Wat doe ik met het bericht: Uw telefoonnummer mag geen gebruik meer maken van WhatsApp?

Als je WhatsApp niet kunt gebruiken en je krijgt het bericht: “Uw telefoonnummer … mag niet langer gebruikmaken van onze dienst”, betekent dit dat je WhatsApp-account is gedeactiveerd.Dit wordt gedaan als de Algemene voorwaarde zijn overtreden. Waarschijnlijk heb je dingen gedaan die niet door de beugel konden.

Om de volgende redenen kun je een ban gekregen hebben:

  • Het verzenden van advertenties of enige andere vorm van commerciële verzoeken.
  • Het versturen van spam of ongewenste berichten.
  • Het plaatsen van inhoud (in de statusbalk, profielfoto’s of berichten) dat onwettig, obsceen, bedreigend, intimiderend, hatelijk, racistisch, etnisch beledigend of ander ongepast materiaal is.
  • Vervelend zijn voor andere gebruikers.
  • Het herhaaldelijk overschrijden van regels.
  • Met behulp van een geautomatiseerd systeem of een onbevoegde / onofficiële applicatie berichten versturen via WhatsApp.

Als je het niet eens bent met je blokkering neem dan per email contact met Whatsapp op.

1 thought on “Wat doe ik met het bericht: Uw telefoonnummer mag geen gebruik meer maken van WhatsApp?”

  1. Ik heb hier idd ook last van sinds 2 dagen, kan mijn nummer niet meer gebruiken voor whatsapp terwijl het wel heel belangrijk voor mij is voor onder andere werk.

    Hoe kan ik dit oplossen? Ik heb al 2 keer een email gestuurd maar krijg elke keer een standaard mail van ze terug dat ik de bovenstaande regels overtreden heb. Ik wil namelijk weten hoe dit opgelost kan worden maar inmiddels heb ik 3 mails verstuurd en nog steeds geen reactie!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *