Hoe verberg ik ‘laatst gezien’?

Naast je status kunnen gebruikers ook zien of je online bent of wanneer je voor het laatst gezien bent. Dit wil zeggen wanneer jij het laatst actief was met Whatsapp. Als er bij een contactpersoon “Online” staat betekent dat hij/zij WhatsApp heeft geopend en verbonden is met het internet. Dit hoeft niet te zeggen dat je contact je bericht heeft gelezen.

“Laatst gezien” verwijst naar het tijdstip wanneer het contact WhatsApp heeft afgesloten. Je kunt dit ook interpreteren als “Ging offline om …”.

Als beide tijdstempels “Laatst gezien” en “online” niet verschijnen bij één van je contacten, ben je mogelijk geblokkeerd. Hier lees je er meer over.

Laatste gezien uitzetten
Om laatst gezien uit te zetten neem je de volgende stappen:

  •  Ga naar de Instellingen van Whatsapp Messenger
  • Klik op Chatinstellingen -> Geavanceerd
  • Zet Laatst gezien uit

Let op! Als je dit doet kun je zelf ook niet meer zien wanneer iemand voor het laatst gezien is. Je kunt de aanpassing niet direct terugzetten. Dit kan pas na 24 uur. (bij android is deze mogelijkheid er niet en kun je ze alleen blokkeren.

3 thoughts on “Hoe verberg ik ‘laatst gezien’?”

  1. Hoi dus als ik het goed begrijp als er staat laats en er staat een tijd bij is hij of zij dan in een gesprek geweest of gewoon online geweest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *