichten niet afluisteren en krijg de melding dat ik het bestand niet kan openen

 6. Ik kan ook mijn voice berichten versturen, alleen als ik ze wil downloaden of afspelen krijg ik de melding: applicatie niet gevonden. Mis ik een app op mijn Samsung 5 waardoor dit niet mogelijk Is?

 7. Kan het zijn dat sinds de laatste update iets is veranderd in Whatsapp waardoor ik nu de optie om chatgeschiedenis per mail te versturen niet meer heb?
  Eerder heb ik het al wel eens gedaan maar nu staat tussen de opties alleen Chat vastzetten, Chat verwijderen, Meldingen uit of Archiveren. Onder de andere opties staat alleen Snelkoppeling maken, Contact weergeven, Markeren als ongelezen of Alles selecteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *