WhatsApp Gebruikersnaam veranderen

Is het mogelijk om je gebruikersnaam te veranderen? Dus de naam die de ander op zijn telefoon ziet? Dit was eerst niet mogelijk maar kan nu wel. Door naar Instellingen te gaan en dan Profiel kun je de naam aanpassen.

7 thoughts on “WhatsApp Gebruikersnaam veranderen”

 1. Ik heb een verkeerde naam ingevoerd bij de verkeerde vriend, nu wil ik de naam wijzigen voor de juiste naam, heel slecht van Whats app, want éénmaal opgeslagen kan je de naam van een vriend die je toevoegde aan je contacten dus niet meer wijzigen..
  Of weet iemand de manier die niet duidelijk te vinden is om dit toch te kunnen doen, lijkt me een hele normale actie die mogelijk zou moeten zijn.

 2. Hi, onlangs zijn mijn whatsapp namen vanzelf veranderd naar andere namen in mijn app. Terwijl ik het juiste naam zie bovenaan de chat. Weergeeft whatsapp een andere naam. Iemand hier ervaring mee en hoe dit opgelost kan worden. Ik ervaar hier enorme problemen mee.

  Groet

  Arnold

 3. Dan moet je in je contacten op de verschillende tabbladen kijken, dan zie je een tabblad voor whatsapp en moet je daar de naam aanpassen. Dus gelijk maken aan de naam in het eerste tabblad, dan geeft wa het ook weer goed weer.

 4. ik had 1 jaar geleden mijn vriend een naam gegeven die speciaal voor mijn vriend was. maar nu is het uit en die naam staat er nog steeds zo op (op mijn laptop)

 5. Keetje. Ik worstelde ook met dit probleem. Kijk in je telefooncontacten of het nummer wel klopt met de naam. Wijzig dit in de goeie naam en het is opgelost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *