Hoe zie je wanneer je bericht gelezen is?

Door een nieuwe update van Whatsapp kun je nu zien wanneer je bericht gelezen is.  Aan de vinkjes kun je zien of je bericht gelezen is. Twee blauwe vinkjes betekend dat je bericht gelezen is. Maar wanneer is dat geweest?

Houd de tekst die je verstuurd hebt ingedrukt en boven aan je scherm komt een menu te stan. Klik op de i met de circel er omheen. Nu ben je in berichtinformatie.  Hier zie je de tekst staan die je verzonden hebt en ook wanneer het bericht ontvangen is door je contact persoon en wanneer het gelezen is.

gelezen

Berichtinformatie in een groepsgesprek
Als je bovengenoemde stappen volgt in een groepsgesprek kun je per persoon zien of en wanneer die persoon het bericht gelezen heeft.

 Wil je de blauwe vinkjes uitzetten klik dan hier.

1 thought on “Hoe zie je wanneer je bericht gelezen is?”

  1. Ik heb op 16 november een watsapp bericht en een spraak bericht gestuurd Degene naar wie dit bericht verstuurd was heeft dit ook gelezen op 16 november. Daarna geen berichten meer. Nu keek ik gister en zag ik bij info gericht staan “ gelezen/afgespeeld 4-12-2022” met tijd stip. Mijn vraag is hoe kan dit? Heeft degene dit toen bekeken en het spraakbericht nogmaals beluisterd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *