Zet de blauwe vinkjes van Whatsapp uit

In Whatsapp komen er blauwe vinkjes bij een bericht te staan als het bericht gelezen is. Whatsapp biedt je de mogelijkheid om de blauwe vinkjes uit te zetten. Niemand ziet dan dat jij het bericht gelezen hebt. Maar ook jij kunt niet meer zien wie jouw bericht gelezen heeft.

Om de blauwe vinkjes uit te zetten neem je de volgende stappen: Ga naar het menu en klik op Instellingen ->Account -> Privacy. Hier zie je de optie Leesbewijzen. Dit kun je uitvinken. Hiermee zet je de optie uit voor de gewone chats, voor groepschats is het niet mogelijk.

Als je wel wilt zien wie jouw bericht gelezen heeft kun je ook op andere manieren zorgen dat je berichten leest zonder dat iemand anders het ziet.Op de meeste telefoons is er een optie om pushberichten te lezen. Hierdoor kun je een preview van je bericht zien. Op de iPhone kun je in het berichtencentrum je laatste berichten lezen en bij de meeste Android toestellen kun je ook Widgets toevoegen op je dashboard. Ook kun je vaak via een Smartwatch wel de berichten lezen zonder melding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *